Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 15 z 52 PrvníPrvní ... 5131415161725 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 211 až 225 z 780

Téma: HTC HD2 (Leo) – zkušenosti, rady, postřehy, dostupnost

  1. #211
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od bagio
    Nechtělo by založit nějaké vlákno čistě jen pro tipy ,triky a nastavení pro HD2 ?
    u sebe na http://shadowork.net začínám přidávat tipy a triky pro HD2. dnes dorazil tak se to ještě více zintenzivní a je tam i spousty jiného zajímavého softu pro WM...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #212
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    Paráda.Na tvou stránku chodím už dlouho.Super. No a jak si spokojený s HD2 ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #213
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Citace Původně odesláno od bagio
    Nechtělo by založit nějaké vlákno čistě jen pro tipy ,triky a nastavení pro HD2 ?
    Brání ti někdo nebo něco?

    PS něco málo už je tady - tj v prvním příspěvku tohoto vlákna.

    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #214
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    No nebrání Ale asi bych to přenechal zkušenějším .
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #215
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    216

    Prosím, zakládejte ale vlákna ke konkrétním věcem a problémům, třeba "HTC HD2 – jak nastavit streamování videa" apod. Jinak vznikne další pel-mel – a pro ten můžeme chodit sem. (Několik souběžných obecných vláken zabije diskusi – viz SmartMania, kde se všichni dokola ptají na to samé.)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #216
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    125

    Citace Původně odesláno od Losos
    STYLUS - uplne jsem zapomel - sice nemam original HTC (snad ani neni k dispozici) ale pro iPhone . Stylus je zcela na - slusne receno NA NIC !
    Jakto?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #217
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Funguje vam v iGo zoom pomoci multitouch?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #218
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Se stylusem se da jakztakz tapnout , ale ne dotykem nybrz pritlacenim , presnost neni o nic vetsi nez prstem - pri tazeni , kresleni to udela jen jakousi cerchovanou caru - s mezerami klidne i 4-5mm , palcem se da pracovat mnohem lepe . Takze stylus nic a obrovske omezeni ktere kapacitni display prinasi zustava :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #219
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Losos
    Takze stylus nic a obrovske omezeni ktere kapacitni display prinasi zustava :?
    no bohužel co jiného si čekal...

    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #220
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    381

    Zkoušel někdo z majitelů již aplikaci Zooomer jak funguje a jestli je to k něčemu?:
    http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-zooomer.html
    Mělo by to snad vyřešit problémy s ovládáním aplikací s "malými" nabídkami.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #221
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Funguje,ale smysluplne vyuziti v praxi nevidim ......
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #222
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    0

    Moji původní ROM 1.43.479.0 (69828) WWE jsem po aplikaci téměř všech "vychytávek" z XDA-developers (většinou ručně úpravou registrů) dostal do téměř dokonalé funkčnosti - rozchodil jsem i zvukové s vibračním oznámením SMS které po známém přepnutí přes registry v počeštěné HTC-sense nechodilo...
    Nyní jsem ale nahodil ROM 1.43.479.2 (70124) WWE a na ni uvedený "L26 HD2 Servicepack 01_WWE" a ten v sobě má většinu "registrových" úprav co jsem dělal dřív ručně...

    Teď má kamarád stejně označenou ROM 1.43.479.2 (70124) - ale v češtině - a můj dotaz zní:
    jak mám tu češtinu dostat do svého ENG Lea?
    Chci zkusit použít "Spb.Software.House.Spb.Clone.v1.5.9.1045.ALL.PPC. Retail-UnREal" - mohlo by to jít když mají obě LEA jinak stejnou ROMku?
    Mám i originál "SpbBackup2.0.2_cz.arm" ale myslím že SpbClone je na to použitelnější - nebo co poradíte?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #223
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    to jsem resil presne vcera - a skoncil jsem u HR a zopakovani kolecka, tak snad dopadnes lepe
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #224
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    381

    Ze složky Windows si vyfiltruj všechny .cab soubory a v těch si určitě najdeš ty správné. Ty si nakopíruj a nainstaluj do svého HD2 a budeš mít počeštěno.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #225
    Nováček
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    20

    Keby ste si chceli prikúpiť micro USB káblik.
    Retractable USB to Micro 5P Data/Charging Cable (60CM-Length)

    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 15 z 52 PrvníPrvní ... 5131415161725 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC HD mini – zkušenosti, rady, postřehy
    Od Vitezslav2_ce4you v sekci HD mini
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 23-07-2010, 12:06
  2. Reakcí: 373
    Poslední příspěvek: 01-06-2010, 18:51
  3. HTC Advantage X7500 - obecné postřehy, zkušenosti atp.
    Od skaj_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 310
    Poslední příspěvek: 24-09-2008, 09:57
  4. Tom Tom - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 735
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 13:33