Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 29

Téma: HTC Diamond a Android

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    44

    Zakladám nové vlákno, nakoľko sa tento OS celkom slušne darí portovať na Diamond. Ja osobne mám odskúšanú verziu 1.5 na diamondovi a ide vcelku svižne, až na ten boot, ktorý trvá takmer minútu. Háďzte svoje postrehy sem do fóra. Stránka venovaná tomuto fenoménu je na xda-developers. pre tých, čo to chcú vyskúšať uploadujem verziu s kernelom z 25.10.2009, ktorú môžete stiahnuť >>TU<<

    Neručím za prípadné škody na Vašich zariadeniach.

    Edit 1: Ak sa rozhodnete pre testovanie tak v stiahnutý súbor rozbalte to rootu internal storage a spustite bootloader haret.exe a už to pomaly bude načítavať. Je to bezinštalačná live verzia.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Chvilku jsem ho zkoušel... Jde ti přijmout hovor?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    44

    Áno hovor ide prijať a môžeš aj volať, je to celkom cool, ale treba to ešte určite dotiahnuť do konca. Na to, že je komunita pre diamond-android celkom malá ide to vcelku svižne. Škoda, že aplikácie v ňom obsiahnuté sú len pre 320x480.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    14

    Nejak se mi nedari ani zadat pin. Porad mi to pise wrong pin a sim card is locked...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    255

    pin to neumi musis si ho pred tim vypnout ve woknech a az potom spustit android ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    0

    V predchozi verzi zadat PIN neslo a bylo nutne ho vypnout, takze predpokladam, ze tento problem pretrvava.

    Vypada to sice zajimave, ale pouzitelne to jeste moc neni. Kdyz sem si hral s tou minulou verzi, vybil sem baterku ani ne za 2 hodiny.

    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    44

    Takže celý deň test, celkom sa na to nové dá zvyknúť, ale počkám až na final ak niekedy bude. zatiaľ o.k. ale hádam v budúcnosti ... aby netrebalo kupovať nové htc s Android by so to uvítal.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    0

    Můžeš mít zároveň Androida a Win? dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    44

    Nechápem presne tú otázku. Ale pre vysvetlenie asi takto: androida s wm nebudeš môcť mať nakoľko android bootuje cez bootloader heret.exe a keď vypneš zariadenie s android tak vypne celý phone. Súčasná verzia pracuje ako nový OS, ale ak ho potom nechceš používať tak len vymažeš s internal storage všetko čo sa týkalo android a plne funguje ďalej WINMobile.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    44

    Nová verzia:
    Kód:
    http://rapidshare.com/files/299200739/android-donut_diam-raph-27-10-09.zip
    27.10.2009 zatiaľ najlepšia a v celku funkčná.
    Po nabehnutí OS zmeňte v Settings-Sound and display-disable the power off of the screen pre niektoré problémy s reštartovaním zariadenia.

    Skúšajte na vlastnú zodpovednosť.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    0

    Já sem myslel jestli to můžu používat společně s Win mobile... Takže hodim na internal storage, spustím a poté když vypnu a zpanu přístroj tak mi znovu naběhne WM? Dík

    Já se bál jestli se to neinstaluje jako ROMka



    Tak vždy mi to hodí nějakou chybu (failed to find system.img on SD card) když to chci spustit :/ Vše hážu hned na root karty (poté co jsem nainstaloval energyROM tak se jmenuje karta "Mounted Volume" místo internal storage, jestli to není nějaký problém...)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    44

    to bude ten problém.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    No já mám klasicky Internal Storage, ale přesto nejsem schopnej nic přehrát, nastavit zvonění atd.. Ale pohrál jsem si a stačilo mi to. Android na mě působí jako hezkej, přítulnej systém - ale vzhledem ke všem těm aplikacím co jsou pro Windows zatím na zařízení s Androidem nepřejdu .
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    255

    no ted co se objevily navigace pro android tak o nem docela uvazuji konkretne o htc hero :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    0

    A nejde to nějak přejmenovat? Ta ROMka je úžasná, je rychlá, vypadá výborně, prostě sem s ní spokojenej, ale taky sem se divil že se storage jmenuje mounted volume... Normálně v Total Commanderu to samozřejmě nejde přejmenovat, navíc už je mounted volume zapsanej v registrec, tak by to dělalo bordel... hold bych potom všechno klidně přeinstaloval...


    Díky za rady


    Edit: Tak sem něco našel na XDA, kde to taky řeší a jako návod tam je toto

    Fix for mounted volume label.
    HKLM\System\Storage Manager\Profiles\folder
    change the value Mounted volume to Internal Storage there is also a sub folder PCMCIA that says mounted volume and I changed that also.

    Udělal sem to v Total Commanderu, vše se hlásí že je změněné, ale Mounted Volume je pořád Mounted volume
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Diamond 2 a změna OS na Android
    Od partyk v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 13-08-2012, 21:09
  2. Android a HD2
    Od xaries v sekci HD2
    Reakcí: 45
    Poslední příspěvek: 16-06-2011, 15:23
  3. Android pro Touch Pro a Diamond, GPRS připojení funguje :-)
    Od anaxagoras_ce4you v sekci Touch Pro
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 06-03-2011, 12:27
  4. Android vs. WM
    Od lubos.rimal_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-04-2010, 08:08
  5. Android na TP2
    Od Bobanovicz_ce4you v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-02-2010, 15:59