Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: samovolné spouštění datových přenosů

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    14

    Zdravím, nenašel jsem toto téma, proto se ptám. Samovolně a nekontrolovaně se mi spouští přenos dat, ačkoliv mám vše nastavené na rušní spouštění (quickgps,weather, emailové účty), o jiné aplikaci nevím.Při data nonstop mi to kvůli poplatklm nevadí, ale žere to baterku
    Díky za postřeh.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    0

    Pouzij program NO DATA, cimz zablokujes/povolis, co chcea, nebo si nainstaluj Advanced configuration Tools a nastav tam automaticke odpojovani, treba po 10-20 sekundach.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Co třeba ActiveSync?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Spíš push internet.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    14

    díky.NODATA zkusím někde najít....ale jak mám použít activesync?Nejsem připojeneh přes kabel, spouští se to prostě samovolně a nepředvídatelně
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    14

    tak jsem si přečetl od Zdeňka Malinského o "activesyn"...díky,jdu to vyzkoušet.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    0

    Proc by se mel ActiveSync pokouset pripojovat pres 3G/GPRS? Na to jsem nikdy nenarazil
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Synchronizace s Exchange serverem - proto taky ten návod výše. Ovšem netrvám na tom, že to musí být právě toto příčinou řešeného problému.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    218

    dle mého důležitá informace chybí... jakou máš ve tvém telefonu ROM... respektive jakou verzi Tflo3D

    verze Manily (Tflo3D) 2.5.xxxxxx se opravdu automaticky spojuje na net... nevim jak je to možné, strávil jsem na tom cca 3 hodiny a nic jsem nenašel (ani na netu - příčiny) - spolehlivě pomůže MoDaCo No Data
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. samovolné spouštění wifi
    Od Raider_ce4you v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 30-08-2010, 14:01
  2. Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 14-02-2010, 23:12
  3. samovolné spouštění activesync
    Od petr.ru v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 11-07-2009, 13:20
  4. Aplikace pro monitorování datových přenosů
    Od pidot v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-11-2007, 15:11
  5. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-04-2007, 16:32