Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: GPRS-mobilní internet

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    1

    Nazdar od včera mám připojení DATA UNLIMITED od T-mobile tak to peru .
    Nemá s tim někdo větší zkušenosti.např.rychlost připojení/28,8Kb/s-pry jde víc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od dungrad
    Nazdar od včera mám připojení DATA UNLIMITED od T-mobile tak to peru .
    Nemá s tim někdo větší zkušenosti.např.rychlost připojení/28,8Kb/s-pry jde víc.
    Ano, T-Mobile zvladne vic. Ale dulezity je telefon... Jaky mate?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    814

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    Ano, T-Mobile zvladne vic. Ale dulezity je telefon... Jaky mate?
    Jenom upřesním ... pomoc kodování CS3/CS4 je možné dostat se někam k hodnotě 80Kb/s (znalí upřesní )...ale jak řekl Pavel, vyžaduje to podporu od mobilního teleonu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Citace Původně odesláno od eXEden
    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    Ano, T-Mobile zvladne vic. Ale dulezity je telefon... Jaky mate?
    Jenom upřesním ... pomoc kodování CS3/CS4 je možné dostat se někam k hodnotě 80Kb/s (znalí upřesní )...ale jak řekl Pavel, vyžaduje to podporu od mobilního teleonu...
    Na 1 timeslot pri kodovani CS3 lze prenest az 15,6 kb/s, u CS 4 je to dokonce 21,4, takze teoreticka rychlost je az 85,6 kb/s pri vyuziti 4 timeslotu.
    Vyssich rychlosti dosahnete take tim, ze pouzijete GPRS Speed, ktery komprimuje komunikaci mezi keintem a serverem.
    Vas telefon musi podporovat minimalne GPRS tridy 8 (4+1) nebo 10 (4+2), abyste vyssich rychklosti dosahl. Starsi Nokie (a z novejsich myslim treba i N 7610) jsou vetsinou trida 6 (3+2).
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    CLASS 10 je 4+2? Ja mel zato, ze to sice je teoreticky 4+2, ale jde pouzivat pouze 5 kanalu najednou, tedy 4+1 nebo 3+2...?

    Jinak celkem prehledna tabulka je tady
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    CLASS 10 je 4+2? Ja mel zato, ze to sice je teoreticky 4+2, ale jde pouzivat pouze 5 kanalu najednou, tedy 4+1 nebo 3+2...?

    Jinak celkem prehledna tabulka je tady
    Ano, je to 4+2, ale sit povoluje pouze 3+2 nebo 4+1. U MDA II si je mozne mezi obema rezimy vybrat, ale zadny rozdil jsem nepozoroval.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Telefonica O2 prý rozšíří mobilní internet 3G
    Od Zdenek Malinsky v sekci Oznámení a tiskové zprávy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 19-08-2008, 21:37
  2. Rychlý mobilní internet CZ vs SK [mobil.cz]
    Od Zdenek Malinsky v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 26-11-2007, 08:02
  3. Mobilni internet za 283 KC mesicne!!!
    Od goodman_ce4you v sekci Oznámení a tiskové zprávy
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 24-09-2007, 10:09
  4. SMS pres Internet (wifi, mobilni data atd)
    Od S474N v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 26-06-2007, 11:09