Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Shanim programy pro Win CE 5.0 na notebooku

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    28

    Mam nove notebook na kterem jsou Win CE a potrebuju nainstalovat ICQ, skype a nejaky prohlizec.
    Ovsem nevim kde sehnat instalacku a jak nainstalovat. Zkousel jsem nejake instalacky stahnout a nainstalovat primo z notebooku, ale nic se mi nechyta.
    Prosim o radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Novy a s Win CE? Co to mas za stroj?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    28

    Jedna se subnotebook za dobrou cenu. net to zvlada v poho, ma to wifi, baterka vydrzi taky slusne, filmy,fotky a mp3 na tom jedou v poho. Jen tam jeste potrebuju narvat ty softy.

    7" LCD
    250MHZ CPU
    128MB RAM
    2GB HDD
    wifi, lan
    3x usb
    ctecka SD / MMC
    repro, klavka, touchpad...

    vaha JEN 0.6kg ;-),
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Novy a s Win CE? Co to mas za stroj?
    ano Zdenku,uz sa objavuju netbooky aj s WinCE ,natrafil som na nete na nejake zariadenia,akurat si neviem momentalne spomenut,co to bolo konkretne.

    edit: napr.
    A k otazke,nuz myslim,ze cez Active sync by to malo ist normalne nainstalovat(len netreba zabudat ze klasicke softy na PDA na tom nepojdu(jestlipak se nepletu)

    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    28

    Takze bych musel nejakym zpusobem pripojit ten notas s activesync pres usb a nainstalovat to jak na mda? Pres klasicke usb? Existuje vubec propojovaci kabel s klasickyma USB? Videl jsem to jen pro prenos dat mezi 2PC a ten blby kabel je tak za 400kc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Ja myslim,ze synchronizacny kabel mas k dispozicii,napr. pri tomto zariadeni je v specifikacii uvedeny aj USB port na synchronizaciu
    Kód:
        *  Small on price and very small on size, just 675g
        * Ideal for web surfing, email, word processing and spreadsheets
        * A perfect travel or business companion with built in Wi-Fi technology...be truly mobile
        * 7-inch widescreen LCD screen
        * Easy to use Windows CE version 5 operating system
        * 128MB memory
        * HD card storage up to 32GB
        * Window media player
        * 4GB SSD (solid state disk) shock proof storage
        * SD / SDHC Card reader
        * SD Card slot for storage expansion - up to 32gb extra storage
        * 2 x USB 2.0 ports for input devices (keyboard, mouse)
        * 1 x WIN CE ActiveSync USB port
        * Audio connections: Mic In (3.5mm jack) Stereo out (3.5mm jack)
        * Touch mouse pad
        * Email application
        * Office pack - Including SpreadCE Spreadsheet, WordPad, Foxit Pro Adobe reader, Core Video Player
        * Support for youtube videos
        * 10/100Mbps Ethernet port
        * Expand the storage SD Flash Memory (not external hard drives or USB sticks)
        * AC adaptor / charger
        * Input Voltage: 9Vdc 1.5A
        * 12 month warranty
    ono by bolo asi dobre,keby si uviedol,ake zariadenie presne mas
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    28

    To bude neco obdobneho. Ale oznaceni neni nikde uvedeno, jen nazev - Ebook.
    Synchro kabel k tomu prave nebyl
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    To je s tebou tazke :? neuvedies nic poriadne,coho by sa dalo chytit.Je to zariadenie s oznacenim:MN-EB611??? Ale to asi nie,daj link na vyrobcu,ci predajcu..
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    28

    Öpravdu neni uvedeno zadne oznaceni notebooku. Specifikace co jsem psal, jen muzu doplnit ze cpu je: AK7802Q216 a system je Win CE 5.00 (build 1400)

    link
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Fuuha,to bude nejaky Made in Garage Tu je kazda rada draha,ale z principu,skusaj dostat do zariadenia instalacne CAB subory(pomocou USB,ci cez SD kartu) a tuknutim na ne sa spusti instalacia(mala by sa) Treba ale hladat aplikacie na tento typ zariadeni(pre WinCE).Vela zdaru.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    28

    praveze nejake caby jsem sosl ale pri pokusu o instalaci na CE me to hned vyfakuje s nekompatabilitou
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    daj si vyhladat soft pre WinCE... ja nemam take zariadenie,tak ti neporadim...
    napr http://wince.pdatopsoft.com/
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    28

    Zkusim no. Jeste jsem objednal USB male male a uvidi se. Ale vzal jsem to z ebay, bo se mi nechce tady platit nekolik stovek za kabel, kdyz z chiny ho mam za 15kc i s postovnym...
    Jinak by me jeste zajimalo jestli se da dohrat do tech CE cestina a pripadne do IE kodovani pro cesko.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    S češtinou netuším, ale hóóódně bych se divil, kdyby byla, protože u PDA se dělá česká lokalizace buď pro každé zařízení a každou ROMku extra nebo rovnou výrobce dělá česká ROM. A když zde není známý výrobce a není určeno pro náš trh....
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 15-06-2009, 18:53
  2. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 14-06-2008, 19:43
  3. miniSD 2GB a problem v notebooku
    Od DrU2 v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-07-2007, 14:23
  4. Windows CE na notebooku ?
    Od BADMOPAR_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 22-11-2006, 00:00
  5. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-12-2004, 10:22