Po instalaci nové ROM nenaběhne systém
Po (subjektivně bezproblémové) instalaci Reflectionist Rom 100409 mi můj stroj odmítá po zobrazení splash screenu (mimochodem ten zůstává už přes několik instalací různých ROM pořád stejný - EnergyRom) pokračovat dále. Nepomohl SR, HR, odpojení baterie, paměťové karty ani simky. Nový flash nelze standardním způsobem provést z důvodů nepřipojení k PC. Jako poslední byla nainstalovaná Chrome 23064
Jasně, ale neřeším teď to, že jsem "blbej", ale jak postupovat dále:(
Předpokládám, že se něco podobného zadařilo už i někomu jinému, respektive i po přerušené instalaci se stane něco podobného a existuje nějaké řešení.
Předpokládám, že se něco podobného zadařilo už i někomu jinému, respektive i po přerušené instalaci se stane něco podobného a existuje nějaké řešení.
Rozhodne bych zkusil a melo by pomoci flashnuti oficialni rom,ktera obsahuje nejen OS ale i Radio.
Pokud ani to nepomuze pak zbyva prikazova utilita MTTY a nasledny flash nejlepe oficialni rom,ktera zajiste pomuze
Pokud ani to nepomuze pak zbyva prikazova utilita MTTY a nasledny flash nejlepe oficialni rom,ktera zajiste pomuze