Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Zamezení animace přetáčeni hodin u Sense 2.1/2.5 např. po odemčení telefonu

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    0

    toto už je jen rada pro ostatní, kterým vadí stejně jako mě animace přetáčení hodin na Home screenu u Sense 2.1/2.5, když ukončíte aplikaci, odemknete telefon apod.
    Hodiny vždycky při tomto ukazují o 1:02 (hh:mm) méně, pak se přeotčí o jednu nahoru minuta, pak hodina, pak minuta - takže až po nějaké době vidíte skutečný čas - navím, jak vás, ale mě to štvalo

    tak na XDA mi nejdřív řekli, že se s tím mám naučit žít, ale nakonec dobrá duše poradila a já to předávám dále i sem
    XDA-FORUM

    podle verze si stáhnete soubor
    vypnete HTC Sense 2.1/2.5
    pak nakopírujete do adresáře Windows ten stažený soubor (je dobré si ten originální ještě někam zazálohovat) - tím přepíšete ten původní
    soft reset a je hotovo

    při problému vrátíte původní

    pozn. na to kopírování použejte nějaký total commander apod., windowsackým file explorerem jsou s kopírováním problémy
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    [h]Genilání[/h] :yes: :yes: :yes:
    Mě to teda vadilo taky a moc.
    Dovolil jsem si švestičky ze zahrádky... a tady jsou dva CABY pro WVGA Manila 2.1 a 2.5

    Soubor [20,5 KB] je pro Manila 2.1
    Soubor [21,63 KB] je pro Manila 2.5

    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    A která ze švestiček je prosím která? Ne že bych nemohl nakousnout obě

    EDIT: Potvrzuji funkčnost na Manila 2.5 (ten soubor v pravo)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    19

    A jak zjistím jakou verzi Manily mám?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Jestli Manilu 2.1 nebo 2.5??? Si děláš srandu ne?
    Manila 2.5 má pod hodinama tři tlačítka kde se dají přidat zástupci pro programy.
    Manila 2.1 má pod hodinama položku Historie Volání
    Rozdílu je mnohem více, ale ty mě napdaly jako první
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    32

    SUPER !!
    Manila 2.1 na origo ROMce funguje.... DIKY !
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    42

    Funguje - prima. Diky za to. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    2

    Paráda!!!Mám HD2 teprv 2dny,ale už mě to pekelně štvalo. Potvrzuju funkčnost na origo ROM 1.66 s českou lokalizací. DÍKY! :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 1072
    Poslední příspěvek: 26-06-2010, 19:58
  2. Reakcí: 55
    Poslední příspěvek: 04-03-2010, 21:00
  3. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 07-01-2007, 11:15