Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 27 z 52 PrvníPrvní ... 17252627282937 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 391 až 405 z 780

Téma: HTC HD2 (Leo) – zkušenosti, rady, postřehy, dostupnost

  1. #391
    Milan79_ce4you
    Guest

    Už jste někdo přišel na to jak v prohlížeči OPERA nebo W.EXPLORER přehrát video nebo TV??
    Třeba z iDnes nebo ct24 atd?
    Existuje do prohlížeče nějaký plugin? Nebo máte nějaký "fífl"?

    A ještě jeden dotaz.
    Proč se mi zobrazují všechny fotografie v prohlížeči 2x, i ty které jsem si tam nahrál z PC? a vím jistě že jen jednou !!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #392
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    S těma fotkama mám stejný problém.Taky by mne to zajímalo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #393
    Milan79_ce4you
    Guest

    Tak už se fotky zobrazují jen jednou.
    Mám HTC HD2 CZ zakoupené v Alfacomputer v Ostravě.
    stačilo dle :
    http://www.wmmania.cz/forum/viewtopic.php?p=379276#379276
    překopírováno z výše uvedeného řádku:
    ---------------
    Problem s dvomi fotkami v albume HD2 sa pravdepodobne da vyriesit editaciou registrov. Je tam viac krat kluc, ktory obsahuje "...SaveFolder_0409". Jeden z klucov je aj v \HKLM\Software\HTC\HTCAlbum.

    Mozno su najdolezitejsi tie v \HKLM\Software\HTC\Camera\Image a \HKLM\Software\HTC\Camera\Video.

    Skuste si vytvorit kluc s tou istou hodnotou, ale nazvite ho
    ...SaveFolder_0405 pre cestinu. Pre slovencinu je to 041B.
    ------------------
    a protože mám českou lokalizaci stačilo jen vytvořit klíč v \HKLM\Software\HTC\HTCAlbum
    v ...Image a ....Video byl klíč ... 0405, jen ve složce HTCAlbum byl 0409.
    pak restart a zobrazuje se jen 1 fotka v Albumu

    Peteru Magovi a kesu tímto děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #394
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Použil jsem tenhle návod a začaly se mi na kartě oběvovat i dvě složky pro ukládání fotek z fotoaparátu.:?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #395
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    8

    Zdar všem podarilo se nekomu sprovoznit ty zvuky u sms ? Me sms chodi dioda blika ale zvuk prichozi sms neni uz sem hotovej prolezl jsem kde co . Diky za pripadnou radu .
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #396
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    16

    Zdravíčko ... jakýho kecálka používáte na HD2? Já do teď používal QIP,ale nelíbí se mi moc,že to není moc uzpůsobené ryze pro dotyk prstem. Existuje něco kamktního pro dotyk prstem? Větší tlačítka, ikony kontaktů a tak?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #397
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    8

    Stahni si pigeon
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #398
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    8

    Tak problem se zvukem sms jsem vyresil staci dat vse se zlozky fix(kterou sem dal ke stazeni) do slozky windows v HD2.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #399
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    16

    Citace Původně odesláno od Speedek
    Stahni si pigeon
    ten pigeon mi přijde dost podobný jako QIP. Jsem myslel fakt něco jako v HTC hávku ... jako jsou třeba G-profile nebo G-alarm ...

    Tak koukám,že ani QIP PDA nějak nepremává ... nemohu se nějak připojit ... vypadá to,že je připojeno,ale není
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #400
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    0

    A Nimbuzz jsi zkoušel? Já jsem s ním zatím spokojen...

    Necituj předchozí příspěvek. Zbytečná citace smazána. admin
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #401
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    216

    Ad ICQ klient: Nimbuzz? Nadšen z doporučení jsem se vydal na jejich web – a koukám, že jde o další software, který se nepřipojuje přímo, ale přes někoho, kdo mi jako 100% důvěryhodný nepřijde. Proč bych jim měl dávat svá hesla?

    Čili, asi se kouknu jinde…

    EDIT: Zkouším Pigeon a vypadá dobře optimalizovaný pro HD2. Ještě jsem ale neměl možnost vyzkoušet i spolehlivost datové komunikace…
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #402
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    QIP normalne funguje , bezkonkurecni zustava samozrejme agille .....
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #403
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Ja doporucuji si priplatit a jit do IM+,lety odzkouseny a vynikajici nejen ICQ klient.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #404
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    Lidi,nevíte někdo o Lockscreenu ,který umožnuje zaheslovat přístroj ? S2U2 mi korektně nefunguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #405
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    65

    Komu nestačí 9 ani 16 rychlých zástupců:





    Kód:
    http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=251177&d=1259449142
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 27 z 52 PrvníPrvní ... 17252627282937 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC HD mini – zkušenosti, rady, postřehy
    Od Vitezslav2_ce4you v sekci HD mini
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 23-07-2010, 12:06
  2. Reakcí: 373
    Poslední příspěvek: 01-06-2010, 18:51
  3. HTC Advantage X7500 - obecné postřehy, zkušenosti atp.
    Od skaj_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 310
    Poslední příspěvek: 24-09-2008, 09:57
  4. Tom Tom - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 735
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 13:33