Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 5 PrvníPrvní ... 2345 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 61

Téma: Samsung Omnia II - Problémy a řešení

  1. #46
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    4

    Problém mám určite v zariadení. Ako som už písala, niekedy sa k routru pripojím a niekedy nie. Keď sa mi nedá pripojiť k routru tak nevidím ani žiadne siete v okolí, ktoré tu určite sú a ktoré vidím, keď mi pripojenie na router ide. Ak mi pripojenie nejde, nemám ani hore v homescreen ikonku vysielača (aktívne wifi), akoby wifi nebolo aktívne. Ak dám nastavenia-nastavenia siete-wifi ikonka pda v strede obrazovky je modrá, ale nevyhladá mi sieť a ani na homescreen nie je zobrazená ikonka vysielača. Rovnaké nastavenie pripojenia na router má aj môj muž na HTC HD a jemu to ide bez problémov.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    13

    ona se vam zkratka neobjevi nabidka pripojit wifi ze? ... mi to delalo obcas taky .. ale zjistitl jsem ze to delal jeden programek ktery jsem naisntaloval na zobrazovani stavu baterie ... od te doby mi zkratka s niceho nic zmizela pres horni ikonky moznost zapnout wifi .. pres nastaveni se sice zapla a nezobrazila se ikonka na liste ze by se pripojovola ... nastesti ten program byl po dlouhy dobe prvni takze jsem vedel ze by to mohl byt on .. program sel pryc .. proveden soft reset a od ty doby klid ...
    takze on to nikdy neni problem zarizeni kdyz to funguje delsi dobu ok ale spise ze si clovek neco nahraje co se mu zacne s necim bit a zlobit ... takze bych zkusil odinstalovat programy ktery byly nahrany v ty dobe a provedl soft reset .. popripadne krajni moznost .. hard reset .. vratit do puvodniho nastaveni .. a nic nenahravat a nejakou dobu to sledovat jestli to dela porad nebo ne .. toto jsou veci softwarove takze reklamaci by vam ho hard resetovali a vratili zpatky ...
    dalsi moznost nahrat novou ofiko rom .. ja ji nahral vcera a spokojenost .. rychla .. novy usporadani nastaveni .. novy samsung today ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    2

    Zdravím. Při použítí průzkumníka v ActiveSync se nemohu dostat do složky moje úložiště a kopírovat tak z/do něj soubory. Průzkumník mi ukáže pouze název složky, ale nemá žádný obsah a při pokusu do ní něco přetáhnout z PC tvrdí, že složka už neexistuje. Přitom přímo v Omnii můžu moje úložiště normálně procházet, foťák tam ukládá fotky a programy tam instalovat jdou.
    Prosím o radu, v čem může být problém. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Petkoo5_ce4you
    Guest

    dobrý deň,
    vlastním Samsung Omnia II už asi 3 mesiace, doteraz neboli žiadne väčšie problémy, ale dnes to prišlo
    ide o to, že keď som v uzavretom priestore, tak nemám signál.. v robote v hale, doma, ani v aute nemám signál, keď som niekde vonku pod holým nebom, tak mi za 5 sekúnd naskočí plný signál a môžem volať v pohode... mám T-Mobile SK, doteraz neboli žiadne problémy.. neviem, či to má niečo s tým spoločné, ale prestalo to ísť, keĎ som skúšal hru starcraft, tá mi v menu zamrzla a musel som až vybrať baterku a keď som zapol, tak už to blblo..
    skúšal som soft aj hard reset a stále v budove nemám signál.. pre tým, ako ho dám reklamovať by som sa chcel spýtať, či niekto náhodou nevie, čo s tým je.. vopred ďakujem za odpovede... Peter
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    2

    Tak už jsem na to přišla. V nastavení připojení USB musím přepínat mezi ActiveSync a velkokapacitní pamětí. Jednoduché
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    1

    Měl jsem symbian 4 roky, už bych ho nechtěl nikdy v životě...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    5

    Nevím jestli to patří přímo sem... ale když kopíruji z telefonu (omnia II) pres ActiveSync explorer... tak kopirovani sice probehne, ale ty soubory nikde potom nejsou. Co s tím? Chyba mezi židlí a klávesnicí?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    57

    Nie som si isty, Omniu mam zatial kratko, ale tusim to uklada do Toto zariadanie - Moje dokumenty...
    Ja som si v minulosti zvykol nastavit PDA ako USB zariadenie a potom veci kopiroval na kartu... Ak som nieco potreboval presunut inde, presuval som to potom uz v PDA.. Mozno kostrbate, ale mi to vyhovovalo... ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54

    Ogy Ogy je offline
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    20

    Zdravim, tak jsem ho taky zkusil po 14-ti dennich pokusu.. 1. nefunkci HTC hd mini, 2. SE Xperia X2-pri nabijeni psal ze neni bateri a konecne za 3. Samsung Omnia II, ktera se mi pro zmenu neprihlasi do site.. Zkousim jesli nekdo nevi kde muze byt hacek tady, nez ten obchod pujdu definitivne vypalit: : : Diky Ogy
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    57

    neprihlasi ta do GMS siete??? To je nejake divne.... Predpokladam, ze SIM karta v inom telefone funguje spravne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56

    Ogy Ogy je offline
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    20

    Tak novy zjisteni. Prihlasi se dosite ale jen za idealnich podminek jako treba kopec ci mesto. Kdyz prijedu do prace coz je asi 20m od silnice a o 5m niz tak jsem bez signalu. Bude to asi tim ze samsung sux stejne jako SE ktery jsem reklamoval pred tim.. Hold po 3 tydnech co jsem bez telefonu musim uznat, ze delat pokusy je chyba a je potreba kupovat overenou kvalitu..

    Jinak udajne podobny problem ze signalem ma i iphone 4g, prej neco s vypoctama.. me to stejne prijde jen jako vymluva proste je to sajz usity horkou jehlou jako 3g co jsem mel pred tim..
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    57

    Ogy - nic v zlom. Len ci ty tym tllefonom smolu nenosis???
    Teraz vazne. Moze sa stat, ze nejaky kus ma problem napr s GSM antenou, tak ako tvoja Omnia. Ja som po 2och tyzdnoch reklamoval fotak, vymenili mi celu cast a od vtedy s tym nie je problem. Na chalupe v horach na Omnii mam lepsi GSM signal, ako mama s jej Nokiou 6120.

    Ale ak ti nejde poriadne uz 3. telefon od toho isteho predajcu, skor je na zamyslenie kde oni tie telefony beru...??? :
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    7

    Prosím o radu - nedaří se mi nastavit dobu podsvícení. Ať nastavím jakoukoliv dobu, "drží" nastavení, jen dokud nevypnu displej. Po zapnutí je zpět nastavení na 20 s.
    Mám nainstalovaný SPB Mobile Shell 3.5.5, sestavení 10087
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    1

    Ahoj, já mám problém, že při hard resetu vždy nainstaluju aplikace na moje uložiště , ele z menu start nelze spustit, propadlý certifikát nebo součást programu nelze nalézt.
    Když nainstaluju do paměti tel. tak funguje, ale je malá pamět ...
    Řešil to někdo už? Kámoš má taky tuhle omnii a ten samý problém...co je potřeba nastavit aby moje uložiště bral jako svojí pamět ten telefon? díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    291

    řešil jsem to a bylo to ve špatně nastaveném regionu. Ale nemám to doma, tak ti to neřeknu přesně.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 5 PrvníPrvní ... 2345 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-11-2008, 17:38
  2. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 30-10-2008, 14:32
  3. iPAQ 39x a problémy s SD - řešení :)
    Od David_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 12-08-2003, 10:57