Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Nejde zvuk SMS

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    18

    Nemůžete mi někdo, prosím, poradit? Mám problém s tím, že SMS se neprojevuje zvukově. Tedy poprvé po instalaci ROM ano a pak už je ticho. Dioda bliká, SMS se ukáže v HTC Sence, jen zvuk ne a ne vyloudit.
    Zkoušel jsem různá nastavení v "Nastavení", zvuky SMS lze vybírat podle zvuku, ale pak je zase jen ticho...
    Používám různé ROM WM 6.5, Manila 2.5 nebo 2.1, jako třeba Energy ROM, Pdaviet, Miri... Ve všech se to projevuje podobně.
    Je možné, že by byla nějaká porucha přímo v telefonu? Jiné zvuky jsou bez problémů.:?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Mám stejný problém, Miri WM65 Manila 2.5 V12 ....
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    34

    Určitě máte počeštěné HTC Sense,dejte ho zpět do anglického jazyka a zvuky budou fungovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Díky, ale existuje nějaký fix popř. změna v registrech, která by to opravila?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    18

    Díky moc, Mahoni, to by mě teda nenapadlo, že to může být češtinou v HTC Sense. :yes:
    Ale za ten fix bych se taky přimlouval, trocha češtiny v ENG verzi by neuškodila.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    6

    našel jsem řešení pro změnu jazyka, použil jsem CAB z http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=582792 k počeštění manily 2.5 sense ve http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=565290 a čeština i zvuk u SMS funguje

    odkaz na stažení CAB CZ lang:
    http://rapidshare.com/files/306372745/SUN-Y_0405_Czech_Manila_Lang_Pack_1.1.cab
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    6

    a druhý způsob:
    Totalcommanderem nebo resco file explorerem (zvolit zobrazit skryté soubory)zkopírovat z /Windows/

    deliveryreportsms_delivered.0409.html
    deliveryreportsms_expired.0409.html
    deliveryreportsms_failed.0409.html
    newtextmsg.0409.html
    newtextmsg_unread.0409.html
    smssendfailed.0409.html
    textmsgclass0.0409.html
    ---> přejmenovat z 0409 (english manila) na 0405 (czech manila)
    --->nakopírovat zpět do /windows/....
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    21

    Super, funguje na Miri WM6.5 Manila 2.5 V13, v slovencine (premenovat na 041B).
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    74

    Zdravím, má trochu jiný problém, ale myslím že podobný. Nahodil jsem ROM : RUU_Duttys_HD_WM6.5_Leo_Holy_Grail_R0 na SMS upozorňuje ale bohužel ne na emaily. Pokut HD probudím tak se email stáhne a upozorní na něj. Bohužel v pohotovostním stavu ne.Zkoušel jste ji někdo ?
    Procházel jsem všechny možný diskuze, ale asi jsem jediný s tímto problémem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    291

    Pokud dobře chápu otázku, tak je to přece jasné. SMS je úplně něco jiného než email. V pohotovostním stavu je PDA jako uspané, tudíž nestahuje informace z poštovního serveru, stáhne je až po probuzení. SMS dokáže PDA probudit samo stejně jako příchozí hovor.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    74

    Všechny PDA co mám stahují poštu i v pohotovostním režimu, nastavená kontrola po 15 minutách. Na HD fungovalo stahování do doby než jsem nahodil ROM s 6.5 WM. Na D2 s origo ROM 6.5 to funguje také. Jen na "vařených" Romkách pro HD to jaksi nefunguje. Vím, měl jsem založit nové téma, ale stalo se. Pokut to tu bude vadit, prosím o smazání.

    PS: Například teď jsem se vrátil z chalupy, kde je špatný signál a ikona ukazovala "E" a email se stáhl a upozornil. V síti "H" to nejde.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. nejde zvuk v navigonu
    Od stanah112 v sekci Navigon
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 03-03-2011, 09:42
  2. HP 6915 _ nejde zvuk
    Od Pitevna v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-10-2007, 15:41
  3. Nejde zvuk
    Od Storm8 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 30-11-2006, 13:45
  4. Zvuk u připomínek nejde a nejde
    Od Dude v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 13-08-2004, 19:59