A co tedy? Paroubkův koaliční partner z kosmíru? :O :O :OPůvodně odesláno od Velvet
A co tedy? Paroubkův koaliční partner z kosmíru? :O :O :OPůvodně odesláno od Velvet
Jasně - ty nevíš, že všechny ženský jsou mimozemšťané? Už jsi viděl nějakého člověka pět dnů krvácet a nevykrvácet?
Neviděl, ale nebyl to Meresjev? :?
Copak já vim? Mám dojem, že to říkal Ivan, že se nepočítám mezi ženské na srazech a prý jsem "jedna z vás"...tak nevim, co tím myslelPůvodně odesláno od Zdenek Malinsky
![]()
A říkal to na začátku srazu nebo až někdy v průbehu ?![]()
![]()
No ne, znám tyhle týpky, co ten dojem vyvolávají. A pak jednoho dne dopadnou takhle:
To už nevim, ale působil ještě celkem střízlivěPůvodně odesláno od Zdenek Malinsky
![]()
Moje oblíbené video...ale chce to umět anglicky![]()
[youtube]http://www.youtube.com/v/glzkWmJgCgY[/youtube]
Skvělý. Obveselili mne slovíčka jako "coming", "for" (zde se ale asi přeřekl - vyšlo mu "four") no a to sólo na kytáru na závěr...
O tom to je, že předvádí slova, která mají sice jiný význam, ale znějí stejně...jako "real" - "reel", "for" - "four"...no a "coming around" nepotřebuje komentář![]()
Aha, reel mi ušel - bral jsem to jako něco ulovitelného. Na druhou stranu je tam i dost přesných slovíček - "a man" "broken" a tak...