Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 61

Téma: Samsung Omnia II - Problémy a řešení

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    4

    Data vypneš jednoduše, je to jednoduchý: Start->Nastavení->Nastavení sítě a tady si vyber, co chceš zakázat, např. klikni na 3G neboli HSDPA/HSUPA a tam to zaklikni/odklikni.

    Prosím, mohl bys na oplátku zkusit sluchátka (viz.můj příspěvěk výše). Dej, prosím, sluchátka do mobilu napřímo - bez mikrofonu od přenosné HF sady a spusť aplikaci FM rádio. Nalaď nejlépe Český rozhlas a ztlum sluchátka na minimum (myslím přímo v té aplikaci + ze strany přístroje) a pakmi prosím napiš zda-li je slyšet zřetelný šum či nikoliv. Děkuji ti moc za ochotu, nebo někomu jinému kdo toto může vyzkoušet. Fakt díky!!!

    Unli
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    no takze je to v rozsirench nastaveniach - pripojenie a tam treba vymazat providera... inak to nejde...

    ale to je dost nahovno v tom windows 6,5 vymyslene ze ked vyhodim odital Tmob internet a chcem ist na wifinu domacu tak to musim ako blbec najprv zapnut wifi potom sa pripojit a potom surfovat... tak toto je uplne nahovno.. v symbiane dam pripojit a automaticky si hned volim ci T-mob alebo wifi alebo si rovno zapnem preferovat wifi pred vsetkym inym pripojenim... toto je uplne zle...

    a kde najdem spotrebu prevolanych minut???

    a kde najdem spotrebu prenesenych dat???

    kua zlaty symbian... lutujem teraz tej n97 nemal som sa jej zbavit...


    tak tie repraky sumia ale minimalne.. na min. hlasitosti skoro vobec..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    13

    tak si sezen zpatky n97 a prestan tady spamovat jak je ten pristroj naprd .. to je tak kdyz je pristroj chytrejsi nez uzivatel ...
    jinak pokud treba trvani hovoru jde uplne jednodusene najit protokol hovoru/menu a jeeee co my vyskoci ... trvani hovoru .. to je teda vec ...
    uz me vazne unavuji lide co si neco poridi a misto aby si o tom pristoji neco dopredu zjistily tak pak jenom nadavaji na to ci ono a nejsou schopni si ani nic najit v telefonu a potrebuji nekoho kdo by je vedl jak maly deti za rucicku ...
    zacina se to rozmahat na vice forech ... stupidni dotazy a kdyz to nejde(ne vinou pristroje) tak je to kram smejd atd ...
    tak se vas ptam ... PROC JSTE SI TO KUPOVALI !!!!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    no kazdy robi chyby.. a aj ja som urobil ze som presiel na WM 6,5 zial co uz..
    namiesto toho aby si mi napisal ako to presne zistim tak tu pises litanie co ti zobere 20min zo zivota.. no ale asi ma niekto vela volneho casu..

    takze uz len toto mi chyba:

    - ako si zapnem vypis o doruceni sms?

    - kde odinstalujem nainstalovanu aplikaciu? - nainstaloval som neaku blbu hru a neviem to odtial vyhodit...

    - kde si zapnem alebo nastavim to aby najprv telefon skusil najst internet cez wifi a cez neho sa pripojil na net automaticky ked to vyzadujem a az potom aby skusal ine ako napr. T-mob internet..

    - kde su pocitadla odoslanych sprav?

    - ako nainstalujem .jar subor? ked ho pustim cez zoznam suborov tak to vzdy hodi neaku chybu.. alebo to ani javu nepodporuje???


    a ozaj tie sluchatka co sa niekto na to pytal tak ked stiahnem pri radii zvuk na minimum tak je uplne ticho a ziaden sum...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    13

    a zkousel si projit treba nastaveni ... nastaveni sms?
    v nastaveni/nastaveni pameti ... odinstlovani programu ...
    sms ... menu .... moznosti .... dorucenky
    pocitac sms resi externi program ...
    wifi se automaticky nezapina .. jedine bys ji mel zapnutou porad ...

    co treba priste zkusit si tim telefon a nastavenim projit? plno veci tam jde jednoduse najit ...
    k ty jave .. javu nepouzivam ale telefon ji podporuje .. jenom jak ktery programy .. ne vsechny jsou urceny pro dotykovky ...

    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od barberry.pha
    a zkousel si projit treba nastaveni ... nastaveni sms?
    v nastaveni/nastaveni pameti ... odinstlovani programu ...
    sms ... menu .... moznosti .... dorucenky
    pocitac sms resi externi program ...
    wifi se automaticky nezapina .. jedine bys ji mel zapnutou porad ...

    co treba priste zkusit si tim telefon a nastavenim projit? plno veci tam jde jednoduse najit ...
    k ty jave .. javu nepouzivam ale telefon ji podporuje .. jenom jak ktery programy .. ne vsechny jsou urceny pro dotykovky ...
    dakujem za odpovede
    takze uz som sa ako tak zzil s mobilom...
    nastavenia v telefone su maximalne nelogicke.. skoro ako v prvych motorolach - niet nad symbian...
    to ze nevie telefon pri pripajani k internetu najprv vyuzit wifi a potom az skusat edge alebo hsdpa tak to je pre mna neprekusnutelny nedostatok.. takto si musim ako blbec zapinat vzdy najprv wifi rucne a pripojit sa na siet a potom mozem surfovat..
    n97 alebo n900 najprv skusi najst free wifi hot spot ak ho nenajde automaticky sa opyta ci chcem sa pripojit cez mobilny inet...
    dufam ze coskoro viide neaka aplikacia ktora toto bude riesit automaticky tak ako to ma byt.. inak sa vraciam k symbianu alebo k maemu..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    13

    mi prijde nelogicke aby mi pri kazdem pripojeni pres operu omnie zacala hledat pres wifi nejake pripojeni ... vetsina uzivatelu techto pristroju (vseobecne mysleno komunikatoru) ma aktivovany nejaky datovy tarif takze mi prijde logicky ze se automaticky pripojuje pred datovy prenos a ve chvili kdyz vim ze je v miste nejaka volna wifi - kavarna nebo doma tak si wifi zapnu a pripojim se .. nic nelogickyho mi na tom neprijde krom toho ze chodim venku a cekam jestli se mi po x minutach podari najit volnou wifi sit ke ktere se stejne jeste automaticky nepripojuje a musim na danou sit vybrat ..
    automaticky se mi to pripojuje doma kde ji mam sesparovanou a prijde mi to logicky ...

    uprimne se divim ze jste tento "hloupy" telefon jeste neprodal a nesel jste zpatky k symbianu ...
    opravdu mam rad lidi co se porad na neco ptaji a zaroven nezapomenou dotat jak ten jejich min mobil byl uzasny a dokonaly tak se k nemu vratte a usetrite nam cteni opravdu plodnych prispevku ...

    kazdy pristroj ma svoje nastaveni a nevim proc by melo byt vsechno jako v nokii? a vsechno co je jinak je "hloupy"
    mel jsem pristroje od htc kde bylo nastaveni klasicky od wm a pri prechodu k omnii jsem taky obcas neco hledal ale rozhodne bych si nemyslel ze je blby .. jiny vyrobce ... jina grafika .. jiny nastaveni ... to ze je nekdo liny si telefon projit .. pripadne si precist k nemu navod je vec druha ...

    zajimave je ze vsichni majitele nokii maji problemu se orientovat v jinych pristrojech ... ale majitele jinych znacek nemaji problem se orientovat v zadnym jinym pristroji ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    no ale musite uznat ze toto soudrzi z majkrosoftu nedomysleli..
    je uplne normalne ze dam operu a najprv vyhlada free wifi a ak nenajde tak potom ide na dat. tarif.. to si myslim ze by malo byt zakladom kazdeho smartfonu..

    uz ma len hneva toto:

    - preco telefon vo vypise o doruceni neukazuje meno komu bola sms dorucena ale len cislo??????? alebo mam vadny kus????

    - ked mam zamknuty mobil tak tlacidlom na ovladanie hlasitosti stale funguje aj ked je mobil zamknuty.. to je normalne akoze??? alebo mam tiez vadny kus?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    4

    Ahojte. Mám Samsung Omnia II.Problémy mi robí pripojenie na Wifi. Vypíše, že sa pripája a nepripojí sa. Nastavenie AP je správne. Vždy to opakujem viackrát.Niekedy sa po reštarte zrazu spustí.Skratka blbne mi to.Mal niekto z vás podobný problém?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Zkus restart PDA a pak i wifiny (AP) nebo koukni sem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    4

    Zakaždým reštartovať PDA nie je bohviečo a niekedy musím reštartovať viackrát. Na AP sa ani nedotazuje (nie je MAC adresa v logu AP).
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Ne, myslel jsem to tak, že si nastavíš tu svou domácí wifinu na PDA a pak uděláš soft reset.
    Povedlo se vůbec někdy na tu wifinu připojit? A jak je to s jinými hot-spoty (třeba free ve městě). Taky stejné problémy?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    1

    zdravím, mám možná problém, protože mi nejspíš chybí (v nastavení, obecná nastavení) položka uživatelské rozhraní, mám nainstalován spb mobile shell a fw mám i8000xxij3 a jeden známý tam tu položku má, ale má starší firmware, tak mě zajímá, jestli to tam má být a tudíž to budu muset reklamovat?
    děkuji za odpověď
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Ne, myslel jsem to tak, že si nastavíš tu svou domácí wifinu na PDA a pak uděláš soft reset.
    Povedlo se vůbec někdy na tu wifinu připojit? A jak je to s jinými hot-spoty (třeba free ve městě). Taky stejné problémy?
    Niekedy sa pripojím na moje AP bez problémov a niekedy musím niekoľkokrát reštartovať aby som sa pripojila. Keď sa nemôžem pripojiť na domáce AP, nevidím ani free ani iné siete akoby nebolo wifi vôbec pustené. Nezobrazí sa mi ani hore v homescreen ikonka vysielača.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    5

    Mám tu samou ROM a připojování k wifi naprosto bez problému. Možná by stálo za to, abyste sem napsali, jak máte nakonfigurovaný router. Mně router prostřednictvím DHCP serveru přiděluje IP adresu, filtruje MAC adresu, firewall rovněž filtruje Mac adresu. V nastavení Omnie mám IP přiděluje DHCP server a připojuji se naprosto bez problémů.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-11-2008, 16:38
  2. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 30-10-2008, 13:32
  3. iPAQ 39x a problémy s SD - řešení :)
    Od David_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 12-08-2003, 09:57