Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: indikátor obsazené paměti

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    149

    něco jako batti, ale aby to neukazovalo baterku, ale kolik mám paměti... víte pls. někdo o něčem? na xda mne to vždy hodilo na ukazatel stavu baterie nebo na nějaký taskmanager se spoustou dalších funkcí...dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Co si vzpomínám, tak snad jen toto, i když to ukazuje jak paměť, tak i baterii. Na samotnou paměť jsem nic takového neviděl.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    149

    gratulace adminovi - pamatovat si app, která byla (dle dat prispevku na webu) naposled aktualizovana pred 4 lety... to je...clovek s v duchu taze, proc nekdo takovy vubec potrebuje indikator pameti:-)
    prosim, neumi si nekdo spojit to, co ma ve svych romkach monx, s nejakou 3rd party aplikaci? - monx ma prouzek nahore=baterka, prouzek dole = pamet...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    170

    predpokladam ze schanis tohle, muhe
    qwertyMemory and dciBattery.cab
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    149

    ano, přesně tohle...moc díky, NaTuRaLe...
    Ze zvědavosti - jak jsi o tom věděl? já se snažil na xda hledat, ale na tohle jsem nenarazil... asi jsem už starej a tupnu - pokud jsi to hledal, jak jsi to dělal?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    170

    osobne to pouzivam uz asi 3/4 roku a vim jak se to jmenuje to je vse, jinak ted jsem to zkousel prez GOOGLE treba takhle
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    149

    jasně, já tam do searche dopisoval ještě WM6.5 a indicator...evidentně neumím hledat...
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Automatické uvolnění obsazené RAM
    Od Yankee.106 v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 22-04-2008, 18:46
  2. Indikátor baterie - stále 100%
    Od ByBOB v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-04-2007, 13:39
  3. Obsazené COM Porty a GPSgate
    Od tomasd_ce4you v sekci Příslušenství pro navigaci
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 09-04-2006, 11:00
  4. Indikator spojeni na internet
    Od RaS v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 10-03-2005, 20:57