Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 52 PrvníPrvní 123412 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 780

Téma: HTC HD2 (Leo) – zkušenosti, rady, postřehy, dostupnost

  1. #16
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    216

    A ať trošku provětráme toto fórum, spící díky nejasným dostupnostem HTC HD2 – v Anglii se zřejmě mohou u T-Mobile těšit na tento kousek již 6. listopadu (tj. co by dup někomu na nohu), u tamního O2 zřejmě jen o něco později – asi v polovině měsíce. Nu, uvidíme – a možná budeme i závidět. České O2 jako vždy: "nevíme, netušíme, snad listopad, ale kdo ví, oficiálně nevíme…"
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    33

    Konečně jsou už i videa bez propagace touch FLO. Přesně toto [youtube]http://www.youtube.com/v/xdCrQDyP6-o&feature=player_embedded[/youtube] video ukazuje jaký je bombastický kapacitní /bez stylusový/ displej. A to nechci vidět jak by to dopadlo za pochodu když jsou takový problémy už v sedě s poležením HD2 na stole.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    myslím že to video jasně ukazuje, že ovládání prstem i na takto velkém displeji není optimální, ale mám k tomu dvě věci:
    1) ten uživatel očividně moc zkušeností s kapacitní technologií neměl a ani s ovládáním hd2 a navíc poloha telefonu na stole nebude ideální.
    2) na toto telefon není zaměřen a určen. jedná se o zábavní model ve stylu iPhone, pro vážnější pracovní využití není, od toho má htc jiné modely, jako např. modely s klávesnicí které mají mimochodem i tv-out a což hd2 nemá, protože htc tv-out přidává do svých bussines modelů.

    pro mé potřeby a mé využití je ideálním nástrojem, ještě si ho osahám, ale jsem rozhodnut.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    33

    Citace Původně odesláno od Lord Mystic
    1) ten uživatel očividně moc zkušeností s kapacitní technologií neměl a ani s ovládáním hd2 a navíc poloha telefonu na stole nebude ideální.
    No nevím jestli „juelu“ moderátor serveru pocketpc.ch který používá nějakou dobu Android /aktuálně HTC Hero/ aby neměl moc zkušenosti s kapacitní technologií?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    juelu neznám, ale z toho videa to tak na mě působilo. možná je to způsobeno tím, že měl vůči sobě telefon položen v nepřirozené poloze - na stole a stál k tomu asi špatně asi kvůli poloze kamery kterou to natáčel. alespoň to tak na mě působí nebo je ta aplikace opravdu touch-unfriendly hodně. ale proti tomu že tohle se prstem ovládá špatně nic nenamítám.

    spíš by mě zajímala jiná věc jestli někdo nevím. pokud se podobné zařízení pořídí nelokalizované do češtiny, nebude tam problém se zobrazováním české diakritiky např. v e-mailech, sms, atp.? českou verzi nepotřebuji, ale aby česky by to mělo umět alespoň jako malá čeština...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    7

    Ahojky, chci se zeptat. Má HTC HD2 TVout? Někde (např. mobilmania) je uvedeno, že jo, ale na oficiálních stránkach HTC jsem to nenašel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    nemá! tv-out je vyhrazen pro bussines modely od htc.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    216

    Citace Původně odesláno od SlaMar
    Konečně jsou už i videa bez propagace touch FLO. Přesně toto … video ukazuje jaký je bombastický kapacitní /bez stylusový/ displej. A to nechci vidět jak by to dopadlo za pochodu když jsou takový problémy už v sedě s poležením HD2 na stole.
    No, tak jinak:
    • Vezměte si svůj komunikátor s klasickým dotykovým displejem,[/*]
    • položte si jej na stůl,[/*]
    • vytáhněte stylus[/*]
    • a zkuste se trefovat do malých položek menu z pohledu shora dolů (kolmo ke stolu).[/*]

    Taky docela opruz, ne?

    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    216

    HTC HD2 již i na webu českého O2. Trochu tam je, ale ne moc – aby neukázali zase přespříliš…
    http://jdem.cz/cf836

    PS: Dle šuškandového tweetu Smartmanie prý první várka (s anglickou ROM) bude do konce týdne v ČR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Co to obnáší - anglická ROM? Jde jen o to, že menu atd. není české, nebo jde o něco víc?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Aladin 2
    Co to obnáší - anglická ROM? Jde jen o to, že menu atd. není české, nebo jde o něco víc?
    Na toto by som sa tiež rád opýtal. Anglické prostredie mi nevadí, ale potreboval by som podporu českej a slovenskej diakritiky. Nevie mi niekto jednoznačne povedať, či Leo túto podporu natívne má? A ak nie, ako sa dá k nej dopracovať?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Aladin 2: doufám že ne, tak objednám eng verzi.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    já už taky objednal eng verzi, ale velmi nerad bych se divil. Myslím, že české fonty mít bude, ale co klávesnice?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Pokud HTC opět nevymyslelo něco nového, pak bude i v HTC Leo použita HTC Klávesnice (Touch Input) v2.0. Ta už v základu obsahuje i české znaky. Více se o ní můžete dočíst tady: http://www.ce4you.cz/articles/detail.asp?p=10&a=337&pc= ke konci stránky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    216

    Aktuálně z pobočky O2: HTC HD2 je v novém katalogu O2 na listopad a prosinec – ale za poměrně dost přestřelených 15 995 Kč. Co je horší, i pro firemní zákazníky s velkým úvazkem je sleva max. na cca 12 990 Kč, což mi taky nepřijde jako úplně zajímavé (srovnáno s cenami, za které se bude prodávat HD2 ve volném prodeji a na netu).

    Perlička: Samsung Omnia 2 v katalogu na zbytek roku nevidím vůbec.

    PS: Na webu O2 v nabídce telefonů HD2 zatím také chybí.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 52 PrvníPrvní 123412 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC HD mini – zkušenosti, rady, postřehy
    Od Vitezslav2_ce4you v sekci HD mini
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 23-07-2010, 12:06
  2. Reakcí: 373
    Poslední příspěvek: 01-06-2010, 18:51
  3. HTC Advantage X7500 - obecné postřehy, zkušenosti atp.
    Od skaj_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 310
    Poslední příspěvek: 24-09-2008, 09:57
  4. Tom Tom - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 735
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 13:33