něco jako batti, ale aby to neukazovalo baterku, ale kolik mám paměti... víte pls. někdo o něčem? na xda mne to vždy hodilo na ukazatel stavu baterie nebo na nějaký taskmanager se spoustou dalších funkcí...dík
něco jako batti, ale aby to neukazovalo baterku, ale kolik mám paměti... víte pls. někdo o něčem? na xda mne to vždy hodilo na ukazatel stavu baterie nebo na nějaký taskmanager se spoustou dalších funkcí...dík
Co si vzpomínám, tak snad jen toto, i když to ukazuje jak paměť, tak i baterii. Na samotnou paměť jsem nic takového neviděl.
gratulace adminovi - pamatovat si app, která byla (dle dat prispevku na webu) naposled aktualizovana pred 4 lety... to je...clovek s v duchu taze, proc nekdo takovy vubec potrebuje indikator pameti:-)
prosim, neumi si nekdo spojit to, co ma ve svych romkach monx, s nejakou 3rd party aplikaci? - monx ma prouzek nahore=baterka, prouzek dole = pamet...
predpokladam ze schanis tohle, muhe
qwertyMemory and dciBattery.cab
ano, přesně tohle...moc díky, NaTuRaLe...
Ze zvědavosti - jak jsi o tom věděl? já se snažil na xda hledat, ale na tohle jsem nenarazil... asi jsem už starej a tupnu - pokud jsi to hledal, jak jsi to dělal?
osobne to pouzivam uz asi 3/4 roku a vim jak se to jmenuje to je vse, jinak ted jsem to zkousel prez GOOGLE treba takhle
jasně, já tam do searche dopisoval ještě WM6.5 a indicator...evidentně neumím hledat...