Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: otáčení displaye

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    191

    pls poraďte,nějak se mi nechce otáčet obrazovka,už jsem prošňupal kde co a na nic jsem nepřišel

  2. #2
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    tak šňupej dál ... protože to se tady řešilo už mnohokrát...
    a zkus napsat trocu více.... jako co máš za ROM a co už jsi zkoušel za SW nebo nastavení....



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    191

    no tak teď jsem dojel až nakonec,nevím teda kde jsi to viděl (mnohokrát),předtím jsem měl Kaisera a Cruise,HD mám druhý den,takže soft tam zatím žádný nemám,který by bránil HDčku v otočení obrazovky.Tady je to v příspěvcích stejné jako na každém jinéf foru,kdekdo tady každýho prcá za každou ptákovinu.Nebyl jsem tady pěkně dlouho a vůbec nic se nezměnilo,takže děkuji za radu a opět končím,že jsem se blbec vůbec na něco ptal,každej chytrej jak rádio a stejně nepomůže,prosím o smazání mého tématu a mého profilu,děkuji

  4. #4
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    jestli je tak težké najít třeba tohle nebo tohle a opravdu mnoho dalšího, tak to pak nemůžu sloužit.
    Ale jestli tady už nejsi, tak je to asi jedno.
    Všichni Ti chytří jak rádio, to měli taky dva dny, ale nakonec si to třeba našli
    Já osobně bych se na tohle po dvou dnech nikdy neptal, ale když třeba po 14 dnech bych nenašel řešení, tak pak snad ano. Ono je jednodušší se zeptat, však nějaký chytrý jak rádio mi to řekne, tak co bych se s tím trápil.
    :no:

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    20

    Zkus použít Gyrator otáčí automaticky dle nastavení nebo pokud chceš otačet ručně tak zkus od Tomsoftu Rotate screen

    Gyrator najdeš třeba zde:
    http://gyrator.brins0.net/?page=downloads

    Rotatescreen od Tomsoftu třeba tady:
    http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/53863/TomSoftRotateSreen.cab_238.65KB.html

    To: Tomsoft

    Doufám že ti nevadí reup tvého cabu

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Citace Původně odesláno od Jirka K.
    Tady je to v příspěvcích stejné jako na každém jinéf foru,kdekdo tady každýho prcá za každou ptákovinu.Nebyl jsem tady pěkně dlouho a vůbec nic se nezměnilo,takže děkuji za radu a opět končím,že jsem se blbec vůbec na něco ptal,každej chytrej jak rádio a stejně nepomůže,prosím o smazání mého tématu a mého profilu,děkuji
    Vůbec se nenech šikanovat. Proč hledat? Vždyť to je přeci naše povinnost, okamžitě poradit. Ale pro příště bude asi lepší obrátit se na jiný server, kde poskytují placenou pomoc a to buď telefonickou, kde za 1 minutu hovorného zaplatíš 26,- Kč nebo si je přímo objednat za hubičku = výjezd 350,- Kč + 500,- Kč za každou započatou konzultační hodinu (vše včetně DPH).


Podobná témata

  1. TV out a otáčení displeje
    Od SumavaCZ_ce4you v sekci Touch Pro
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-02-2010, 17:32
  2. Otáčení display
    Od slay_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-04-2008, 08:47
  3. Otáčení displaye
    Od sivan03_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 05-03-2008, 10:05
  4. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 04-08-2006, 23:38
  5. Otáčení displeje u LOOX 600
    Od vesi_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-12-2005, 20:49