Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: WM 6.5 a programy

  1. #1
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    V tomto vlákně můžete diskutovat, které programy a jak dobře vám na WM 6.5 fungují, resp. co nefunguje nebo s chybami a obtížemi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    85

    Skoro vsetko funguje dobre.
    Lepsie je napisat co nefunguje.
    Tak SPB Finance funguju len SPB Entry nie... vyriesil to uz niekto?
    Pocked Cad spodne menu nieje komplet.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    74

    Tak u mne kupodivu jdou Smartrady, někde jsem četl diskuzy, že v 6.5 WM dělají problém.
    Naopak mám problém s RSS čtečkou. Používám již dlouho NewsBreak 1.2 a vždy bez problému až teď. Sice se aktualizuje, upozorní na nové zprávy, ale bohužel při listování v kanálech nejde listovat prstem. jen přes klávesové šipky.... Dost to vadí. A jak je to u Vás ? Ta originál v ROM je nepoužitelná, neb nikde v nastavení není možnost automatické aktualizace. V samotném kanálu ano, ale bohužel i přes nastavení aby se data aktualizovala každou hodinu to prostě nepracuje.
    Díky M.

    Edit verze 2.1 jde bez problémů
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    13

    Dobrý den, snad to sem patří: stáhl jsem si ze stránky SPB software kaledář, má 15ti denní zkušební dobu a je pro HTC Diamond bezvadný. Ovšem nějak to nechce k zaplacení mou VISA kartu (stojí to 20 USD. ) Neznáte u nás firmu, která koupi zprostředkuje? Že bych firmě poslal na účet české korunky a oni by mi poslali aktivizační kód?
    Děkuji za radu.
    P.Stoličný
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Nepatri , tady se diskutuje o WM6.5 a o problemech s programy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    13

    Ach jo, omlouvam se, ale kam s takovou otázkou, nic podobného jsem v diskusi nenašel. Když, tak to prosím smažte - ani to neumím :-(
    P.St.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    To je těžký něco radit, když nejsi schopný číst, natož použít vyhledávání nebo google. ops:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    0

    Dobrý den, snad to sem patří... Hledám na Win 6.5 nějaký program přes který mohu ovládat PC (Windows 7 proffesional) Nevíte o něčem, popř. o nějakých návodech? Díky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    15

    Měl bych dotaz ohledně Opery v nové 6.5 ROM (mám i stáhnutou češtinu. Používám otevírání do záložek a Opera jich má maximum dvě současně. Mám nejistý pocit že na WM 6.1 to byly nejméně tři.
    Kolik záložek jde otevřít vám? Jde to někde nastavit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    7

    HTC Touch 2 mám od pondělí a celkem spokojenost, ale zdá se mi, že kompatibilita většiny programů, které jsem byl zvyklý používat na muzejním Aceru n50, tady poněkud pokulhává. Bez her se obejdu, mám to hlavně na práci a telefonování. Ale co mi je divné, to je absolutní nemožnost přehrávat filmy, které na Aceru normálně běhaly. Jsou v *.avi a prohnané enkodérem pro malé rozlišení displeje. Windows media player je přehrát neumí ani po doinstalování kodeků. Nainstaloval jsem Pocket DivX Player a i pro nej jde o nekompatibilní formát videa. Předtím jsem zkusil nainstalovat TCPMP, který je i podle mého nejlepší, ale ten se vůbec nerozběhl a zůstala mi po něm jen chybová hláška crash.txt.
    Projel jsem spoustu diskusních fór, ale zatím si nevím rady...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    7

    Tak se omlouvám, stačilo ještě pár desetiminutovek hledat a už je přeinstalován TCPMP kompatibilní s WM6.5. A hraje to jako víno...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 15-06-2009, 18:53
  2. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 14-06-2008, 19:43
  3. PROGRAMY
    Od motoondra v sekci Motorola
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-03-2005, 08:24
  4. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-12-2004, 10:22
  5. GPS programy
    Od Banana_ce4you v sekci Ostatní využití GPS
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 28-07-2004, 09:20