Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 51 z 52 PrvníPrvní ... 4149505152 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 751 až 765 z 780

Téma: HTC HD2 (Leo) – zkušenosti, rady, postřehy, dostupnost

  1. #751
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    381

    Zkoušel jsi skutečně přes BsB Tweak vypnout položku (dát šoupátko do Off a udělat Soft reset zařízení) Tap Time? Tato položka provádí v registrech úpravu, která má na svědomí chování, které popisuješ: tzn: znefunkční dotykovou obrazovku při volání.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #752
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    218

    Tak díky... Skutečně toto jsem nezkoušel. Popletl jsem si to s tím šoupátkem na zakrytí klávesnice... Vše funguje ... Díky moc ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #753
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Dá se nějak změnit ten tón,který doprovázá na HD2 třeba hlášku s Errorem,nebo co doprovází potvrzení o vypnutí přístroje atd.?Děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #754
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    8

    16GB karta SanDisk vybiji baterku v telefonu. Uz jste se s tim nekdo setkal? Po vlozeni nove karty do telefonu me za den zmizi okolo 80% baterie, pred tim s 8GB SanDisk okolo 30%. Pres noc, telefon v rezimu letadlo, data vypla programem NoData. Cista instalace, jen kontakty. HD2 od T-Mobile, ROM: 1.72.113.4(86525), Radio: 2.07.51.22_2. Karta zformatovana FAT 32.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #755
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    44

    zkuste 16GB kartu naformátovat přímo v HTC. Pokud to nepomůže, změřte spotřebu v klidovém stavu přes BattLog pro 8GB a pro 16GB kartu, zda se hodnoty doopravdy liší.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #756
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    8

    Kartu jsem formatoval primo v HD2ce. Zkusim to jeste promerit tim programem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #757
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    8

    Meril jsem v noci, rezim letadlo, radeji vypla data programem NoData. Puvodni karta celou noc okolo 7 mA, nova 16 GB take, ale nekolikrat za noc to vybehlo treba na 16 mA, nekdy na 140mA. Na karte zadne instalovane programy. Radeji jsem se karty zbavil,samozrejme s upozornenim na tento problem, pry funguje bez problemu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #758
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    7

    Ahoj

    Pořídil jsem si HD2 a nainstaloval jsem si do něj SPB mobile shell, tak jak jsem zvyklý z predchozich zařízení a zjistil jsem, že nastavovat originální budík bez stylusu je sebevražda Neexistuje nějaký skin na originální budík. pomocí kterého bych nastavil originální budík, něco jako je třeba v HTC Sense?
    Jako správná konzerva zatím odmítám programy třetích stran, potřebuji to opravdu jenom na vzbuzení a jednochuchost a to, že se mi budík objevuje ve widgetu mě velmi uspokojuje.

    Děkuji za odpověď a přeji pěkný den.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #759
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    229

    No ja take pouzivam spb mobile shel 3.5 + skin sense kde je v nastaveni budiku cifernik hodin a tam muzes nastavovat cas pomoci rucicek, coz se mi zda rychlejsi nez pomoci cisel. Jinak ja na buzeni pouzivam G-alarm.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #760
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    51

    Prosím o radu
    Po spustení Youtube na HD2 sa objaví správa Storage is full. Ma to nieco spolocne s potrebou operacnej pamate? Kartu mam 32G, tam chyba nebude.
    Este som sa nedopatral k rieseniu tohoto problemu, ale mam taky pocit, ze to nie je problem HD2 ale WM6.5 resp samotnej Sense.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #761
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Ahoj přátelé. Poraďte mi prosím nějakou rychlou a stabilní ROM 6.5. Díky moc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #762
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    54

    KWBR 5.6.1 COM3 ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #763
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Nechcem zakladat novu temu, tak sa spytam tu.
    HD2 sa vratila z reklamacie, kde dali novy soft - verziu bohuzial neviem. Skusal som tam rozbehat 02 internet, ale bohuzial sa mi to nepodarilo. Pouzil som to automaticke nastavenie a potom som to aj rucne kontroloval, ale nic zle som tam nenasiel.
    Telefon som chcel vcera zapnut, este totiz pouzivam stary HTC Diamond, kedze ten net mi na HD2 nesiel, ale bohuzial sa mi to nijakym sposobom neporadilo. Pristupil som aj k hard-resetu, ale po zapnuti mi zostane iba biela obrazovka a ked to tak necham aj niekolko minut, nic sa nedeje. Vtedy sa uz neda ani vypnut. Jedine soft-reset alebo vybrat baterku. Hard-reset som zopakoval niekolkokrat, ale bez uspechu.
    Da sa s tym este nieco urobit alebo zase zaniest do servisu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #764
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    54

    vies sa dostat do bootloaderu(trikolora)? vypni HD2, stlac a drz: zvuk dole a cervene cim zapinas telefon ale stale ich drz az pokial nenabehne bootloader. pokial sa tam dostanes tak flashni ROMku, ktoru stahnes z HTC.com.
    ked to budes mat stahnute tak pripoj foun ku kompu cez USB f tom bootloader mode a spusti to execko(ROM+radio) co si stahol a nasleduj pokiny na kompe. ak sa to secko poradi tak sa HD2 zrestartuje a zbytok uz poznas



    bacha!!!! musis mat minimalne 50% baterku!!!!!

    pokial ani toto nepomoze resp. sa nedostanes do bootloader mode tak servis ....
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #765
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    51

    Jeden postreh
    Vymenil som verziu CHT-editoru za za 1.8.5.1.
    Ked som aktivoval CHT lock zacal sa leo sekat. Kym som neprisiel na to ze sa to deje kvoli CHT locju, odinstaloval som kopec inych aplikacii, co sice nie je na skodu, ale stale mo nepomahalo. az po zamedzeni CHT locku - posuvny vypibnac celkom hore v nastaveni zamykania telefonu, problem so sekanim sa akoby zazrakom stratin.:?:
    Este jeden postreh s prehravanim videi Youtube prehravac.
    Po cca 1 roku sa mi pri spusteni youtube zacala objavovat hlaska - Cash is full. Az kym som neprisiel na to, ze v adresari windows/youtube je niekolko 100 jpg suborov - vzdy miniatury z videi, ktore som naloudoval. Po odmazani obrazkov vsetko funguje ako ma... :?:
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 51 z 52 PrvníPrvní ... 4149505152 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC HD mini – zkušenosti, rady, postřehy
    Od Vitezslav2_ce4you v sekci HD mini
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 23-07-2010, 12:06
  2. Reakcí: 373
    Poslední příspěvek: 01-06-2010, 18:51
  3. HTC Advantage X7500 - obecné postřehy, zkušenosti atp.
    Od skaj_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 310
    Poslední příspěvek: 24-09-2008, 09:57
  4. Tom Tom - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 735
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 13:33