Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: WM 6.5: wifi pripojeni se neobnovi po suspendu

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    3

    zdravim vsechny

    upgradoval jsem oficialni ROM s wm6.1 na oficialni ROM s 6.5
    vsiml jsem si ze pokud si zapnu wifi pripojeni a TP2 vypnu do suspendu modu (nevypnu zarizeni uplne, jen pomoci tlacitka vypnu display) a znovu zapnu zarizeni, wifi pripojeni se neobnovi.
    v zalozce communication manager je stale zapnuto ze wifi je pripojena ale na hornim stavovem radku je pouze ikona E .
    pokud vypnu a zapnu wifi pripojeni vse funguje jak ma, ovsem jen do doby nez vypnu (suspend mod) a zapnu. pak se vse opakuje.(datove prenosy mam aktivovany, jen mi jde o to ze doma mam rychlejsi wifi nez edge a stale vypinani a zapinani wifi je dost otravne)

    na xda developer jsem nasel nekolik temat s podobnym problemem, bohuzel zadna reseni na xdadevu mi nepomohla.
    (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=571993, http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=575256)

    nema nekdo podobne zkusenosti s timto chovanim, pripadne nekdo prisel na funkcni reseni?

    dik za pripadne rady predem
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    3

    Mám úplně stejný problém. Už několik dnů hledám, předělávám podle různých rad registry a nic nepomáhá. Jediné řešení je přepnout po zapnutí telefonu v registru hodnotu [HKEY_LOCAL_MACHINE\Comm\BCMSDDHD1\Parms] "HTCKeepWifiOnWhenUnattended"=dword:00000001, která během uspávání drží spojení wifi. To ale hodně žere baterku a funguje to jen dokud se telefon úplně nevypne nebo nerestartuje, pak je třeba zase udělat tuto úpravu.

    Nebo je už nějaké řešení tohoto problému?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    3

    bohuzel dodnes jsem nenasel reseni ktere by mi plne vyhovalo.
    jelikoz wifi pouzivam velice casto v praci i doma, byl jsem nucen prejit zpet na wm 6.1, ale stale patram....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    3

    Dnesk jsem volal na infolinku HTC, pekne jsem jim to vysvetlil, zkusili si to tam na svym telefonu a dali mi za pravdu, ze se to deje (na jinym modelu se jim to s win6.5 nedelo). Slibili, ze zavolaj co s tim, tak snad zitra. Navrhoval bych, abys tam zavolal a vylicil jim znovu tento problem, aby videli, ze to trapi vic lidi... Cislo je 800 700 741, nenech se zastrasit informaci, ze muzes byt prepojen na ciziho operatora, mluvil jsem s nimi cesky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    34

    Me to funguje tak,ze po zhasnuti displeje se wifi odpoji,ani nesviti na horni liste,ale je stale ve spravci zapnute.Jakmile dam operu nebo aktualizaci pocasi nebo mailu se wifi automaticky pripoji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    3

    Tak to mas stesti.. Jakej telefon a jaka verze rom?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    34

    HTC Touch Pro2 a mam oficial WM 6.5 ze stranek HTC.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. WiFi bezdratova domaci sit - pripojeni
    Od mak.dc v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 30-12-2007, 18:09
  2. A636 a WIFI pripojeni na internet
    Od hanzic v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 24-02-2007, 14:41
  3. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 19-08-2006, 19:05
  4. Pripojeni pres wifi
    Od cinko v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 29-05-2006, 17:18
  5. VARIO - pripojeni na net WiFi vs GPRS
    Od Big.T v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 15-04-2006, 16:26