Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 33

Téma: Asus 535 nefunguje telefon

  1. #16
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Ofiko RADIO+ROM

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    15

    Děkuji obsahuje ta romka GalaxyII.NB0 i upgrade Radia,nebo musim instalovat Radio zvlášť?



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    15

    Instalace proběhla O.K. , ale stále to píše u verze radia nesmysly a telefon nejde zapnout.....nejde přehrát jen samotné radio?

    ..já vim jsem otravnej a ještě k tomu začátečník....Ale jsem taky nešťastnej

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    7

    Ahoj, FW radia nic nevyresi, vymena desky je asi jedina moznost. Servis asus je dost drahy, neco sem od nich chtel, a sdelili mi cenu 57€ za podivaní a praci. nutno pripocist cenu komponenty. pokud je este v zaruce neni co resit. jinak bych se podíval po jinem pda na ND s funkční deskou a nechal si to vymenit jinde. Sám jsem zvědav s čím asus přijde. druha stejna reklamace. mohli by se vytahnout a vymyslet nakou kompenzaci... Nove PDA nebo neco takoveho. jestli uz není v zaruce tak bych to tam zkusil stejne poslat...

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    15

    Toho jsem se bál ( stejně děkuji.

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    7

    kdyby se tak ozvalo vic lidi co tenhle problem s PDA ASUS meli...
    sem to mel uz 2x a urcite to nebude jen nahoda...
    hodne stesti

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    15

    Taky jsem doufal, že se ozve více profíků, ale nedá se svítit Díky a ahoj.



  8. #23
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Tady asi už žádná rada nepomůže,prostě musíš to dát do servisu....

  9. #24
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Souhlas.... jestli se ti nerozchodil ani po upgrade rádia, tak výměna desky.
    Jestli máš telefon ještě v záruce, tak bych neotálel ani minutu.

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    15

    Asusik v záruce už neni Rádio nevim jestli jsem přehrál, Tom mi poslal ROM+radio, ale radio furt ukazuje nesmysly.Jestli jde nějak přehrát jen radio, tak prosim o radu.Kolik může stát vyměna desky u 535 a ahlavně kdo to dělá.Děkuji BB.

  11. #26
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Pokud mě pamět neklame,tak veškeré verze ROM od "pitky" obsahovaly a obsahují poslední verzi Radia a.4.9.1, takže v tom bych problém neviděl . Jinak zde máš číslo do Asusu v Ostravě ,kde se provádějí veškeré opravy 596766888 nebo 596767111, takže tam zkus zavolat a zeptej se na případnou opravu. Nikde jinde se tyto opravy nedělají. Návod jak "reklamovat " a poslat Asuse do opravy najdeš na jejich stránkách www.asus.cz . Víc už ti asi nikdo neporadí.

  12. #27
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Tady je ofiko RADIO
    Rozbal stažený ZIP do zařízení a spusť ten EXE soubor.
    Připojené soubory Připojené soubory



  13. #28
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Žádná moje ROM pro P535 a P750 neobsahují ani rádio ani bootloader ! Tzv. foolproof...

    Jen P565, M930 a P526, ty obsahují oboje. To také znamená, že tady je větší riziko při flešování.

  14. #29
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Omlouvám se za mylnou informaci ohledně verze Radia v P535) , tu verzi jsem tam měl již dávno,díky za upozornění - Pane Mistr...)

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    15

    Tak to mi svitla naděje ) dnes po obědě na to vlítnu.Doufám, že to můžu instalovat z miniSD?Dám vědět, jak to dopadlo.Děkuji.

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. na HTC TYTN II zrazu nefunguje telefon, zmizli kontakty
    Od palobal v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 01-06-2011, 10:37
  2. WM6 Tornado: Jednou nefunguje telefon, potom zase Wifi...
    Od Venca Černík v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 31-08-2007, 18:48
  3. Qtek 9060 - po flashi nefunguje telefon
    Od stano77 v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 28-11-2006, 07:26
  4. MDAc- nefunguje telefon! příjem ano, odchozí ne! HELP!
    Od nejsempanna v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 09-10-2006, 10:30
  5. MDA1 Nefunguje telefon.
    Od Morte_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 18-06-2004, 10:32