Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Nejlepší & nejpoužívanější ROMky pro HTC 3300 Artemis

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    70

    Ahoj,
    smyslem tohohle vlákna má být výměna zkušeností s používanými ROMami, aby nemusel každý testovat dvacet romek než si vybere.
    Osobně hledám něco s dostatečně volnou RAMkou a ovladači SDHC-karet.
    Takže pokud máte Artemis a jste spokojení s tou svojí ROMkou, pište a chvalte !!!

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    70

    Zajímavá ROMka s WM6.5 a dokonce s podporou češtiny.
    Kód:
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=546805
    Tady je vidět, kolik zůstává paměti a RAM.
    Mohla by to být pěkná nová alternativa.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    70

    ROMka s WM6 od PhSnake
    Link je na LITE verzi, kterou zatím používám..
    po instalaci je volná RAM -27.50MB a úložiště - 52.60MB
    Kód:
    http://rapidshare.com/files/259503020/PhSnake_Lite_working.rar.html
    Problem s sdhc-kartami řeší tenhle patch.
    Diskuse k tomuhle dílu je zde:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    70

    CLEAN ROM s WM6.1 z XDA-dev
    podle obrázku má na začátku celých 28MB RAM ...
    Kód:
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=465291
    Na to jsem zvědav...
    PS: Zkusil jsem nahrát, ale vyhazovala Error... Má někdo lepší zkušenost ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    Jsou nějaké zkušenosti, nějaké známé bugy?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    1

    Zdravim mam taky problem na Artemis som hodil novu ROMku WM6_5_3rd21159 telefon sa zapne ipl-3.13.0001 spl-1.11.0000 gsm-09.94.90 os-3.13.0.0 vyhodi uvodny obrazok windowsu tu to umrzne jak mam natiahnut novu rom ak niesom koli tomu pripojeny cez ActyvSync?? dikes
    ps PPC mam asi 2 tyzdne :bulb:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    2

    Zdarec, mám podobný problém, chtěl jsem si flashnout ROM do artemise, použil jsem tuto: http://www.wmmania.cz/content.php?id=1115 a po spuštění odblokování uspl se mi, ačkoliv jsem nechtěl a ani nevím jak se mi to podařilo natáhla anglická ROM a teď mi nejde artemis propojit s PC přes ActiveSync. Přístroj funguje, najde i síť T-mobile CZ, ale jen ten AS nefunguje, takže to ani nemůžu znova flashnout. A co mě zarazilo je to, že i když odblokování proběho podle PC úspěšně, tak mám SPL 1.13.0000 a přitom podle návodu, tam má být 1.11.0000 ... prosím poraďte, díky
    :
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    70

    zkus HardReset a znovu připojení AS.

    PS: [h]Tohle vlákno má sloužit jako místo s nabídkou ROMek pro Artemise a ne jako poradna na problémy[/h], takových tu je na fóru už dost. Prosím, dodržujte to.. díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    70

    Další velmi velmi zajímavá ROM wm 6.5.1

    Tady je na xda-dev
    Výrobce - Sajfi
    volná paměť cca 50MB
    volná RAM cca 28-30MB
    Obsahuje:
    - MMS podpora (přednastaveni CZ operátoři)
    - HTC Home
    - Home screen plusplus
    - SIM toolkit
    - Microsoft My Phone
    - Windows Live
    - Opera Mobile beta 10 (EN)
    - PHM Regedit (EN)
    - Disable SMS conversation
    - Hra Tetris
    - Hra Mahjongg
    Odstraněno:
    - Microsoft Home
    - Microsoft One Note
    - Internet sharing
    a ještě něco dalšího ... :-)
    ROM Release 2
    - Removed Opera Mobile 10
    - Added Opera Mini 4.2 CZ
    - Added shortcut for IE to the start menu
    ROM Release 3
    - Added shortcut for Pocket WinRAR CZ to the Start Menu
    - Translated Arcfoft MMS (from my new MDA Compact V - please test it! )
    - Translated PHM regedit
    - Added Pocket Sudoku CZ
    __________________
    ROM Download link
    ROM Release2
    ROM Release3

    EDIT: Zkusil jsem a zdá se mi moc pěkná a svižná. Dobrá práce :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    2

    díky všem, nějak se mi to povedlo na jiném pc, nakonec jsem tam dostal romku od sajfyho (old style) a jede. Díkec
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 309
    Poslední příspěvek: 26-03-2011, 01:02
  2. HTC Artemis 3300
    Od sklokan1_ce4you v sekci HTC & klony
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 19-03-2011, 10:20
  3. Artemis (HTC 3300) nesynchronizuje
    Od Peťass v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 11-03-2008, 08:16
  4. HTC-P 3300 a NET
    Od poldacr v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 08-10-2007, 18:55
  5. HTC 3300 Artemis vs E-ten G500+
    Od robot_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-02-2007, 21:48