Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 18

Téma: instalace aplikaci na pam. kartu alebo do integrovanej pamete 8gb..

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    16

    Ahojte


    Preśiel som z nokie N82 na Samsung I8000, a mám jeden problém ako donútiť windows mobile 6.5 aby inštaloval aplikácie iba do internej pamäte 8GB alebo do pamäťovej karty, ale nie aj do systémovej alebo ako sa nazýva ta pamäť 512MB?
    Skúšal som SKTOOLS na prenos ž nainštalovaných aplikácii...ale po prenose mobil začne blbnúť.

    Vopred dík za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    To si tam chceš nainstalovat všechny aplikace, které najdeš na netu, že se ti zdá 512 MB málo? :?

    Pokud instaluješ dle tohoto návodu bod A a B, tak se aplikace vždy ptá, kam se má nainstlovat (pokud ne, tak je nutné ji nainstalovat do defaultu, protože to tak aplikace ke svému chodu potřebuje) a dle bodu C je na tobě, kam binárku umístíš (ale v tomto případě jsou to malé soubory a nikam se neinstalují). Ovšem i když instaluješ třeba na kartu, tak si stejně aplikace "nějaký kousek" nainstaluje do PDA.

    Je zcela pochopitelné, že databáze, mapy, muziku, filmy, knížky apod. dáš na kartu, ale programy, které se spouštějí při startu a které mají today plugin, je jednoznačně nejlépe instalovat do defaultního umístění.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    88

    Mám taky I8000 a hned po rozbalení měla ta paměť cca 100 MB volných. Takže po instalaci pár programů a několika souborů mám volných 20MB a je to dosti stísněné... 90% programů si umí zvolit, kam bude nainstalováno, ale např. IGO nebo SPB Mobile shell se natvrdo nainstaluje do těch 512MB a je po legraci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    16

    sak preto...u symbianu to slo v pohode nainstalovat iba na kartu anie do fonu... ma to sere ze par aplikaci a dalsie skoro nepridam...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Četl jsi můj předchozí příspěvek? Asi ne, že? :?

    A chcete mi tvrdit, že z 512 MB si PDA pro sebe zabere 412 a vám zbyde jen 100 MB? A kdyby ano, tak to je stejně dost - dříve měly PDA 128 nebo jen 64 a taky jsme s tím vystačili.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    16

    z tych 512 MB je cca 400MB obsadené systémom... tak asi preto
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    219

    samozrejme potvrzuji, ze tam zbyva malo. Dle me hodne zaberou ostatni jazyky, ktere jsou tam predinstalovane.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    16

    by chcelo nejak to vyriešit allebo nájsť riešenie...
    alebo docieliť aby sa cela inštalácia dala iba na pam. kartu
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Tak jsem koukal na pár jiných fór a nikde jsem na problém s málem místa nanarazil. A když porovnám s podobnými HTC HD a HD 2 tak ty z 512 MB mají pro uživatele přístupných 327,15MB, resp. 207.13MB, tak nevím, proč je to u Omnie o mnoho méně. ops:

    Instalovat jde samozřejmě i jinam, jak jsem psal, ale třeba TomTom (navigaci, ne mapy) musíš instalovat do defaultu, jinak to nepojede.

    EDIT
    A kontoloval jsi, zda ti to místo nezabírá třeba přeplněná složka temporary internet files?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    16

    no...neviem prečo je problem...možno tym ze ten win mobile obsahuje viacero jazykov,
    a ked naiunstalujem nieco na kartu...tak aj tak si to ukusne z tej pamate,...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Hard reset a čistou instalaci jsi nezkoušel?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    16

    skušal som hard reset... uź asi 3krat...co som skusal aj SKTOOLS..
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    45

    zdarvim

    koupil jsem si omnii a mam uplne stejny problem. Predtim jsem mel HTC TOUCH PRO a s mistem nebyl NIKDY problem ani s reakcemi na povely.

    mam nainstalovany programy SPB mobile shell, SPB Pocket plus a SPB Weather a stav pameti je takovyto

    uloziste celkem 161.67 MB pouzita 132,38 MB volna 29,29
    program 139,15 MB pouzita 106,19 a volna 32,996 MB

    pamet RAM vyuzita programem celkem 256 MB, rezervovano a pouzivano 224,07 volno 31,93 MB - nespusten zadny program

    hlavni uloziste 512 MB rezervovano a pouzivano 482.81 volno 29,19

    telefon je pomaly a na kazdy pokyn musim cekat. Je to vinou founu nebo proc mam tak plny pameti??



    diky za radu
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Po hard resetu je(by měl být) stav takovýto:
    512 MB (volných 114 MB), Flash ROM + 256 MB (volných 64 MB), RAM
    + 16 nebo 8 nebo 2 GB Flash ROM disk
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    45

    po hard resetu ale ztratim kompletne vse co mam naistalovane? nebo to tam zustane??
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. ActiveSync 4.1 instalace na kartu??
    Od Chrasty_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 29-12-2005, 17:25
  2. Instalace na pam. kartu
    Od anicka.balounova_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 24-06-2005, 00:52
  3. MDA a instalace na kartu
    Od Honza1_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 23-01-2004, 07:46