nejde nainstalovat lokalizaciu-pise package version is not larger than the one in your device
já bych řekl, že je to tím, že nemáte tu kartu pane kolego :) potom je ještě dobré vypnout požadavek na PIN v zařízení před flashováním... a až se to naflashuje, tak potom ještě udělat hardreset a zvolit češtinu :yes:
pin mam vypnute uz asi rok takze tym to nebude.lokalizacia sa nahrava na kartu?????
a na dalsom notebooku mi vypise confirmation the files have been changed! a iba cerveny kriz pri tom....som v koncoch
Místo vložení nového příspěvku použij raději tlačítko Upravit a zedituj svůj předchozí příspěvek. admin
a na dalsom notebooku mi vypise confirmation the files have been changed! a iba cerveny kriz pri tom....som v koncoch
Místo vložení nového příspěvku použij raději tlačítko Upravit a zedituj svůj předchozí příspěvek. admin
Presne to same mi to take delalo. Pomohlo prihlaseni se na notebooku jako admin, nova synchronizace s activesync a pak uz to bezelo naprosto v poradku. Nestaci "spustit jako..." ale opravdu prihlasit pod jinym, nejlepe admin uctem.
Necituj předchozí příspěvek. Zbytečná citace smazána. admin
Necituj předchozí příspěvek. Zbytečná citace smazána. admin
1. Neinstalovat pod 64bit systémem
2. Nastavit kompatibilitu spouštěné lokalizace na NT (pravé tlačítko na soubor, režim kompatibility)
2. Nastavit kompatibilitu spouštěné lokalizace na NT (pravé tlačítko na soubor, režim kompatibility)
chlape klobuk dole ako som dal rezim nt tak to preslo v poriadku......dik.vcera som sa s tym trapil do 3 rana aj som skusal rezim xp ale nt ma nenapadlo.a to kazdy tak musi urobit?ci to len ty co to blbne?