Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Problém s hodinami

  1. #1
    Repta_ce4you
    Guest

    Zdravím všechny "zasvěcené". Po nainstalování neoficiální ROM 6.5 s Manilou 2.1 od NRGZ28, jsem zjistil problém s hodinami na hlavní obrazovce při zapnutém TF3D. Pokud zůstane hl. obrazovka zapnutá, hodiny prostě nepřeskočí na další minutu nebo hodinu a zůstanou viset na původním čase. Pomůže buďto vypnutí a zapnutí přístroje nebo zapnutí nějaké aplikace, prostě něco, po čem dojde k aktualizaci hl. obrazovky. Přepínáním mezi okny TF3D se změna času neprovede. Malé hodiny na hl. obrazovce zůstanou dokonce viset na původním čase, např. po SR. Po různém laborování jsem zjistil jakýsi konflikt s aplikacemi od SPB (PocketPlus, WirelessMonitor, PhoneSuite). Po jejich vypnutí a následném SR hodiny fungují narmálně, někdy však i při těchto vypnutých aplikacích se problém s hodinami vyskytuje. Zrovna tak nefungují správně hodiny i při zapnutí systémového zámku, nebo při vyplém TF3D a zaplém Titaniu (Windows Default). Pokud si zapnu klasickou "Today" s různými moduly, fungují hodiny bez problému. Pokud máte někdo podobný problém a znáte i řešení, prosím o vaši odpověď. Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Nejlepe napsat koucharovi teto rom aby vydal na toto fix.
    Neco jineho kdyby se to tykalo oficialni rom,ale uvařene....
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob Avatar uživatele urys
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    403

    můžu vědět o jakou přesně jde ROM, NRGZ28 ROM používám už dlouhou dobu a tenhle problém jsem neměl ani u jedné z nich
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Repta_ce4you
    Guest

    Mám tam EnergyROM Photon Standard, build 23016. Měl jsem tam i buildy 23083 a 21864 a na nich mi to dělalo taky, ale vždy až po nainstalování několika programů, jak již jsem na začátku uvedl, většinou od SPB.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    taky jsem mel problem s hodinama, ze nepreskakovaly - ale to uz je hrozne davno jeste na 6.1 .... bylo to tusim tim, ze pozaduju zadani pinu k SIM karte po startu ... zkus to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Repta_ce4you
    Guest

    S tím PINem to určitě zkusím, mám ho nastaven při zapnutí. Jinak jsem zkušebně nainstaloval SPB Mobile Shell 3.5 a tam hodiny fungují bez problémů.

    Aktualizace: Tak vyzkoušeno s vypnutým PINem a hodiny v TF3D fungují!!! Díky za radu!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    15

    Ahoj,
    tak toto se mi stava i s posedni oficialni ROM 6.5.
    Nekdy hodiny funguji az po cca 10 resetu tel.
    PIN se mi nechce vypinat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    pokud se ti nechce vypinat pin, tak postupuj takto:

    1) nastav Air Plane mode - tzn mod letadla, kdy se vypne GSM modul (=phone)
    2) restartuj telefon -> nech ho nastartovat
    3) v settings zapni modul telefonu ("phone")
    4) zadej pin

    ted by mel byt problem s hodinami pryc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    15

    Velice dekuji za radu.
    Az budu muset restartovat tel. tak napisu, jak to funguje.
    Diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    15

    Tak super, funguje to.
    Dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Nevím co s hodinami
    Od Tessien v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 15-01-2010, 06:42
  2. HTC Touch Diamond - problém s hodinami
    Od valsima_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 30-07-2008, 08:43
  3. htc tytn II problem s hodinami
    Od mallox v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-05-2008, 11:19
  4. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 24-02-2007, 12:31
  5. Problemy s hodinami
    Od jirka.s v sekci Acer
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 25-08-2005, 16:52