Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 5 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 61

Téma: Samsung Omnia II - Problémy a řešení

  1. #16
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    ... problém se zapnutým stabilizátorem - když je vyplej, tak jsou fotky OK, když ho zapnu, tak je nechutně rozmazaná.
    To je chyba v českém překladu, správně mělo být destabilizátor.

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    1

    Ahoj, povedlo se mi vyresit problem se spatnymi znaky v aplikacich Google Maps a Facebooku.
    Nejsem si uplne jisty v cem to bylo, ovsem pomohlo mi nasledujici:
    Vzal jsem font Arial a Verdana z WinXP a nakopiroval jsem ho do windows\fonts a windows\ v mobilu, nasledoval soft restart.
    Cestina je pak jiz plne korektni.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    1

    vyřešeno
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    72

    to je znama vec , stabilozator je vlastne destabilizator u mna to iste...

    Inak ako je mozne, ze ked clovek zapne skype a potom napr operu tak si omnia sama vypne skype a necha operu alebo naopak .... nechapem ako je mozne ze sa mi v pozadi same vypinaju programy a to tam ma dva pustene ludia co s tym ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    68

    Tak s tím stabilizátorem to je fakt pravda. Celou dobu sem jej používal a byl spokojenej. Ale teď po vypnutí to je opravdu ještě lepší a já spokojenější Výsledné fotky jsou vážně super.:yes: Akorát jsem nepřišel na to k čemu je v nastavení fotoaparátu WDR:sarcastic: Poradí někdo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Nevíte jak vyřešit problém s rychostí ovládání v Samsung Widget ?Odezva na dotit je hrozně pomalá a celkově se to kouše.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    68

    Jde provést i vytočením: *2767*3855#. Proběhne formát, přístroj se restartuje a je jako z továrny.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    A jak se mám dostat ke klávesnici?Když ,jak píču nechce naběhnout?:? Přece můsí bejt nějakej ,,trojhmat".
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    25

    Popsáno mnohokrát: jde o čtyřhmat - najednou zmáčknout a držet klávesy vlevo a vpravo dole a tlačítka vlevo a vpravo nahoře na bocích, vyjede nabídka a v ní levou klávesou dole (telefon) potvrdit, že to skutečně chci udělat........
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Už jsem na to přišel sám.Vyzkoušel jsem snad všechny kombinace.Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    4

    Ahoj, mám Omnii II a tak si s ní hraju a jsem nadšenej. Ale jedna věc mě zlobí. Pokud si pustím vestavěnou aplikaci FM rádio, zapnu sluchátka, naladím stanici... tak prostě sluchátka šumí... rádio hraje, ale šumí to... zkoušel jsem různé frekvence. Co se týče MP3, ty jsou OK. Co s tím?
    Druhá věc... hlasitost rádia i na jedničku je pro stále příliš vysoká, dá se to řešit softwareově?
    Děkuji za reakce, snad nejsem OT.

    Unli.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    6

    Ahoj, s tim šumem nevim, ale ta hlasitost se dá ještě sníži a zvíšit kolečkem na sluchátkách. Je hrozně malinký a je na tom klipu s tim chromovim tlačítkem
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    4

    Ok, tu hlasitost zkusim najit. Ale ten sum je desnej.. vcera jsem to jeste pozoroval... sluchatka na usich.. a kykoliv se pusti nejaky zvuk z mobilu.. napr. pri kliknuti na cosi, tak se za tim zvukem v pozadi slyset prave ten sum. Zajima me zda-li to taky nekomu dela, nebo je to zrale na reklamaci?

    Diky za odpoved!!

    P.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    hoši tak som tu po dlhej dobe nakolko som fical na symbiane par rokov a teraz mam omniu II a toto ma stve: neviem nikde v menu vypnut nastavenie internetu providera - nemam ziaden dat. balik takze nechem aby sa telefon nikdy nepripajal na T-mobile internet.. automaticky si ten blbec nastavi vsetko zo siete a neda sa to konfigurovat - teda nedosiel som ako na to???

    a druhy dotaz: kde si pozrem cas celkovy cas vsetkych odchadzajucich hovorov a pocet smsiek? proste aby som neprekrocil limity...

    hosi ak sa neda vypnut to automaticke pripajanie sa na net cez operatora tak to idem rovno vyhodit z okna... zlata stara dobra n97
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    6

    Jozef Anjel: Toto vše řeší různé programy které musíš doinstalovat. Na omezení připojení je to třeba program "NODATA", na SMS, hovory, atd. třeba program "HomeScreen". Musíš číst různé diskuze a hledat.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 5 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-11-2008, 16:38
  2. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 30-10-2008, 13:32
  3. iPAQ 39x a problémy s SD - řešení :)
    Od David_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 12-08-2003, 09:57