Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Nejde mikrofon a reproduktor u E-TENu X650

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    4

    Dobrý den ve spolek,včera mi z ničeho nic přestal fungovat reproduktor zároveň s mikrofonem u mého Glofiishe X650.Nebylo to ani po hovoru,ani po žádné práci s ním-prostě najednou nejde.Když na něj volám,pouze vibruje,zobrazí se obrazovka pro přijetí hovoru,vše tak jak má být-pouze nezvoní.Přehrávač také vše přehrává-jenom bez zvuku.Zkoušel jsem i přijetí hovoru,ale ani v mikrofonu nic.Zkrátka ani žádné zvuky,či zvuková upozornění-prostě němý!Vše ostatní ale funguje tak jak má.Prvně mne napadlo,jestli "nevypadl" nějaký kodek,ale po reinstalaci programů a resetu stále problém přetrvává.Zdá se mi málo pravděpodobné,že by odešel zároveň mikrofon i reproduktor-myslím po technické stránce.Tipuji spíše nějaký softwarový problém,který má pod sebou obě součásti.Nemáte někdo tušení,co s ním udělat?Nestalo se to někomu z vás?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    A na hands-free to funguje? To by mohl být problém s konektorem, tj. např. zaprášeno, zašpiněno, zanešeno prachem, něco na/ulomeno, takže to zařízení indikuje jako zasunuté HF/sluchátka a mikrofon a reproduktor odpojí.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    4

    To jsem nezkoušel,ale problém jsem vyřešil.Sice pomohl až hard reset(tím jsem samozřejmě o všechno nastavení přišel),ale vyřešilo se to.Netuším,čím to mohlo být,ale podle toho to byl opravdu nějaký soft problém.Že by nějaký kodek,či co?Netuším.Teď jen musím vrátit zpátky češtinu,já si zrovna moc s anglinou netykám:-))Pokud tuším správně,tak češtinu tam dostanu přes Sunnysoft InterWrite,že?Ten je ovšem zpoplatněný.Nebo tam potom zpátky vrátit origo ROMku s češtinou)
    Ale díky za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    4

    Tak ještě jednou.Nevím,co si o tom mám myslet,ale včera mi to odpoledne zase z ničeho nic zablblo znovu.Prostě přestanou najednou jít mikrofon i sluchátko.Vzhledem k tomu,že se často dost "seká",musím jej často resetovat(zkrátka dost nestandartní chování),uvažuju o přehrátí ROMky.Myslíš,že by to tím mohlo být?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Vyzkoušej to s prázdným PDA a pokud se bude sekat a kousat dál, tak to prostě reklamuj. Budeš-li reklamovat, dej tam originál / oficiální ROMku.
    S češtinou nevím, jak je to tam dělané. Pokud tam byla a je to kupované v ČR, tak ji máš buď na přiloženém CD nebo je součástí ROM a zadáváš ji po hard resetu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    4

    Jo,zadávám ji po tvrdém resetu.Přes víkend jsem s ním ale nechtěně dost praštil a přestal se mi úplně nabíjet.Teď už zajišťuju jenom informace k servisu.Vypadá to,že E-TEN u nás opravuje snad jen firma RRC-CZ s.r.o.Vzhledem k tomu,že jsem z Ostravska bych dal přednost raději firmě někde odtud.Nevíš náhodou o nějakém lepším,přístupnějším řešení?Díky.

    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    No, s E-tenem je to trošku komplikované, záleží kdy, kde a od koho jsi ho kupoval, resp. od kterého dovozce. nejdříve to vozil plzeňský E-shop a ti to posílali do Německa, pak přibyli další 2 a ti měli svoje.... a nyní to patří pod Acer, ale jak přesně je to dneska u nás už je nějak mimo moje vnímání. link
    Zeptej se v obchodě, kde jsi kupoval.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Nejde přední reproduktor?
    Od kchrz_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 24-01-2010, 14:23
  2. skype - nejde mikrofon (c550)
    Od scerba v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-05-2008, 15:55
  3. Qtek 8310 nejde zvuk/reproduktor/sluchátka
    Od Storm8 v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 07-02-2007, 18:56
  4. nejde repracek ani mikrofon u hp5550
    Od krystof5570 v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 25-09-2005, 08:45