Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: wifi?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    6

    ahoj,hledal sem už všude možně ale nejak nemužu zprovoznit wifi na p750. I když se to připojí tak mi internet exploler řekne že stránku nelze zobrazit. nevite jak to zpravit, omlouvám se zda to tu již někde je ,ale myslim že forum je od toho aby se tu právě toto řešilo. díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Připojuješ se k čemu, jaké wifině? Jaké webové stránky se pokoušíš zobrazit?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    6

    k mistní síti. poprve když sem telefon vydal z krabice tak se to připojilo a seznam normálně fachal. ted už ne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Zkus restartovat wifinu a hlavně! vyzkoušej něco jiného než seznam (Bóže, to neexistuje jiná stránka?). Pochopitelně je lepší prohlížet stránky úpravě textové nebo pro PDA - např. ihned.cz a m.ihned.cz.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    6

    jak ji restartuju? skoušel sem restart celeho pda. obnoveni system a nic, stránky nejdou žádný
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    To musíš vědět ty, když ji máš doma, ne? Co třeba vytáhnout z elektriky a pak zase zapojit. No, ale zatím jsem se nic podrobnějšího nedozvěděl, asi je to tajný.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    6

    já se připojuji k mistní internetové síty. nebo k síti co máme v práci, na tom nic nerestartuju, to je normálka obecní sít.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    není to zabazpečené na heslo nebo mac adresu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Stáhni si a nainstaluj na PDA třeba vxUtil (ale umí jich to víc) a pomocí té si PINGni třeba na ten milovaný seznam (ping www.seznam.cz), abychom zjistili, zda jsi vůbec k té wifině připojený a zda se pak dostaneš dál.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    6

    v práci se připojuji na mac adresu, a doma na nezabespečenou sit. ani jedno nechodí. a když v nmastavení wifi dam ověření ping např: m.seznam.cz,idnes.cz tak to píše neznámý hostitel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    idnes.cz nejde, musíš www.idnes.cz

    A na ty wifiny doma i v práci se z notebooku připojíš a funguje to, tedy stránky se zobrazí ?
    A do PDA zadáváš to heslo, co máš v práci?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    6

    na wifi sem doma připojenej, a funguje, v práci sem skoušel zadavat adresu ip a td, ale také nic,.. a www.idnes.cz nejde.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 06-02-2008, 10:39
  2. X500 - WIFI - GPRS - IE a ICQ se stále připojení na GPRS, místo WIFI
    Od Georf_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-04-2007, 11:15
  3. asus 636 wifi+nb bez wifi
    Od misoka_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 25-09-2006, 18:51
  4. PWP-1 WiFi SmartPhone - první smart s WiFi, Skype a VoIP
    Od Zdenek Malinsky v sekci Zbývající značky
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 11-10-2005, 19:57
  5. Problem so zdielanim internetu v skratke wifi-lan-wifi
    Od LX v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 14-07-2005, 21:28