Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: OTAČANIE do landscape

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    98

    Je veľa dotazov na otačanie displeja. Hľadal som a našiel som na susednom fóre SmartMania od htcjirka veľmi zaujímavé nastavenie, je funkčné a kto chce len s jednoduchou aplikáciou z xda G-Config :

    od htcjirka » ned srp 23, 2009 11:45
    Zbytecne pouzivat Gyrator apod aplikace,kdyz HD to umi samo a v zakladu.Staci pridat dalsi aplikace jen do white listu v registrech.Je to navic to nejspolehlivejsi co muze byt.Uvedu nekolik prikladů.
    Musi se vytvorit novy string(new string value) v HKEY_CURRENT_USER - Software - HTC - HTCSENSOR - Gsensor - WhiteList
    Pro Adobe reader bude vypadat takto:
    Name: Adobe Reader LE
    String: Adobe Reader
    Pro Internet Explorer takto:
    Name: Internet Explorer
    String: IExplore
    na tomto linku je postup:
    http://smartmania.mobilmania.cz/forum/viewtopic.php?f=78&t=10958&start=90

    alebo:
    tak pro ty kterym se nedari upravit registry, je tu utilita G-Config, navod je jednoduchy jak ho pouzivat, zapnete program, klilk na add new aplikation , pak spustite dannou aplikaci ktera ma rotovat a pro potvrzeni a ulozeni staci zastrcit stylus a je hotovo , funguje i pro SensorSDK 4
    G-Config je troška pomalšie ale isto šlape.

    Odskúšané s G-Config a funguje spoľahlivo: OS Miri_WM65_21857_V27.0_Standard; Radio_1.17.25.09.Mreyes.htclive.es

    Ospravedlňujem sa ak som nie v súlade s pravidlami a odkazmi na iné fórum. ďakujem.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    80

    G-Config bohužel na mém HTC Touch HD nefunguje.Při startu aplikace hlásí chybu a konec.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    98

    App sice beži veľmi ťažkopadne a po inštalacii napiše, že sa nebude spravne zobrazovať, lebo je pre staršie OS ale doporučujem soft reset po inštalácii.
    Na linku, kt. je uvedeny vyššie si inštrukcie vo väčšom rozsahu a na xda je tiež niečo k počítaniu. Nerozumiem dokonale týmto mašinkám som samouk, ale možno pre jednoznačné vylúčenie chýb navrhujem: odinštalovanie, soft reset nainštalovanie a soft reset. ak to nepôjde skúsime sa spýtať prifesionálov ako na to. pekný víkend
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    80

    Bohužel u mne nepomohl ani soft reset,ani odinstalace a soft reset.Prostě nic.Nepracuje to
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    98

    A v čom je problém? Ako sa to tvári pri inštalácii a po nej? Nemáš nainštalovaný nejaký soft ako Gyyrator, alebo AE button či niečo čo podporuje otáčanie? Ak ti to nefunguje, tak si stiahni white list z vyššie uvedeného linku a tam je reišených veľa bežných applikácií, kt. začnú otáčať bezproblémov. G-Confug som riešil len preto, lebo mi stačí otáčať word, notes, Resco Photo viever a File Explorer. ostatné nepotrebujem. Takže white list som si neaplikoval
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    80

    Mám nainstalovaný Rotate Screen a to je ten problém.Snad.
    S tímto softem jsem spokojen,když potřebuji otočim si displej dle potřeby a neotáčí mi to samovolně třeba IGO.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    98

    hmm, potom nerozumiem načo si praješ G-Config, keď si spokojný
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    80

    Víš příteli spokojený jsem ale když musíš pro otočení něco mačkat tak to není ono.Třeba v Gyrátoru jsem nedokázal zakázat otočení IGA tak než jsem našteloval HDčko do držáku v autě tak se mi rozjela grafika.To samý mi dělali i jiné softy.Tak nevím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    98

    ten samý problém, ako na kolotoči, všetko sa s Gyratorom točilo, citlivosť som nedokázal tak vyladiť aby sa niečo nepretočilo keď nemuselo. Teraz som veľmi spokojný, otočenie nie je okamžité ale pasívnejšie, takže nejaké nechcené náklony ignoruje a keď potrebujem tak tých 0,0000 nič počkám ale je to vedomé otočenie. Nuž. rozhodni sa sám, ale viem, keď bol aktívny Garator, tak sa mi to troška hryzkalo. M
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Já jsem taky ze začátku byl vysmátý, že se mi všechno co jsem nastavil v podobných SW samo otáčelo..., ale jak šel čas, zjišťoval jsem, že to není to pravé a některé softy na nové buildy reagují špatně nebo vůbec. Kapitola sama o sobě je TouchFLO. V nových verzích je to ještě horší.
    A tak jsem vše vyházel a vypnul veškeré auto. otáčení a za pomocí aplikace AE Button plus jsem si namapoval na dvojtý stisk "Zeleného tlačítka" aby se displej otočil pomocí "Rotate Screen" a jsem spokojen. Je to jen jeden EXE soubor, nic se nemusí instalovat a je klid.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    16

    Zdravim, mám malý dotaz. Po otočení do landscape alebo naspat sa mi hore objaví horná lišta ktorá sama nezmizne (cas, singnal, nazov spustenej apl....atd.) Napr. Opera mobile 9.7, po zrotovani sa objavi horná lišta, s určitou sekundovou latenciou, ktorá sama nezmine. Mám orig rom s ceskou lok. Máte podobný problém. Dakujem
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. proč Landscape po SR ?
    Od fandap v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 12-12-2007, 22:53
  2. Landscape mód
    Od GrassDevil v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 03-05-2006, 00:14
  3. JS Landscape
    Od váňa v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 28-09-2004, 13:53
  4. klavesnica + landscape
    Od v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 30-08-2002, 11:36