Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 24

Téma: Samsung Omnia Pro B7610 - zkušenosti

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    0

    Zakladam toto vlakno venovane poznatkum tykajicich se Omnie Pro B7610.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Mám necelý týden a zatím jen kladné zkušenosti. Trošku mě tedy vadí mírně se viklající displej vůči vysouvací klávesnici, ale snad to je v pohodě. Překvapuje mě to, protože na Variu, které jsem měl předtím to sedělo jak mělo dlouhá léta.
    A také mě štve, že se nedá sehnat žádné příslušenství. Jde mi především o folii na displej. Jinak mám za chvíli po displeji :-(
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Proč fólii? Nosíš to v kapse s klíčema? Mám v plánu si ji taky pořídit ale už jsem si říkal že tam nebudu dávat fólii.
    Jinak by mě zajímalo jak se ti pracuje s tím teleskopickým stilusem. Vysune se celý při vytažení z Omnie tak jak to bylo na Variu? Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Tak folii třeba proto, že když budu po displeji na kterém může být částečka prachu co nevidím, jezdit prstem či stylusem, tak si ho nakrásně mohu poškrábat.
    Jinak stylus se vysune při vytažení. Doufám, že nedělám něco špatně, ale jde mi dovnitř i ven opravdu hodně těžko.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    1

    nez se objevi nejake poradne folie, muzes zkusit toto:
    je fakt, ze to je spis takova nouzovka, ale prislo mi to asi za ctyri dny, nestoji skoro nic, a je to urcite lepsi nez mit poskrabany displej.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Jo tam jsem koukal. Ale za poštovné tam dám daleko více jak za celou objednávku. Doufám, že to brzy bude mít někdo na Aukru.

    Ale zeptám se jinak. Je nějaká možnost, dostat do zařízení další další widgety nebo si musím vystačit s těmi co tam jsou ? Pokud ta možnost je, pak prosím o postup, jak do Omnie pro dostat a hlavně, kde nějaké najít.
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    0

    S tim stylusem je to normalni, ze jde ztezka. Co se tyce folie, nechal jsem si tam originalni. Jinak k zadnemu kynklani nemam vytky. Konstrukcni zpracovani Omnie je na velmi dobre urovni.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Narazil jsem na zradu,nedari se mi premapovat cuflik ktery defaultne prepina režimy - "modeswitcher" ... hajzl nereaguje ani na AEButton , bude potreba ho tipnout nekde v registrech ale nenasel jsem kde :-( ..... Nemate nekdo napad ? Tolik cudliku to nema aby se dalo takhle mrhat :-D
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    255

    Ma omnia pro telefonni sw klavesnicku nebo pouze qwertz? V zavrenem stavu je to mnohem pohodlnejsi psani. Zkusenosti z htc diamonda
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    219

    urcite ma sw i hw klavesnici. Ale nevim proc pises, ze na zavrenem pristroji se lepe pise?? Kdyz s hw klavesnici se pise lepe a lide si kvuli ni prave takovy phone koupi, ptz jim vyhovuje vice nez sw.Urcite pro delsi psani.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    255

    asi jsem to spatne napsal Jde o to ze pri psani v zavrenem stavu napr. v pripade volne jen jedne ruky ;-) je nejvhodnejsi ta prostredni klavesnicka viz. screen Je to pohodlnejsi se do ni trefit narozdil od sw qwertz, uz si rozumime
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Neni tam,pokud ji potrebujes neni nic jednodussiho nezli ji tam doinstalovat :-) samozrejme vcetne "t9"
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    219

    jasny, uz jsem v obraze
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    39

    Ahoj mohu poprosit, našel si nějakou takovou klávesnii jak si poslal ukázku?
    To je přesně to co pro svůj mobil (samsung omnia b 7610) hledám.
    Ještě bych potřeboval poradit, kde najdu v mobilu nastavení pro předdefinované sms zprávy při nepřijetí hovoru. Musím to změnit a nevím kde, protože posílá sms s otazníky místo diakritiky! Díky za rady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    14

    Zdravím všechny :-)
    Můžete mi prosím napsat, jaké máte pouzdra na tento mobil, u nás v obchodech nic není, tak to musím risknout po inetu.

    Moc dík.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 25
    Poslední příspěvek: 03-10-2013, 14:43
  2. Reakcí: 121
    Poslední příspěvek: 02-09-2010, 09:29
  3. Reakcí: 57
    Poslední příspěvek: 22-06-2010, 06:41
  4. Reakcí: 373
    Poslední příspěvek: 01-06-2010, 18:51
  5. Samsung Omnia SGH i900 - Manila 2D - zkušenosti
    Od gashtan v sekci Omnia SGH-i900
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 16-01-2010, 15:30