Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: složka bluetooth

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    8

    když chci otevřít složku bluetooth tak mi vyskočí chyba 1411změna adresáře...co to je a co mám udělat pro to aby mi to zase fungovalo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Můžete být trochu konkrétnější? Jakou složku máte na mysli? A podle chyby máte asi instalovanou češtinu, je to tak? Když ji deaktivujete, dělá to problém stále?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    8

    v total commanderu mám složku Bluetooth...a je tam taková malá ikonka malé kartičky, takže si myslím, že to je složka do které mi přichází data když mi je někdo posílá...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Aha, takže problém může být v Total Commanderu. V klasickém průzkumníkovi tam tu složku Bluetooth máte taky?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    8

    v průzkumníkovi je ta složka taky a když ji otevřu, to chce pustit bluetooth a vyhledává zažízení...ale v průzkumníkovi asi teda funguje..tak dík za radu
    a chci se ještě zeptat kde bych našel nějaké prográmky do toho htc a tak prostě nějaké vychytávky...ady jich je dost ale nic zajmavého...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    8

    dík a nemáte i něco kde jsou programky zadarmo?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Bože, copak neumíš použít Google? :sarcastic: :?
    Ten ti najde zdarma i ty placené
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Zmizela složka z karty
    Od opoce_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 14-01-2009, 13:32
  2. Zaheslovaná složka
    Od Zig_ce4you v sekci Palm
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 23-01-2008, 21:01
  3. C550 složka settings
    Od Gartik_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-11-2007, 22:28
  4. Neznámá složka WMDRM
    Od Miloš Strouhal v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 25-02-2006, 10:27