Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: remote control

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    18

    Nestretol sa niekto so softom, ktory by mohol ovladat napr. WinAmp, cez Pocket PC cez BT? Bola by to celkom sikovna vecicka, keby som mohol priamo z PPC menit pesnicky, proste ovladat trebars WinAmp, ked mam napriklad PC v inej izbe... Co vy na to?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    814

    Asi neexistuje nic takovýho, ovšem vyřešit by se to dalo pomocí VNC nebo Terminal Services
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Existuje ovladač pro MediaPlayer a myslím, že i pro WinAmp, akorát nevím kde jsem to kruci viděl ... :sarcastic:

    Ale hledej, určitě existuje a dokonce se o něm, myslím, psalo v nějaké diskusi tady ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    814

    Citace Původně odesláno od Pavlucha
    Ale hledej, určitě existuje a dokonce se o něm, myslím, psalo v nějaké diskusi tady ...
    To bylo tuším jenom ohledně toho MediaPlayeru, i když moje hlava-mapa děravá ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    18

    budem hladat... dufam, ze to najdem...
    aj MediaPlayer by bol dobry...
    ...ale ak by ste niekto o niecom vedel, tak budem rad, ked mi tu hodite nejaku linku.
    Dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    371

    Pro WMP 9 je mozne pouzit Rudeo Control. Funguje perfektne, sam jsem si zakoupil licenci. S PC komunikuje pres Wi-fi nebo Bluetooth.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    18

    prave som ho nasiel na nete. Link http://www.pdapointer.com/view/download.php?downloadID=3844&platform=pocketpc
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    16

    existuje presne co hladas. specialne na winamp je dobry remoteamp. sam ho pouzivam a to co ma splna veeelmi dobre. tu je link. skusal som aj vinyl, ale ten z neznamych dovodov vzdy pri skenovani adresarov s mp3kami spadne. pise sa o tom aj v ich fore, ale to riesenie co tam ponukli mi nijak nepomohlo... skoda. celkom pekny program to je. a ta diskusia ktoru hladate je tu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    18

    Citace Původně odesláno od marish1
    existuje presne co hladas. specialne na winamp je dobry remoteamp. sam ho pouzivam a to co ma splna veeelmi dobre. tu je link. skusal som aj vinyl, ale ten z neznamych dovodov vzdy pri skenovani adresarov s mp3kami spadne. pise sa o tom aj v ich fore, ale to riesenie co tam ponukli mi nijak nepomohlo... skoda. celkom pekny program to je. a ta diskusia ktoru hladate je tu.

    Tak to je parada. Ja som pozeral na ten remote control pre WMP9 ale toto ja pravdepodobne freeware ako aj WinAmp predpokladam.
    Len mi z toho nie je jasne, ci mozem WinAmp ovladat cez BlueTooth? Nehodil by si mi aspon kratky popis, ako to mas nakonfigurovane? Dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    16

    Citace Původně odesláno od pegi-nz
    ...Nehodil by si mi aspon kratky popis, ako to mas nakonfigurovane? Dik
    nainstalujes remoteamp server (RemoteAmp12_Setup.exe) na tvojom pc, potom v instalacnom adresari najdes instalacku pre ppc (RemoteAmp.PPC3_CEF.CAB), ktoru posles a nainstalujes v ppc. spustis v pc remoteamp a tam uz iba pridas adresare, v ktorych mas hudbu. kliknes update. dalej spustis winamp na pc, pripojis ppc cez bluetooth pomocou activesync. spustis remoteamp na ppc a zadas ip adresu tvojho pc (ak ju nevies, najdes ju v remoteamp serveri uplne dole). tapnes connect a je to. remoteamp server aj winamp musia byt spustene.
    bohuzial free nie je.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    18

    Citace Původně odesláno od marish1
    Citace Původně odesláno od pegi-nz
    ...Nehodil by si mi aspon kratky popis, ako to mas nakonfigurovane? Dik
    nainstalujes remoteamp server (RemoteAmp12_Setup.exe) na tvojom pc, potom v instalacnom adresari najdes instalacku pre ppc (RemoteAmp.PPC3_CEF.CAB), ktoru posles a nainstalujes v ppc. spustis v pc remoteamp a tam uz iba pridas adresare, v ktorych mas hudbu. kliknes update. dalej spustis winamp na pc, pripojis ppc cez bluetooth pomocou activesync. spustis remoteamp na ppc a zadas ip adresu tvojho pc (ak ju nevies, najdes ju v remoteamp serveri uplne dole). tapnes connect a je to. remoteamp server aj winamp musia byt spustene.
    bohuzial free nie je.
    Dik za pomoc. Uz mi to chodi a funguje to perfektne... Popri tom som prisiel na to, ze sa da surfovat na Pocket IE cez ActiveSync cez BT.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. remote desktop control
    Od zatkojuraj v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-04-2008, 20:46
  2. Remote Display Control
    Od MilanSu v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 26-09-2005, 08:21
  3. Remote display control
    Od ok2shi v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 30-07-2005, 16:37
  4. TV remote control pro Acer n30 ????????
    Od Spawncz v sekci Acer
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 12-01-2005, 19:06