Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: špatně se řaděj kontakty

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    95

    V kontaktech se mi nějaký položky řaděj podle druhého jména. A i když změnim "řadit podle společnosti" nebo "podle jména", tak to pořád zůstává stejný. Co s tím ???
    dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    70

    zkus se na ty blaznivy kontakty podívat pořádně - mě to tohle dělalo, když jsem synchronizoval kontakty z otlouku - otlouk totiž nepozná rozdíl mezi jménem a příjmením, takže když to jenom přetáhneš, tak do dá obojí jako příjmení i když to začíná jménem - já kontakty checknul, opravil a vše v poho
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    73

    Citace Původně odesláno od Zey
    zkus se na ty blaznivy kontakty podívat pořádně - mě to tohle dělalo, když jsem synchronizoval kontakty z otlouku - otlouk totiž nepozná rozdíl mezi jménem a příjmením, takže když to jenom přetáhneš, tak do dá obojí jako příjmení i když to začíná jménem - já kontakty checknul, opravil a vše v poho
    Zkus nezadávat v Outlooku kontakty to té jedné řádky pro jméno,ale rozklikni jí a zapiš údaje do jednotlivých kolonek - titul,křestní,příjmení.
    Pak to budeš mít stejně v MDA a bude se to zobrazovat správně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    116

    No ono to trochu zmatkuje,

    při přidávání nového kontaktu do outlooku mám nastaveno řadit > jméno příjmení, udělám synchronizaci tak je všechno v pohodě i v MDA se to řadí >jméno příjmení

    jakmile, ale zasáhnu do kontaktu v MDA a nějak uprauji jméno tak se to přehodí a po synchronizaci se to změní i v outlooku, pokud upravuji jen ostatní údaje tak to zůstano v pohodě

    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    70

    řazeni zatim neřeš - prostě si v otlouku uprav zkontroluj kontakty - cele jmeno - tak abys měl opravdu příjmení a jméno ve správných políčkách - když to potom synchonizuješ s mda, tak by to mělo byt v poho - já sem se tímhle naučil, že když zadávám kontakty přes xdačko, tak si to dycky rozkliknu a píšu to podle otlouk a od tý doby to fungíruje
    - jo dej si pozor co máš nastavený v synchro. v AS aby ti to nepřepisovalo ty v otlouku tema špatnejma z xda - pak si to můžeš nastavit na automat
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    116

    tak jsem to testnul:
    v MDA jsem zadal nový kontak:
    jméno: A
    příjmení: B
    mobil: 123456

    v okmažiku kdy jsem to potvrdil a uložil se to v MDA zařadilo pod B

    udělal jsem sync a kontakt se mi objevil v outlooku a v kolonce řadit podle.. bylo B, A, tak jsem to přehodil udělal opět sync a v MDA se to už řadí pod A.
    )
    takže gde je krpa? hledal jsem jestli v kontaktech v MDA je někade nastavení řazení, ale nenašel jsem to bohužel.

    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    70

    no asi takhle - "...něco schnilého v tvém mda tkví.." - já sem to teďka zkoušel, přesně podle tvýho postupu a fšechno mi fungírovalo tak jak má - možná že je to tim že mam jedničku, ale stejně takovíhle základní funkce jako řazení contaktů musí fungovat stejně - takže nevim nevim - zkus třeba upgradnout romku atd.. - v podpisu nemáš co tam máš tak mi nic jinýho nenapadá - max- styl pokus omyl - nejdřív SR, pak HR a když ani to nepomůže, tak holt jinou romku
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    70

    beru zpátky - v popisku romku máš - ale to stejně nic neřeší, takže asi max. ty resety
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    73

    Citace Původně odesláno od Gvaks
    tak jsem to testnul:
    v MDA jsem zadal nový kontak:
    jméno: A
    příjmení: B
    mobil: 123456

    v okmažiku kdy jsem to potvrdil a uložil se to v MDA zařadilo pod B

    udělal jsem sync a kontakt se mi objevil v outlooku a v kolonce řadit podle.. bylo B, A, tak jsem to přehodil udělal opět sync a v MDA se to už řadí pod A.
    )
    takže gde je krpa? hledal jsem jestli v kontaktech v MDA je někade nastavení řazení, ale nenašel jsem to bohužel.

    Nevím jestli to nemůže být tím,že v Outlooku zadám,jméno A , příjmení B a o dvě pole níž je kolonka "Zařadit jako" , tam mám nastaveno "B,A"
    Takže v seznamu v adresáři se mi jména zobrazují "Novák,Petr" a v MDAII taky "Novák,Petr" (i s tou čárkou za příjmením).
    V práci mám O2000 a doma O2003 a na obou to funguje.

    B
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    116

    no právě já tam mám o dvě pole níž "Zařadit jako" A, B a když to syncnu tak se to tak seřadí i v MDA podle jména (A), ale v okamžiku jak v MDA upravím jméno, se to přehodí na B, A
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    70

    tak z toho sem jalovej - ať dělam co dělam, tak mě to nepřehazuje
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    95

    začal sem to řešit tak, že napíšu všechno pod příjmení a řadí se to, jak chci:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Panove, nikde neni chyba, teda jak to kdo vezme... POutlook proste vzdy radi podle prijmeni...
    Jinak na MDA2, kdyz se zadava kontakt, tak tvar je "titul jmeno prijmeni". Pokud jsou zadany dve slova, automaticky to bere jako "jmeno prijmeni".

    Razeni podle spolecnosti je groupovani podle pole Spolecnost, coz byl taky jeden z duvodu, proc jsem si DP2 koupil, protoze zadny jiny mobil (nevim, ale jak Symbian, to jsem mel jenom jednou v ruce 7650 asi tak 5 minut) proste nedokaze kontakty seradit podle spolecnosti... Coz je pro manazerske telefony IMHO dost dulezita vec...

    HTH
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Omnia 2 - špatně flasnutá
    Od Red Devil_ce4you v sekci Omnia II I8000
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 06-09-2011, 06:13
  2. vario je na tom opravdu špatně
    Od pj vario v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 13-01-2007, 22:32
  3. Loox 420 - špatné basy?
    Od frogale_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 25-02-2006, 18:46
  4. Špatně nahrávající mikrofon u 3630
    Od v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 10-04-2003, 14:53