Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Aktivacia zo stand-by modu inym ako on/off tlacidlom

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    68

    Je mozne nejako nastavit, aby sa dalo zariadenie zo stand-by modu prebrat aj inac ako standardnym on/off tlacidlom? Mam na mysli jednym zo styroch funkcnych tlacidiel na spodnej strane. U mojho stareho E-TEN X-500 som bol na to zvyknuty, navyse to zapinanie tlacidlom navrchu je dost neergonomicke, pre rychle a operativne pouzivanie...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Samozrejme ze to jde,u Touch Pro 2 nefunguje bohuzel uprava v registru HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Keybd a defaultkeylock jako u predchozich zarizeni(pisu to sem zamerne,kdyby to nekdo radil),ale reseni tu je.
    Staci ze starsich zarizeni vyextrahovat soubor keylock.exe a vlozit ho nejlepe do /Windows/Start Menu/Settings,po te SR a uz bude videt ve Start-settings(nastaveni)-system(systém)-keylock.Nezbyva nez vstoupit do tohoto programu(pri prvnim vstupu muze chtit povoleni,samozrejme zvolit ano) a vybrat Do not lock buttons.Zmineny soubor prikladam zabaleny v raru.Lze ho pouzit i na Touch HD,Touch Diamond 2 a mnoho dalsich.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    68

    Velka vdaka... presne toto som potreboval ....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    NZ,take me to hodne chybelo,jeste ze jsem to mel z ceho vyextrahovat a to z Xperie.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    54

    Mě to na originál ROMce WM 6.5 s CZ lokalizací nefunguje. Neporadí prosím někdo proč?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Cabik co jsem vkladal funguje pouze na vsech wm 6.1 a na nekterych ukuchtenych wm 6.5.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    54

    A existuje nejaké jiné řesení tohoto "problému"?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    42

    Existuje nieco podobne aj pre Energy s manilou 2.1 a 6.5.5 WM?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    54

    Nenasel jiz nekdo neco?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    150

    Zkus tohle
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    42

    Pomohlo vdaka.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Display se rozsviti i v rezimu stand by?
    Od Jandy_ce4you v sekci Touch2
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 12-01-2010, 19:41
  2. WiFi během Stand-by řežimu
    Od jsman v sekci Touch HD
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 01-04-2009, 08:50
  3. E-TEN V900 - nevypnutí hudby při stand-by
    Od fps_ce4you v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 21-12-2008, 13:56
  4. Aktivacia MMS na MIO A701
    Od milosjan_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 25-01-2007, 14:06
  5. Zamykanie zariadenia (device lock) tlacidlom
    Od zemiak_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 31-05-2006, 12:47