phoneonmap
Nemáte někdo zkušenosti se službou: http://www.phoneonmap.com/cs/ ? Případně nevíte o něčem podobném. Hledám něco co by mi zjistilo polohu mobilu v případě, že bych o něj přišel. Ale nebylo by to ani špatné, pokud jedu do zahraničí, aby se někdo (někdo ten, komu to umožním) mohl podívat, kde jsem.
Zkus třeba WIMP
Děkuju. To se mi hodně zamlouvá. A máš s tím zkušenosti? Zajímá mě hlavně zda to nějak nezpomaluje WM, když to běží nonstop na pozadí. Ale líbí s emi to víc než ty služby, kdy by mi mobil odesílal v intervalech pozici. :-)
Ahoj,
mám to nainstalované v zařízení, běží to na pozadí ale v podstatě o tom nevím. Měřáky v taskmanažerech ukazují nulové vzužití paměti. V nastavení je možnost schovat ikonu v trayi, ikonu v programs a dokonce soubor WIMP. Po vložení cizí SIM a nalezení signálu pošle SMS se souřadnicemi. Mám nastaven fix 4 satelitů.
mám to nainstalované v zařízení, běží to na pozadí ale v podstatě o tom nevím. Měřáky v taskmanažerech ukazují nulové vzužití paměti. V nastavení je možnost schovat ikonu v trayi, ikonu v programs a dokonce soubor WIMP. Po vložení cizí SIM a nalezení signálu pošle SMS se souřadnicemi. Mám nastaven fix 4 satelitů.