Dobry den,
mam SPB pp na Touch zarizeni. Display je sice celkem maly, ale i tak by mi pomohlo, pokud by se daly zalozky presunout smerem dolu. V menu je volba pouze nahore a vlevo. Zadny jiny smer. Nema nekdo tip, jak je hodit dolu? Diky.
Kuba
Dobry den,
mam SPB pp na Touch zarizeni. Display je sice celkem maly, ale i tak by mi pomohlo, pokud by se daly zalozky presunout smerem dolu. V menu je volba pouze nahore a vlevo. Zadny jiny smer. Nema nekdo tip, jak je hodit dolu? Diky.
Kuba
...dat to jako nejpodnejsi plugin na today
to neresi zamer, pac pak budu muset stejne rolovat, abych se dostal k ikonam :-(
Jak rolovat? Proc rolovat? Mam mensi displej nez ty a taky neroluju.
no kdyz to posunu smerem dolu, tak sice budu mit zalozky u palce, ale kdyz budu chtit zobrazit obsah tech zalozek, tak se musi sjet dolu, proto rolovat...
Tak to vyzkoušej.
Nebo že bych dělal něco blbě, že mě to funguje? :?
Mam to jako nesjpodnejsi (jediny :-( ) plugin na today a zalozky sou porad nahooore.
Důkaz místo slibů![]()
husteee, to je vonooo, ale me to tak nefakci...v menu SPB je jen vlevo a nahoru a v menu Today to dam na posledni misto a nic se nestane...mozna je to tema WM6.5, mam problemy i s diary...
Já tedy PDA moc nerozumím, ale tohle jestě zvládnu.![]()
Je to nastaveno "automaticky skývat obsah záložek" a "horizontální záložky".
EDIT
je možné, že to mrví wm 6.5 - že na ně soudruzi zeseseser ještě neudělali u Diary a Plus úpravu![]()
vypada to...u diary me mizi udalosti z tabu...poznamky zustavaji, ale v tabu s diarem je praaazdno...
Poslední verze Diary je z 2. března 2009, takže pro WM 6.5 to není rozhodně upraveno. Pocket Plus z 5. srpna 2009, takže by mohlo, ovšem nemají to tam uvedeno. Zkus vznésti dotaz na jejich fóru.
uz se tak stalo, ale je to tam trochu pomalejsi...pry uz byl stejne zastaveny vyvoj, takze asi prd...
Maj ted Shell a moderni jsou ty Touch-e - uz si moc nezapichame. Stylusem.