Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 61

Téma: Samsung Omnia II - Problémy a řešení

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    0

    Aktivní uživatelé tohoto zařízení, všechny svoje problémy a řešení prosím směřujte sem.

    Problémy které nyní řeším:

    - nejede flash v Opere
    - spatny nebo tichy vystup do sluchatek (slaba hlasitost a nekdy spatna reprodukce - efekt poslechu pod vodou)
    - problem s programem QIP - zobrazi se cerne pozadi a nejde videt pismo
    - u nekterych aplikaci (napr GoogleMaps) se spatne (nebo vubec) zobrazuji ceske znaky



    Některá řešení lze nalézt zde:
    http://www.modaco.com/category/410/i...00-modaco-com/
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    219

    Tak mam otazku: je mozne nejak zvetsit Hlavni uloziste? nejakym zasahem v registrech? treba odebrat 1Gb z me uloziste? Ptz at instaluji programy na kartu ci do Me uloziste, tak se stejne vytvori slozka v Hlavnim ulozisti a v nem jsou data, ktere zabiraji misto. Takhle jsem si nainstaloval sve veci a uz me to to hlasilo kriticky nedostatek pameti!!
    A ja mozno jsem napsat postup flashovani? kdybych chtel treba dat ROM od Secany z Modaco?Ja si tam neco precetl, ale mam z toho trosku hlavu v pejru, jaky program mam stahnout co kde zadat, ci spustit. Predtim jsem mel par HTC a tam flashovani je hracka!! A musi se Omnie i nejak odblokovat pred flashem?
    A jak prejmenovat Pametova karta na Storage card. diky moc za odpovedi.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    186

    Omnii II ještě nemám, ale pokud jde o problém souborů, které zabírají místo v hlavním úložišti, byť se instalují do moje úložiště či na paměťovou kartu, řeším to v Omnii programem SK Tools. Zejména při instalaci navigačních programů se přesunem instalační složky v prog. files v hlavní paměti ušetří spoustu místa.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    0

    to PeeWee:

    - problem s programem QIP - zobrazi se cerne pozadi a nejde videt pismo

    KK: staci zmenit tema, to cerne nektere aplikace nepoberou

    - u nekterych aplikaci (napr GoogleMaps) se spatne (nebo vubec) zobrazuji ceske znaky

    KK: zkontroluj v mistnim nastaveni jestli mas nastavenou cestinu
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    0

    Oboje samozrejme odzkouseno jako prvni, ale nefunguje stejne Ted zkusim novou romku tak tam to snad uz bude oka

    Necituj předchozí příspěvek. Zbytečná citace smazána. admin
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    88

    Tak diakritiku potvrzuji. V google maps i v aplikaci Facebook jsou místo český znaků jen čtverečky...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    13

    Jak výše uvádíš tu radu přesunu SK Toolsem, zkoušel jsem na autozávody, ale jak zjistí češtinu (moje úložiště nebo paměťová karta) tak končí. Konkrétně hry Ferrari GT a Asfalt G a jiné. Navigaci jsem přesouvat nezkoušel, mám svůj oblíbený Garmin XT a ten nemá problémy.
    Zkoušeli jste ty hry ?
    Jinak flasch v Opeře mi chodí, docela mne to zaskočilo :-)

    Jo ještě čtverečky v Google mapách mám také, navíc jsem zkoušel Google navigaci v.5, tak u těch má Omnia 2 nenačetla mapy vůbec. Podařilo se Vám někomu rozchodit Google mapy street view? Google si "očmuchá" moji Omnii a konstatuje, že je nepodporovaná.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    0

    dalsi problem co mam je ten ze se mi automaticky ukoncujou aplikace coz me doslova vytaci. Napr. mam spustenou operu a icq a kdyz jeste zapnu neco jinyho a dam spravce spustenych aplikaci tak se treba opera sama vypne - neni tam. Pritom pameti je tam dost a zadny upozorneni to taky nehodi
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    16

    Ahojte dnes som sa dostal do systemoveho menu a nasiel som tam funkciu compass...a ukazoval spravne svetove strany...je nejaka aplikacia ktora by to vyuzila? aby som nemusel do systemoveho menu? vie to vyuzivat i navigacia?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    0

    Zkus SSBubbleLevel
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Mám spíš dotaz - právě píšu recenzi a testoval jsem foťák. A mám problém se zapnutým stabilizátorem - když je vyplej, tak jsou fotky OK, když ho zapnu, tak se jednak prodlouží doba mezi stiskem spouště a cvaknutím (ale podle EXIFu je čas expozice stále nízký), nicméně fotka je nechutně rozmazaná. Máte někdo podobné zkušenosti nebo můžete to prosím vyzkoušet?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od MrViki
    Tak diakritiku potvrzuji. V google maps i v aplikaci Facebook jsou místo český znaků jen čtverečky...
    Mám Omnii II distribuovanou v ČR a jak Google Maps, tak Facebook mi píšou česky. Viz screenshoty.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00336509_Screen01_ojWu.png 
Zobrazení: 63 
Velikost: 118.1 KB 
ID: 11075   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00336509_Screen02_YTFd.png 
Zobrazení: 65 
Velikost: 50.8 KB 
ID: 11076   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00336509_Screen03_jeSp.png 
Zobrazení: 64 
Velikost: 76.1 KB 
ID: 11077  
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Potvrzuji ten "stabilizator" - to je pekne vypecena funkce :-) Nesel ani v jedene ROM .....
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Pak je ale zvláštní, že v B7610 šel super... Každopádně dík za potvrzení Jak jsem se těšil na fotografický "souboj titánů", tak je z toho docela fiasko... I když O2 je na tom pořád líp, bez stabilizátoru jsou ty fotky OK, zatímco HD2 je na tom bledě celkově. Teda růžově...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Jo,v ramci "urovne" fotografickych kvalit techhle zarizeni foti Samsung zdaleka nejlepe - lahudka je to v noci s bleskem . HD2 foti sice taky paradne , ale musi se sejit spravne barevne ladena scenerie a osvetleni aby nevyplavala ta ruzova - pripadne kompletne modra fotka , s tim jsem se take setkal . Co se tyce foceni v noci za pomoci blesku je HD2 oproti Samsungum pekna bida ...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-11-2008, 17:38
  2. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 30-10-2008, 14:32
  3. iPAQ 39x a problémy s SD - řešení :)
    Od David_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 12-08-2003, 10:57