Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Nereaguje dotykový displej

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Zdravi

    Začínám mít problém s telefonem. Poslední dobou se mi stává že když probudím telefon ze standby tak mi nereaguje dotykový displej (spodní 4 tlačítka reagují a telefon není kouslý). Telefon musím poté restartovat (nekdy i na delší čas vyndat baterku) aby mi displej začal reagivat. Hard Reset mi nepomohl. Tato vada se projevuje cca 1-3 denně a znemožnuje mi ho plně využívat.
    V telefonu mám ROM 1.39.479.2.

    Nevíte stim někdo rady ?

    Dík

    B.P.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    34

    Jo to stejný mi dělala navigace EVOLVE. Třikrát v servisu a pak mi vrátili peníze a koupil jsem DIAMONDA2. Takže servis ? :bulb:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Návštěvu servisu bych nechal jako poslední možnost.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Když nepomohl ani hard reset a je vyloučeno, že to dělá nějaká šitózní aplikace třetí strany (nebo toto vyloučeno není?) zbývá zkusit jinou ROM a pak už jen reklamace. V případě neficiální ROM před reklamací tam fláknout opět vše oficiální.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Zatím testuji. Teď tam mám aktuálně čistý WM bez jakékoliv aplikace 3 strany a bez hotfixů. Tak uvidíme.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    5

    Nemáš na něm ochrannou fólii Brando? Než půjdeš do servisu, zkus ji sundat. Neptej se jak je to možné, prostě to zkus a uvidíš.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Mám na tom folii

    Fólie Brando antireflexní HTC Touch Diamond 2



    Telefon je už v servisu a přijímaci technik sunnysoftu mi napsal do protokolu že mám na displeji olejovou skvrnu. Ta prý vzniká vytečením krystalu při silném tlaku. Ta prý + folie může zpusobovat trvalý dotyk a tím pádem nefunkčnost displeje. V tomhle jsem BFU, ale bojim se že mě v servisu zamítnou reklamaci a ja po 3 měsících budu mít telefon na ho... :no:

    partyk
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    34

    To jako, že fólie může poškodit display ? To jsou věci. :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Spíš bylo myšleno že displej byl vystaven silnému tlaku. Nerozumim tomu :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    ale bojim se že mě v servisu zamítnou reklamaci a ja po 3 měsících budu mít telefon na ho...
    Tak ti vymenim dotykovku(coz vyjde o mnoho levneji nez ve VPS Data) a pojede se dal v nejhorsim pripade.
    Drzim palce at reklamace dopadne dobre.Posledni dobou je to dost casty jev.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    0

    "Ta prý vzniká vytečením krystalu při silném tlaku"

    Pratele, jednou jsem si sednul na posteli na PDA. A verte, ze to vypadalo UPLNE JINAK, nez olejova skvrna.

    Doplneni: Jak jinak? Doslova jako po "vybuchu" (nic ale nebylo prasknute).
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Díky za podporu.

    Nejsem si vědom že bych svému telefonu někdy ubližoval a pokaždé jsem ho měl v pouzdře. CO se týče servisu tak zřejmě ze Sunnysoftu putoval do VSP Data. VSP Data je jediný autorizovaný servis v ČR. Zatím se klepu jako ratlík a doufám že mi reklamace dopadne dobře. Určitě Vám napíšu své zkušenosti.

    B.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Htc Touch Hd dotykovy displej
    Od Celsius_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-01-2009, 20:48
  2. Kaiser - nefunkční dotykový displej
    Od Snailos v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 05-05-2008, 06:15
  3. N520 - Rozbity dotykovy displej
    Od Zax_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 29-06-2007, 09:14
  4. Vadny dotykovy displej
    Od mcalbi v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 22-03-2006, 21:59
  5. Nereaguje mi displej na FS loox 600
    Od boris_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 29-12-2005, 13:29