Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 47

Téma: OMNIA II - aktuálna ROM

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    7

    IK5 z Modaca je sice super ale je to hnusny ORANGE ble ble ble....
    To ze mi na zaciatku pri spusteni phonu ukaze logo ORANGE ma este tak moc netoto ale v nastaveniach GPS chyba XTRAS a prdli tam A-GPS co je pekne na prd ked to ide cez GPRS a je to drahe :

    Oprava Aha nezabudnite si zmeniet v OCTANS CSC FILE SELECT ja blb som si tam dal spanielsky orange
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    16

    mne tam zadny orange nenaskakoval ked som ho mal :-D
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2

    mohl by někdo napsat, jaký jsou tam rozdíly oproti originální cz verzi rom? je tam nějaká změna výdrže? atd atd. prosím o poreferování o tom. díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    72

    myslim ze zalezi natom aku rom mas , ja som mal tusim XXJ3 a po hodeni tejto novej konecne nechcem tento pristroj vyhodit von z okna... reakcie o moc sviznejsie ,celkovo system rychlejsi trochu pribudli veci co som pred tym nemal takze tak, ja odporucam kazdemu hodit novy fw , kedze som uz dlho nemal WM , ked prvy krat niekto flashuje fw tak nech robi cez octansmini ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    strihac_ce4you
    Guest

    Mam na skusenejsich prosbicku, viem ze si to mozem nastudovat z anglictiny, ale ak mozete jednoducho mi (nam) v niekolkych bodoch vysvetlite postup flashovania (v cestine je to lahsie pochopitelne). Presedlal som z htc (kde som flashoval bezne) na omniu a tu to predsa ine.
    Dakujem velmi pekne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    7

    Tu som to popisoval ako som to robil link

    Upraven link. Používej "klikací", nejsme warez forum. admin
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22

    JPT JPT je offline
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    4

    Zdravím, nevíte jestli se dá zálohovat současná ROM ? A pokud ano, tak čím ? Dík za odpověď.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    12

    Navod zde
    Ak som to dobre pochopil malo by to fungovat takto. Do mobilu na kartu nahrat subor "dskdump" a spustit. Tvari sa ze nic nerobi "5 minut"ale vytvori subor na karte binarny obraz ROM 'rom_dump.bin'. V PC spustit dosacky program "o2util.exe rom_dump.bin". Vytvori sa "rom_dump.bin.nb0" co je ROM z moznostou flashnutia cez program "Octans v2.11". Zalohuje to len cistu ROM bez kontaktov a nastaveni. Pre celkovu zalohu je potrebny este program spb_backup.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    10

    Zdarte lidičky, prosím prosím znovu,
    1. rád bych si udělal nebo někde stáhnul rom(ky?), originály, co mám v podpisu, kvůli případné reklamaci :sarcastic:
    tímhle postupem, pokud to dobře chápu si zálohnu část PDA, někde jsem snad XXIJC i viděl ke stažení, čím ale udělám části CSC a TEL. pokud to jde? resp. kde stáhnu nějaký oficiální komplet, který by u reklamace prošel, je to snad ta IJ9 na modacu u secanyho?
    2. a dál, předpokládám, když vypnu touchwiz, (rád bych tam dal Mobile Shell) a stáhnu poslední rom komplet od secanyho, pomůžu tím paměti i rychlosti celého zařízení?
    3. resp. zkoušel už někdo odlehčenou variantu lite od Kstan? jak dobře pracuje?

    dík moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    8

    Odpovim ti jen na bod2. Ja mel original IJ3 mysli. Nemel jsem nic naisntalovano a po par dnech telefonu bez restartu jsem mel volno cca 8 MB ram a telefon byl nepouzitelny. Pak jsem flashnul na JA1 a ted na jeste lepsi JA5. Mam presne to co pises, vypnute touchwiz a nainstalovany MobileShell verzi 3.5.3 myslim a je to nesrovnatelne s tim co tam bylo original. Telefon je o poznani rychlejsi a sprava RAM je stokrat lepsi. Mam stale volno cca 50-60 MB. Flashnuti na JA5 muzu jenom doporucit. Touchwiz mam takovy dojem zral neco kopem 8MB RAMky. Dyl bych doporucil u navigace nepouzivat extras server protoze ac by tomu melo byt naopak, nalezeni satelitu z touhle funkci trva mnohem dele nez bez. Ja te dmomentalne boju, a uz pomalu vzdavam, s bublinou vyskakujici pri odeslani zpravy a doruceni vypisu o doruceni. V registrech mam presne nastavene to co by tam byt melo aby bubliny nevyskakovali, ale oni si delaj co chtej. Jednou vyskoci ta, podruhe jina, obcas zadna obcas obe. Telefon si zije asi vlastnim zivotem
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    10

    Já už jsem PDA originál část XXIJC stáhnul, ale CSC a PHONE se nemůžu furt dobrat, ty jsi tyhle nechával jak byly, nebo jsi tou JA5 přehrál všechno?
    Je mi jasný, že to bude daleko lepší, ale rád bych měl originál v záloze, kdyby něco...

    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    8

    Prehral jsem vsechno a neresim. Az se to po.. tak resit zacnu Ono to jednou funguje jednou ne tak uz to taky prestavam resit
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    31

    Mám možná blbou otázku, ale přešel jsem na Omnii II z HTC a je to tu jiné. Mám verzi:
    PDA: I8000NXXJA5
    CSC: I8000XEZJA5
    TELEFON: I8000XXJA3

    A teď, předpokládám, že to je poslední oficiální verze. Ale kdybych chtěl aktualizovat, kde rostou oficiální ROMky?
    A co znamená PDA, CSC a TELEFON? Z HTC jsem zvyklý akorát na verzi ROM a rádio.

    Děkuji ;-)

    edit: Tak už nemá smysl odpovídat, Omnii II jsem vrátil, je to nepoužitelný šmejd (nejvíc mě dostalo, že po startu systému jsem měl volných pouze 60 MB RAM a normálním používáním jsem se rychle dostal na 20 MB RAM volných, takže iGO končilo s hláškou out of memory) a šel jsem do HTC HD2, to je úplně jiná kategorie, o několik tříd lepší (např. volná RAM po startu 200 MB, která se ale celkem rychle ustálí na 190 MB a tam drží, takže ani dost vytuněné iGO nemá sebemenší problém).
    Omnii II každopádně rozhodně nedoporučuji, každý zájemce by si to měl třikrát rozmyslet a pak koupit HTC.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    25

    Když je řeč o ROM..zkoušel už někdo neoficiální "LITE ROM Titanium Based on JE2" nebo pod..Stáhl jsem několik verzí (zdroj symbianize.com), ale zatím sbírám odvahu je použít.I když podle náhledů je to to co hledám tj.WIN bez balastu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    25

    tak se doplňuji.Jako menší zlo jsem do omnie nacpal orig.ROM I8000NXXJE2. Telefon se teď jeví použitelnější, ale jeden den na testování nestačí a hlavně tahle ROM (ač zřejmě optimalizovanější) pořád obsahuje plnou dávku programového balastu.Po letech používání PDA (kde jsem ovšem fungoval jen jako uživatel bez potřeby/i možnosti sahat na ROM) mám z "chytrého" telefonu dost smíšené pocity.Asi nezbude než se v telefonu vrtat tak dlouho dokud se alespoň nevyrovná staré N50ce nebo dokud ho experimenty nepošlou do křemíkového nebe.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Samsung Omnia 735
    Od kubisz v sekci Zbývající zařízení Samsung
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 22-09-2010, 12:53
  2. Omnia II a win7
    Od jobstudent v sekci Omnia II I8000
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 28-06-2010, 10:15