Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Artemis/Orbit WM6.5

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    151

    Zatím jsme se stále neodhodlal k tomu, abych si koupil nový HTC (či jiný) stroj, neboť současný trend "beztlačítkových" přístrojů mi nevyhovuje, a proto udržuji v kondici svého Artemise a právě nyní jsem v období, kdy mu zkouším nacpat WM 6.5.

    Moje zkušenosti:

    - WM6.5 ROMs BY SHADY313 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=546805 je počeštěna, avšak dost často mi padala na nedostatek paměti (několikrát i po restartu a pak pomohl až studený restart) a nakonec největší problém nastal, že se mi nepovedlo sesynchronizovat kalendář s množstvím schůzek z Exchange serveru do Artemise, vždy to spadlo do chyby o množství položek

    - [WM6.5][WWE] Latest Rom of Dheewatara http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=542428 funguje apěkně, nepadá, synchronizuje atd., ale narazil jsme na jiný problém, který jsem zatím nedořešil. Autor "vykuchal" nastavení regionu, takže tam není CZ, ale i když se mi ho tam nakonec podařilo dostat pomocí jednoho prográmku u XDA developers, takk stále mi někde nefungují české fonty :-(.

    Takže pokud je tu někdo, kdo se zabývá podobnými procesy, rád se podělím o zkušenosti.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    Plánuji zpříjemnit tatíkovi život tím, že mu nainstaluji WM 6.5, může někdo doporučit stabilní a počeštěnou :sarcastic: ROM? Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    24

    Uz vysel update Shady313-23081-CZE-R2. Vylepseny o chyby. Akorat me stve, ze vpravo nahore neni krizek na ikonceni aplikace a lista dole je udelana spatne (u nekterych programu (Bubblebreaker) prekryva menu a nebo menu rozhodi (TotalCmd)). Nicmene je to stale vyvojova verze romky a podle mnozstvi prispevku to vypada, ze ma budoucnost se stat po Meschleho romkach nejpouzivanejsi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    156

    Kdyby měl někdo zájem, tak jsem uvařil jednu ROM WM 6.5.1 pro Artemise. Více informací zde: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=601893

    Sajfi
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    91

    Ahoj, asi je spatny spatny odkaz a nebo je stranka nefunkcni.. :-( Nebo nejak tak se tam nedostanu :-(

    Jinak jsem take zkousel od Shadyho, zda se mi, ze je nejak pomaly a casto z duvodu nedostatku pameti...
    Jinak vypadal slusne az na ty mouchy s Pameti :-(

    Nyni tam mam prave od PhSnakeho, ale to uz je ver WM6.1
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    156

    Posílám odkaz přímo na stažení ROM: http://uloz.to/3346473/sajfi-old-style.rar

    Sajfi

    PS: upraven i předchozí příspěvek a mělo by se tam dát dostat ... :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Artemis/Orbit WM6 CZ ROM s SDHC+WIFI+TFlo...
    Od PhSnake v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 145
    Poslední příspěvek: 25-05-2011, 12:26
  2. Reakcí: 309
    Poslední příspěvek: 26-03-2011, 00:02
  3. XDA Orbit / HTC Artemis Active sync nejde..
    Od Metiu v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-08-2007, 19:13
  4. HTC P3300 aneb Compact III aneb HTC Artemis aneb XDA Orbit
    Od Falco_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-10-2006, 18:11