Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 5 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 73

Téma: Displej na šířku na WM 2003 (bez SE) a funkční

  1. #16
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,207

    Citace Původně odesláno od Milan Švec
    Jinak odpověď na výše uvedené dotazy poskytne pohled do Settings/Nastavení, záložka System a služba "Remove Programs". Tam koukám vždycky, když potřebuji něco vyhodit, přidat (novou instalací) nebo jenom třeba přesvědčit se, co tam přibylo.
    A s tím, na co má vliv pořadí programů, jo, to už je pro super specialisty. Já na to můžu jít jen metodou pokus/omyl.
    a) Aha, tak to jo, to je ale jen přehled instalovaných programů a o jejich případném řazení v paměti to nemá žádnou vypovídací hodnotu. Já to pochopil z původního znění příspěvku jako fakt, že řazení programů v paměti má svůj účel a že je možné řazení ovlivnit. Pokud vím, jediné co mohu ovlivnit, je instalace do určitého místa adresáře v PDA nebo kartě, ne v paměti......
    b) Z příspěvků víme, že to běhá na LOOXu, že se to nedaří na PDA 2 od Eurotelu i TM, ale jinak žádné další poznatky nejsou. Podělte se o zkušenosti.
    c) Celkem chápu, že když někdo kuchtí, že mu nemusí vše běhat OK, že se to musí ladit. Ale stejně jako Milan Švec nechápu, proč, když máme oba WM2003, jemu to jede a já musím použít hard reset. Pevně doufám, že to není jen proto, že by nebylo možné si tady poklábosit o našich hračkách pro dospělé, jak to charakterizuje má žena .
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    K tomu Hw resetu dojde vlastně při požadavku na změnu orientace obrazu a následnému potvrzení Sf resetu.Zkoušel jsem to i na zcela prázdném zařízení - čiže žádná aplikace by tomu vadit neměla. Nemyslím si , že by to bylo systémem - protože Nydiot jsem rozchodil- ale nebyl jsem schopen nastavit opačné rozlišení to znamená , že orientace obrazu podélně se provedla, avšak roztažení stránky ne.Šlo to jen u word a excel. Explorer to již nedokázalo.Navíc se to docela sekalo a nezdálo se mi to stabilní.
    Možná kdyby se někdo zeptal autorů - by stačilo dohrát nějakou ullitku nebo co já vím.Proč se nezeptám já jsem popsal výše.Ke své angličtině potřebuji ruce nohy a ty do emailu nedostanu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    18

    Pouzivam na mem DP2 Nyditot tu posledni verzi tusim 3.22 a neshledal jsem zadny problem. Vse chodi jak ma a jak tady nekdo pise ze IE nejde v Landscape tak je to ptakovina. Krasne to funguje i s SPB Plus Full screen. Zadnej zasek, ani jednou me to nespadlo. Takze ja zustanu u Nyditota. Jen po instalaci nabiha trosku dele tak se nenechte zmast a hned neresetujte.

    Jeste me napada, ze v Nyditotu je totiz nastaveni na zmenu velikosti desktopu a pak na celkouvou zmenu rozliseni. Kdyz si nekdo zmeni jen desktop nesmi se pak divit, ze ma aplikace normalni. Ale tohle ted nemam odzkouseno, takze je to teorie.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    148

    Nevim jestli bych si na to rozsireni zvykl. A today temata na tom zrovna nejlepe nevypadaji
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Citace Původně odesláno od limon
    Nevim jestli bych si na to rozsireni zvykl. A today temata na tom zrovna nejlepe nevypadaji
    Limone, díky.
    Taky jsem to nevěděl, dokud jsem to nezačal používat. Po týdnu mi pohled na displej na výšku připadá až neuvěřitelně chudý a úzký. On totiž poskytuje o celých 25% méně prostoru. Což je prostě jenom 3/4 toho, co lze mít k dispozici.
    Jen psaní poznámek rukou na displej na šířku je takový rozdíl, že jsem to začal konečně používat.
    Vývoj se zastavit nedá. Tohle je jedna z možností, jak se na to připravit už teď. Tj. třeba neinvestovat (peníze, čas) do SW, který to na šířku neumí. Což je v mém případě důvod, proč jsem třeba už přešel na PocketWeather a PocketPlus. Umí toho víc a chodí bezpečně.
    Pokud jde o možnosti pro Today displeje, stačí se podívat sem. A potom ještě tady. Na už hotové. Komu se tam nehodí nic, může vytvořit vlastní. Je na to hotová technologie. Stačí tvořit. Na poloze PDA pak nezáleží. Pokud jde jen o today téma.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00023717_SCR_0007r_m_J1k.jpg 
Zobrazení: 11 
Velikost: 29.8 KB 
ID: 345   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00023717_SCR_0008_m_TuoO.jpg 
Zobrazení: 11 
Velikost: 24.7 KB 
ID: 346   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00023717_SCR_0007_m_BnCI.jpg 
Zobrazení: 10 
Velikost: 22.4 KB 
ID: 347  
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Tys nám Ševče neprozradil, jakou že to cihlu používáš .
    Obávám se, že my s MDAII máme smůlu (jak zde již bylo několikrát vzpomínáno ( ).
    A že bych si vyráběl další HR, a to z vlastní vůle, tak to ne : .
    PS: A ak jen koukám a tiše závidím
    .
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Citace Původně odesláno od ipf
    ...jakou že to cihlu používáš...
    Stačí juknout na fotku vlevo. Je to pořád starý dobrý LOOX 600 s WM2003.
    Citace Původně odesláno od ipf
    ...Obávám se, že my s MDAII máme smůlu...
    Doufám, že to bude jinak. Já ale rozdíly mezi LOOXem a MDA (XDA) neznám. Vím jen, že tam má být Phone Edition verze systému.
    Teď mi blesklo, že by to mohlo být v tom?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944


    Je to v tom!

    Milí uživatelé MDA II atd. - jedna dobrá zpráva a jedna špatná.

    Tu špatnou nejdřív:
    "The problem is that the current version of dotPocket is not compatible with MDA II series devices." (

    A teď tu dobrou:
    "We're planning to release a new version this Autumn, and new device compatibility will be certainly added." :yes:

    Napsala mi
    Olga Semycheva, dotPocket Technical Support Team
    http://www.dotpocket.com

    Olga!
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,207

    Díky za to, že se majitel LOOXe stará o nás, PDáčkáře, podzim je skoro za rohem, doufám, že Olga Semyčevová nekecá a že termín dodrží.......:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Tak nám, díky Milanovi (a dalším účastníkům školení), funguje display na šířku i na MDAII :yes: .
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Citace Původně odesláno od Jarouš
    Díky za to, že se majitel LOOXe stará o nás, PDáčkáře, podzim je skoro za rohem, doufám, že Olga Semyčevová nekecá a že termín dodrží.......:yes:
    Pardon ze si rejpnu, ale Loox podle Tebe neni PDA?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od ipf
    Tak nám, díky Milanovi (a dalším účastníkům školení), funguje display na šířku i na MDAII :yes: .
    Rád by som to vyskúšal dá sa to niekde stiahnuť:?: :?: :?:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Citace Původně odesláno od ipf
    Tak nám, díky Milanovi (a dalším účastníkům školení), funguje display na šířku i na MDAII :yes: .
    Může za to hlavně Chuck :yes:, který se nebál a prověřil na MDA II Nyditot spolu s free Extended themes od Spb. A v Beneticích to ověřil a předvedl i v praxi (a spolu s ním i další), že tato varianta je pro Phone Edition verzi WM2003 skutečně použitelná. :yes:

    MDÁčkaři, je to tak? A co detaily?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,207

    Citace Původně odesláno od Wuffi
    Citace Původně odesláno od Jarouš
    Díky za to, že se majitel LOOXe stará o nás, PDáčkáře, podzim je skoro za rohem, doufám, že Olga Semyčevová nekecá a že termín dodrží.......:yes:
    Pardon ze si rejpnu, ale Loox podle Tebe neni PDA?
    No jo, nachytal jsi mne na švestkách, resp. na uklepnutí, má správně být MDáčkáře.........:yes: ..jak je to jasné z příspěvku Milana Švece..
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 5 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 28-07-2011, 19:47
  2. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-04-2010, 12:29
  3. Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 22-08-2009, 20:05
  4. SMS "na šířku"
    Od manman v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-09-2008, 20:40
  5. TT6 - zobrazování na výšku/ na šířku
    Od TomTomX_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 12-11-2007, 16:42