Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: Vypadavani hovoru

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Jiz delsi dobu pozoruji ze mi nekolikrat denne spadne hovor a to i kdyz volam ja nebo jsem volany mate nekdo podobny problem - lze jej nejak resit?
    HTC Touch HD | ROM: Miri WM 6.5 | 26.2:: | RADIO:1.14.25.24
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    139

    Jednou z možností jsou odstávající uši v kombinaci s aktivním dotykovým displejem, neboli ukončíš si ten hovor sám uchem.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Ne tim to neni - mam aktivovane zhasinani obrazovky. Dela mi to i pri hlasitem hovoru.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    34

    Možná stačí přehrát jinou verzi RADIA,měl jsem podobný problém na rom Laurentius 3.55,vyzkoušel jsem všechny radia a nakonec jsem zůstal u 1.12+rilphone 1.12, šlape jak hodinky.Za pokus to stojí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Ok diky - pokud prehraji radio musim delat HR - mate nekdo typ na nejaky zalohovaci funkcni program ktery funguje s WM 6,5 SPB backup mi totiz po vytvoreni zalohy znepristupnil kartu - nejsem si tedy jist jestli je tento spoehlivy - proste nechce se mi to vse preinstalovavat. Jinak ma tento problem jeste nekdo s timto radiem? RADIO:1.14.25.24
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    34

    Po flešnutí Radia nemusíš dělat HR,to si udělá samo jenom SR. S WM romkou ti to nic neudělá.Já na zálohu používám taky SPB Backup a zatím žádný problém.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: Šeba
    S rádiem 1.14.25.24 jsem nebyl spokojen nikdy (pořád něco - někdy nešlo). Používám 1.13+rilphone 1.13 a je klid.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Tak vsem dekuji - prehral jsem na 1.13 nekolikrat jsem odzkousel a zatim se to jevi dobre.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Ahj. Tomsofte, co přesně dělá ten Rilphone k rádiu? Dodnes jsem to moc nepochopil. Díky za vysvětlení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Ahoj Oschi,
    upřímě, vždy to instaluju a mělo by to vylepšovat samotnou komunikaci mezi hardware (GPS, BT, WiFi, GSM) a Operačním systémem (ovladači).
    Diskuze ba XDA je ZDE nebo ZDE
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    172

    Nikdy jsem to nezkousel, ale nekdy to zkusit chci. Nicmene se nabizi otazka "melo by" nebo fakt "zlepsuje"? Jinak co se tyka radia 1.14 mam ho tam v ramci duttyho romky a nikdy jsem s nim nejak problemy nemel...nebo o tom nevim Rozdil mezi 1.13 jsem nejak nezpozoroval...zkus mi pls popsat nejak rozdily, abych to mohl take zkusit vypozorovat dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Tak po par dnech testovani toto zjisteni - nahral jsem 1,13 + Rilphone - hovory padaji take ale podstatne mene stalo se mi to jen dvakrat( tomu vubec nerozumim), denne cca 20hovoru. Co se v kazdem pripade zmenilo je gps - bezproblemu se chyta i v mistnostech a to okamzite. to predtim takto neslo.Dalsi zmeny jsem zatim nevypozoroval.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    73

    Mam problem, tiez mi padali hovori, tak som to flesoval na radio 12... a teraz mi to nejde prehrat spat, vypisuje mi chybu 00058002 ? neviete poradiť?
    edit: telefon mam security unlock
    edit 2:tak sa mi to podarilo, dal som este raz se.unlock a soft reset, ale teras mam zas inny problém:
    - nahral som najnovšiu enegi rom starndart. A nastal problem, pouzivam O2 sk, mam v tel sim O2 a nechce mi ani za .. najst siet o2 Zadaval som ju aj manuálne a stále mi svieti ikona romingu a siet t - mobile. Skusal som rozne radia a stale to iste. Neviete pomoct, please
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    73

    Ak mam tel. v bot menu security unlocked, ako ho dostanem do povodneho stavu(spat zamknem), potrebujem ho dat reklamovat.A nechcem aby mi nato prisli.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15

    lol lol je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    17

    hmm, taky potřebuju reklamovat HD a taky mám Sec. Unlocked v bootu a nevím jak to dát pryč. Psal jsem i na XDA a zatím žádná odpověď. Víš jak na to?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Vypadávání sítě
    Od cambel v sekci Mio
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 02-01-2008, 09:03
  2. vypadávání GPS signálu
    Od xpeldax v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 09-04-2007, 21:48
  3. Vypadávání ROM paměti u n50.
    Od Peterbilt_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 49
    Poslední příspěvek: 28-05-2006, 22:08