Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak

nejde nainstalovat lokalizaciu-pise package version is not larger than the one in your device

kamzikjardo (67)|12.11.2009 23:25
moze to mat nieco s tym ze nemam v diamond microsd kartu?pride mi pozajtra
kamzikjardo (67)|12.11.2009 23:52
este upresnim ze mi to robi pod windows 7 64bit aj pod windows xp 32bit.
Bohumil Stejskal (414)|13.11.2009 00:08
já bych řekl, že je to tím, že nemáte tu kartu pane kolego :) potom je ještě dobré vypnout požadavek na PIN v zařízení před flashováním... a až se to naflashuje, tak potom ještě udělat hardreset a zvolit češtinu :yes:
kamzikjardo (67)|13.11.2009 00:46
pin mam vypnute uz asi rok takze tym to nebude.lokalizacia sa nahrava na kartu?????

a na dalsom notebooku mi vypise confirmation the files have been changed! a iba cerveny kriz pri tom....som v koncoch

Místo vložení nového příspěvku použij raději tlačítko Upravit a zedituj svůj předchozí příspěvek. admin
schimi (65)|13.11.2009 06:37
Presne to same mi to take delalo. Pomohlo prihlaseni se na notebooku jako admin, nova synchronizace s activesync a pak uz to bezelo naprosto v poradku. Nestaci "spustit jako..." ale opravdu prihlasit pod jinym, nejlepe admin uctem.

Necituj předchozí příspěvek. Zbytečná citace smazána. admin
vacan (76)|13.11.2009 16:35
1. Neinstalovat pod 64bit systémem
2. Nastavit kompatibilitu spouštěné lokalizace na NT (pravé tlačítko na soubor, režim kompatibility)
kamzikjardo (67)|13.11.2009 22:10
chlape klobuk dole ako som dal rezim nt tak to preslo v poriadku......dik.vcera som sa s tym trapil do 3 rana aj som skusal rezim xp ale nt ma nenapadlo.a to kazdy tak musi urobit?ci to len ty co to blbne?
David Hess (9)|14.11.2009 10:45
už mi z toho hrabe, kompatibilitu mám na NT, a nejede to pořád.Tak jediné co ještě zkusím je ten admin, ale to bude trošku problém? Chce to heslo. Je nějaké uniheslo z prvoinstalace Windows? Nebo nějakej způsou jak předělat administrátorskej účet bez hesla? Budu vděčnej za jakoukoli radu.
prokji (199)|14.11.2009 12:57
Samozřejmě , že zásahy do instalace /to je i případ tento/ může provádět pouze administrátor - flešni si to na domácí mašině /předpokládám , že tam jsi adminem/....