Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 25 z 52 PrvníPrvní ... 15232425262735 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 361 až 375 z 780

Téma: HTC HD2 (Leo) – zkušenosti, rady, postřehy, dostupnost

  1. #361
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    0

    Mohl bys prosím trochu přiblížit, co chápeš pod vyladěním Sense?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #362
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Losos
    TCMP chodí , nerozběhl se mi jen přehrávání přes directdraw , raw a gdi jede jak z praku ....
    Můžeš mi někam hodit CABík s tou verzí co ti funguje? díky
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #363
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    tady je ....
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #364
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    36

    Moze mi poradit niekto, kto si z Today odstranil preklapanie cislic casu? Postupoval som podla navodu na xda-revelopers a nejako to nejde... Vypol som HTC Sense, rozbalil ten manila subor a chcel prekopirovat do zlozky windovs. Ale mi vypisalo, ze sa subor neda nahradit, lebo je pouzivany inym programom alebo nemam opravnenie k zmenam... Pomoze niekto, lebo tie hodiny ma uz otravuju a vraj zvysuju spotrebu!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #365
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    61

    Me to slo v pohode, delal jsem to pres Resco.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #366
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Jestli to prepisujes standartnim pruzkumnikem tak samozrejme s prepisem neuspejes.Ja napriklad pouzivam placeny Resco Explorer,i Total Commander by si s tim mel poradit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #367
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    36

    Skusal som to cez vstavany file explorer a aj z PC a to iste... skusim este ten resco, ale neverim ze to je v tom...

    Zatial dakujem za rady, vyskusam to.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #368
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Opravdu je to v tom,ne vsechny pruzkumniky to dovoli prepsat.Standartni pruzkumnik v HD2 ani v PC to neprepise.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #369
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    216

    Citace Původně odesláno od jarsou
    Mohl bys prosím trochu přiblížit, co chápeš pod vyladěním Sense?
    Inspirace: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=583638
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #370
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    219

    Ja si poridil Smartmovie na Omnii 2. Vse beha vyborne i s titulkama.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #371
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    216

    Tu je Total Commander ktorý funguje ak niekto nemá ...
    Odo dnes som šťastný majiteľ
    Už niekto zrušil ten origoš WM slide to unlock a nahradil ho programom S2U2? Ešte váham...:?:
    Za pomoci registrov som ho preklopil čiastočne do SK, ale nedá sa mi zmeniť formát dátumu - už som tam inštalil date.cab aj pomocou advanced config som to skúšal a nereaguje darebák - ide to dakomu?
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #372
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    Mám problém s programem S2U2 2.14.Při příchozím hovoru se mi neobjevuje obrazovka na přijmutí hovoru.Pořád mi tam skáče ta defaultní co je v HD2.Nemužu na to přijít kde to nastavit. Poradí někdo ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #373
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    216

    Odinštaloval si pred tým ten WM lock??? Toto by mal byť na to cab tak to skús a daj vedieť ako si pochodil
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #374
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    Tak jsem to zkusil a nic. Pořád mi tam skáče ten původní. Jestli to nedělá skin,který jsem tam nainstaloval.

    Edit : tak jsem odinstaloval a nainstaloval znovu S2U2. Nic,pořád mi přes to leze ta původní obrazovka pro příjmutí hovoru.To sem blázen.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #375
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    216

    Prečo si tam vlastne dával S2U2 - na HD aj TP2 som ich mal tiež, ale tu je ten new WM slide tak nejako zatiaľ nevidím dôvod tam dať S2U2. Čo Ťa k tomu viedlo???
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 25 z 52 PrvníPrvní ... 15232425262735 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC HD mini – zkušenosti, rady, postřehy
    Od Vitezslav2_ce4you v sekci HD mini
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 23-07-2010, 12:06
  2. Reakcí: 373
    Poslední příspěvek: 01-06-2010, 18:51
  3. HTC Advantage X7500 - obecné postřehy, zkušenosti atp.
    Od skaj_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 310
    Poslední příspěvek: 24-09-2008, 09:57
  4. Tom Tom - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 735
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 13:33