weather nove mesto
zdravim. mam problem nedari sa mi pridat lubovolne mesto do pocasia. mam energy rom s manilo 2.1. vie mi niekto pomoct aky soft mam pouzit?
To už se tady taky několikrát řešilo a je to skoro v každém vlákně...
Potřebuješ Weather Database Editor 1.2
nebo jinak napiš co přesně se ti nedaří...
Potřebuješ Weather Database Editor 1.2
nebo jinak napiš co přesně se ti nedaří...
viem ze sa to riesilo mam ho nainstalovany a pri spusteni mi vypise file write protection database couldt removed.
Jo, to se taky řešilo :)
K tomu potřebuješ změnit atributy souboru "2330fc3c_manila", který je v adresáři \WINDOWS\ nesmí být jen ke čtení.
Atributy změníš v Total Commanderu nebo Resco Exploreru.
K tomu potřebuješ změnit atributy souboru "2330fc3c_manila", který je v adresáři \WINDOWS\ nesmí být jen ke čtení.
Atributy změníš v Total Commanderu nebo Resco Exploreru.
to: Vita_Megane
Pokud je tam Manila 2.1 tak asi no, nevím, nezkoušel jsem..., ale můžeš to zkusit, určitě se nic hrozného nestane.
Pokud je tam Manila 2.1 tak asi no, nevím, nezkoušel jsem..., ale můžeš to zkusit, určitě se nic hrozného nestane.
Ano funguje to na novú ofiko ROM 6.5 - je na nej tuším Manila 2.1. Teraz som si tam pridával mestá - OK:yes:
Oprava: všimol som si, že ak tam dám lokáciu EUR/SK/LO006/TRENCIN tak mi tam do svetového času dá čas +12 hodín oproti SEČ čo je blbosť a nedá sa to zmeniť- teda zmeniť sa to dá, ale vždy je tam rozdiel tých 12hodín oproti Bratislave/Prahe. Vie dakto poradiť kde robím chybu???
Oprava 2: zabudnite na Weather editor a použite priložený súbor - našiel som na xda. Funguje bez super chyby a rieši problém s časom pretože sa tam dá nastaviť aj časové pásmo.
VYRIEŠENÉ
Oprava: všimol som si, že ak tam dám lokáciu EUR/SK/LO006/TRENCIN tak mi tam do svetového času dá čas +12 hodín oproti SEČ čo je blbosť a nedá sa to zmeniť- teda zmeniť sa to dá, ale vždy je tam rozdiel tých 12hodín oproti Bratislave/Prahe. Vie dakto poradiť kde robím chybu???
Oprava 2: zabudnite na Weather editor a použite priložený súbor - našiel som na xda. Funguje bez super chyby a rieši problém s časom pretože sa tam dá nastaviť aj časové pásmo.
VYRIEŠENÉ
tak na WM6.1 mi WeatherDatabaseEditor nesel, vyzkousel jsem tenhle druhy a slape jak hodinky, super :)
WeatherDatabaseEditor je takový jaký je, ale funguje ve WM 6.1 i 6.5 100%, vždy jsem ho používal a na každé ROM fungoval.
S tím posunem času to dělá běžně... je to chaba v WeatherDatabaseEditoru. Řešil jsem to vždy tak, že jsem změnil existující město ve stejném pásmu jako to, které jsem chtěl přidat. Nicméně, ten prográmek co tady dával "Jonax" to vyřeší vše najednou :) takže paráda :yes: ale jen pro Manilu 2.1... nebo ne?
S tím posunem času to dělá běžně... je to chaba v WeatherDatabaseEditoru. Řešil jsem to vždy tak, že jsem změnil existující město ve stejném pásmu jako to, které jsem chtěl přidat. Nicméně, ten prográmek co tady dával "Jonax" to vyřeší vše najednou :) takže paráda :yes: ale jen pro Manilu 2.1... nebo ne?