Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 73

Téma: Displej na šířku na WM 2003 (bez SE) a funkční

  1. #31
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    301

    Můžete mi prosím poradit jakým způsobem ten display otočím? Nějak tomu nerozumím.
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    286

    Je to snadné. Nyditit nainstaluješ a v nastavení zvolíš naležato a rozlišení 320*320. Když si trochu pohraješ tak to chodí. Pozor ne všechna pozadí ti budou chodit ale to asi dneska není problém. Jinak se ptej co potřebuješ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    142

    Je nejky rozdil mezi dotPocket a Nyditot pri rozliseni 320x320?
    Zkousel jsem dotPocket, ale ten ten obraz docela znecitelni! Jinak parada.
    Je na tom Nyditot lepe?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    301

    Citace Původně odesláno od Chuck
    Je to snadné. Nyditit nainstaluješ a v nastavení zvolíš naležato a rozlišení 320*320. Když si trochu pohraješ tak to chodí. Pozor ne všechna pozadí ti budou chodit ale to asi dneska není problém. Jinak se ptej co potřebuješ...
    Tak se teda ptám. Najel jsem na stránku Nydit.com ale nevím kde to tam mám stáhnout.
    Díky za odpověd
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    286

    Stačí číst co je tam napsané. Hned nahoře máš Download tak co ti na tom není jasné?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Tak si s tím hraji také - jen jsem chtěl dodat, že velice vhodným doplňkem je internetový prohližeč http://www.multiie.info/Má možnost posouvání obrazu dotykovym perem a plné zobrazení.Jednou z jeho funkcí je při přítomnosti nyditot i otočení obrazu.
    Dotaz : Nelze někde u nyditot nebo u multiie nastavit aby se při modu svislého otočení (na stojato )nastavilo automaticky rozlišení zpět 240 x 320 a případně naopak?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    301

    Citace Původně odesláno od Chuck
    Stačí číst co je tam napsané. Hned nahoře máš Download tak co ti na tom není jasné?
    Velice se omlouvám, já jsem to špatně viděl. Už to ale mám a poznatek je takový, že když jsem to stáhl a nainstaloval, tak při restartu se to seklo a nic se s tím nedalo dělat. Zbyl jedině hard reset.(
    Tobě se to nekouše?
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Ne nekouše a funguje to docela spolehlivě pokud mám nastavené rozlišení 240x320.U mne pokud nastavím například 320x320 tak se to seká- ale myslím, že je to nedostatkem paměti protože na jiných Mda co jsem viděl na doučku to nedělalo.
    Chce to prostě hodit na ležato a nic s tím nedělat - žádné obrátky.Funkce setting jde např. jen jednou potom SR jinak se do toho nedostanu.Při obrácení z leže na výšku zmizí ikony ve spodní liště také naběhnou až po restartu.
    Teď jsem si vzpoměl - nešahej na jiné ikony než na setting - kdysi dávno když jsem to zkoušel zapnul jsem jako první power a byl HR.Prostě dle mého názoru to není na otáčení sem a tam.Musíš se rozhodnout pro jednu variantu.
    V leže sedě nebo ve stoje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    301

    Citace Původně odesláno od seba
    Ne nekouše a funguje to docela spolehlivě pokud mám nastavené rozlišení 240x320.U mne pokud nastavím například 320x320 tak se to seká- ale myslím, že je to nedostatkem paměti protože na jiných Mda co jsem viděl na doučku to nedělalo.
    Chce to prostě hodit na ležato a nic s tím nedělat - žádné obrátky.Funkce setting jde např. jen jednou potom SR jinak se do toho nedostanu.Při obrácení z leže na výšku zmizí ikony ve spodní liště také naběhnou až po restartu.
    Teď jsem si vzpoměl - nešahej na jiné ikony než na setting - kdysi dávno když jsem to zkoušel zapnul jsem jako první power a byl HR.Prostě dle mého názoru to není na otáčení sem a tam.Musíš se rozhodnout pro jednu variantu.
    V leže sedě nebo ve stoje.
    No to asi bude ono. Ja ted už nevím na co jsem vlastně šáhl, ale hned jak jsem na to tapl tak se to resetovalo a už se mi to nevrátilo zpět. Pak jsem musel udělat HR.Teď už mám strach to znovu zkoušet, protože mě to nebaví porád hardresetovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Pár obrázků z MDA II od Eurotelu na ležato
    Připojené obrázky Připojené obrázky
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    301

    Citace Původně odesláno od seba
    Pár obrázků z MDA II od Eurotelu na ležato
    Pěkné. Takže říkáš že mám po natažení do MDA II tapnout jen na setting a nastavit rozlišení 240 x 320 a nic jiného nedělat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Udělej to podle obrázku.tapni na disketu napiš jméno profilu - já tam mám Petr.DSej uložit a zmáčkni OK.Pokud necháž zakliklou funkci Preserve after reset - tak to po Sr naběhne znovu tak jak jsi nastavil pokud ji odklikneš tak při každém soft resetu ti to naběhne do normálního stavu.
    Připojené obrázky Připojené obrázky
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    A ještě multiie
    Připojené obrázky Připojené obrázky
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Já osobně otočení pomocí ikon nepoužívám, protože se u toho ještě musí měnit rozlišení. Pokud lezu na NET, otáčím displej pomocí: DISPLAY CONFIGURATION a vyberu LANDSCAPE doleva nebo doprava. Následuje SR a je hotovo. Zpátky se vracím tou samou cestou, akorát ťapnu na: DISABLE VIRTUAL DISPLAY a po SR mám zpátky původní nastavení na výšku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    301

    tak jsem to natáhl a když otevřu složku Nyditot tak tam mám tyto ikony.
    JSLCleanUp
    NVDControl
    NVDManager
    NVDMenu
    NVDPower
    NVDZoom
    Při tapnutí na nvdmanager se mi otevře okno a chce to email a registr.kod.Když to nechám na později, tak se objeví okno kde je to jak na tvé fotce ale neni tam disketa ani nic kde bych napsal název profilu.Jak mám teda postupovat dál?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 28-07-2011, 19:47
  2. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-04-2010, 12:29
  3. Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 22-08-2009, 20:05
  4. SMS "na šířku"
    Od manman v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-09-2008, 20:40
  5. TT6 - zobrazování na výšku/ na šířku
    Od TomTomX_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 12-11-2007, 16:42