Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: WM6.5 - Sense

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    622

    nemuzu najit nejake nastaveni, poradi nekdo? dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Nastavení?
    A k čemu?
    Jaké?
    Opravdu vyčerpávající dotaz.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    381

    Třeba: HTCPedia HD Settings Tool ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    357

    Pokud chceš najít veškeré nastavení tak dej settings ->menu -> all settings. Tam to asi najdeš. Ale trochu by to chtělo víc specifikovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    622

    no v today se to menuje HTC SENSE (driv tam bylo TF3D) ale zadne vlastnosti tam nastavit nejdou. a u hera sem cetl ktera lze SENSE modifikovat atp, ale tady nic takoveho nevidim .. ani ty mizerne 3 extra tlacitka tam nevidim jak dostat na hobe. a kdy zmacknu to WIN tlacitko tak me misto panelu vyleti okno kde jsou programy v trojradu .. a v tlacitkach muzu nastavit jen co se stane kdyz podrzim tlacitko na volani

    proste me tam chybi mozno ten Sense modifikovat .. nehlede na to ze pocasi si budu zase muset sam upravovat rucne pres registr jak to vidim .. pochybuju ze se me to prenastavi samo podle GPSky (nejak sem tuhle cast nepochopil)

    je tam neco takoveho? nebo je to nejaka orezena SENSE verze ktera modifikovat nejde?

    dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    381

    Aha!
    zuzkys ti odpověděl, nicméně je to ořezaná verze oproti té, která má být v HTC Leo.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 1072
    Poslední příspěvek: 26-06-2010, 19:58
  2. [ROM|WWE|WM6.5|Sense 2.5] Rhodium AF
    Od Mist_ce4you v sekci Rhodium ROM a vaření
    Reakcí: 58
    Poslední příspěvek: 14-06-2010, 08:18
  3. HTC Menu bez HTC Sense
    Od Mist_ce4you v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-05-2010, 01:32
  4. Reakcí: 55
    Poslední příspěvek: 04-03-2010, 21:00