Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 5 z 5 PrvníPrvní ... 345
Zobrazené výsledky: 61 až 73 z 73

Téma: Displej na šířku na WM 2003 (bez SE) a funkční

  1. #61
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    266

    To ALO,
    Mám Acer n10 a používám zaregistrovaný Nyditot v. 4.0x k mé naprosté spokojenosti. Po instalaci a zaregistrování (bez ní to obracení displeje nějak zlobí - u předchozí verze to vůbec nic nedělalo ani po soft resetu!) si nastavím změnu, potvrdím že chci i po soft resetu, odpinknu upozornění, jak z případných problémů po soft resetu vybřednout a dám soft reset a od té doby obracení používám naprosto bez problému až do dalšího HWresetu spojeného z reinstalací - zkrátka než zapomenu udělat zálohu a ta poslední je příliš stará:no: Používám pro Infra klávesnici obracení o 180 stupňů naprosto běžně ( mám pak infraport přímo naproti infra klávesnice bez vyklápění (-nejde o lenost ale subtilnost toho ramínka s infraportem mě nutí ho radši moc mechanicky nenamáhat) i za chodu programů bez komplikací a ve většině programů (i od WM2003 - Excell, Word) mohu použít překlopení displeje o 90 stupňů vlevo/vpravo i za běhu, pouze některé programy se zblázní - Pocket Informant nebo hry, které si sami obracejí displej. Takže doporučuji napřed vyzkoušet zaregistrovat zkusmo (http:/.. ......) i když to není správné ale aspoň získáte jistotu, že to opravdu nefunguje(i když na Acer n10 to MUSÍ fungovat). A když to bude fungovat, tak věřím, že si to okamžitě zlegalizujete, protože program je skvělý a my slušní!!! Nevím proč to Nyditot na Aceru dělá ale trial verze do 4.xx vůbec nefungovala a i vyšší verze zlobí?! Přitom na jiném PDA prý trial funguje! Prosím potvrďte.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #62
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    97

    Ja vam nevim,ale mam pocit,ze sem nekdy vloni pouzivalnejakou free verzi programu pro otaceni displeje o kterou sem po HR prisel.Matne si vzpominam,ze pouzival svuj today co vypada jako takovej zelenej kopec ze stolnich xp-cek,po navratu na vejsku se pouzival SR.Myslim ze sem to stahnul z nejakyho fora.Nesetkal se stim taky nekdo?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #63
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    97

    Tak už to mám.Jmenuje se to SRS,je to asi pro WM2003SE,ale mně to vzdycky fungovalo Ke stazeni na XDAdev.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #64
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    451

    Citace Původně odesláno od Jan Svoboda
    Tak už to mám.Jmenuje se to SRS,je to asi pro WM2003SE,ale mně to vzdycky fungovalo Ke stazeni na XDAdev.
    Ale to je len pre Phone Edition. Na WM 2003 to nejde. A este by to mlo slapat na SecondEdition.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #65
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    97

    Nevim jestli myslime totež.Maká mi to už druhej den v pohode.Instaloval sem do pda-čka po HR.Pomalu přidavam programy,zatim SPBpocket+,MultiIE a Total Cmd.Když je to v poho,tak to sejvnu a každej den přidam další.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #66
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    163

    Bože, můj stařičký h3870 s PocketPC 2002 je NALEŽATO!!! Jaká krása! A to jsem hledal dlouhé měsíce pro h5550 (když HP nepovažovalo za nutné tento předrahý model "dovybavit" novým SE), než jsem to před dlouhou dobou vzdal. Jdu za šéfem, snad se nad nešťastníkem smiluje a koupí licenci jednoho dotPocketu

    Jen taková malá zkušenost: Např. hra Solitaire se spustí tak, že od 241 pixelu (počítáno zleva) je zobrazováno cokoliv, co bylo před spuštěním hry na displeji - a funkční! Praktické použití asi nevymyslím, ale rozhodně mě to překvapilo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #67
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    97

    Tak a mam po zizalkach .Vnoci sem zjistil,ze se mi pda samo rozsveci a sledoval sem to i odpoledne.Displej je prazdnej a jenom sviti.Skusim SRS odinstalovat,nebo vi nekdo jak to prelstit?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #68
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    97

    Toho blikatka sem se nezbavil ani po odinstalaci SRS,takze varovani"doma tohle nezkousejte" Kdyz uz sem u tech pokusu,skusil sem i po precteni prechozich prispevku DOT POCKET.A svete div se vzdycky to skoncilo HR.Ted zkousim NYDITOT VD,ale nektery programy s tim moc nekamaradi.Asi se budu muset poohlidnout poWM 2003 SE,nebo uz fakt nevim.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #69

    bmw bmw je offline
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    151

    Mám problém, mě to nefunguje, už mě nebaví pořád HR, jak to udělat aby se to otočilo. Asi koupit novej přístroj, Acer n30 to asi nzvládne
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #70
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    429

    Tak si tam daj wm2003SE ved už vyšlo pre n30
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #71
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    429

    Tak si tam daj wm2003SE ved už vyšlo pre n30
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #72

    bmw bmw je offline
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    151

    kde seženu WM 2003 SE pro ACER n30, díky předem moc
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #73
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    429

    vo fóre aceru
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 5 z 5 PrvníPrvní ... 345

Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 28-07-2011, 19:47
  2. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-04-2010, 12:29
  3. Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 22-08-2009, 20:05
  4. SMS "na šířku"
    Od manman v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-09-2008, 20:40
  5. TT6 - zobrazování na výšku/ na šířku
    Od TomTomX_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 12-11-2007, 16:42