Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Existuje *.Cab TF3D verze 2 nebo 2.1 nebo 2.5?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    24

    Zdravím, nemáte někdo *.Cab na instalaci lepší verze TF3D. Mám verzi 1.5 a chtěl bych 2 nebo 2.1 nebo 2.5. Nejlépe českou :-) Sehnal jsem jen *.Cab pro VGA rozličení,ale ne pro WVGA co má Touch. Pokud nějaká dobrá duše má tento cab prosím o něj.

    Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    19

    predpokladám TF3D VGA verziu máš iba 2.1 ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    139
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    16

    Díky ... nicméně tento odkaz jsem také našel. Stahnul jsem i soubor TF3DHDB3.cab. Nicméně tam píšou,že musím telefon nějak odemknout a nejsem si jist jestli se jedná o stejné odemčení jako při nahrávání nové ROM nebo o jiné. Nemáte s tím někdo osobní zkušenost? Stačí jen nainstalovat zmíněný cab a jedete to?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    139

    Já jsem to instaloval bez odemykání a jelo to. Jen před instalací ukonči TF3D.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    16

    Tak jsem to instaloval a v půlce mi to napsalo,že nemám oprávnění a skončilo to. Instaloval jsem to tedy z karty. Tak jestli nebude problém s tím. Jinak nevím ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    139

    Já to instaloval také z karty, ale už si to moc nepamatuji, je to delší dobu, vím, že to šlo bez problémů nainstalovat, fungovalo to, vypadalo to hezky, ale hodně mi to zpomalilo HáDéčko a nešlo to pak odinstalovat. Byla to možná BETA2 a bylo to na tu starší orig. ROMku.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    B3 na to neni o nic lepe a TF3D doinstalovane konkeretne touto B3 je pomale a sekave.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    16

    A co by jste tedy doporučili za ROMku s nejnovější verzí TF3D,která je v češtině? A nejlépe s Win 6.1 také v češtině.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    139

    Si myslím, že každé TF3D jde víceméně přeložit do češtiny jednoduchou editací registru.

    HKCU\MUI\CurLang (původní hodnotu v Dec např. 1033 změnit na 1029, pak restart TF3D nebo softreset přístroje).

    Win mobile jde přeložit do češtiny asi jedině přes Sunnysoft InterWrite.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Kazda uvarena rom s TF3D takto pocestit nejde.Kuchari u nekterych romek ostatni lokalizacni soubory odstranuji.
    Pak nezbyva nez pouzit lokalizacni balicek pro manilu v podobe cabu dle verze pouzite Manily.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Existuje něco jako MS Access nebo jiná databáze pro PDA s PocketPC?
    Od antonin_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 28-01-2011, 12:42
  2. Existuje GoogleEarth nebo něco podobného, ale pro PDA?
    Od Kocir v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 25-12-2006, 14:16
  3. Existuje teda ta demoverze nebo ne??
    Od tommysoft_ce4you v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 12-07-2006, 09:48
  4. WI verze 1.1 nebo 1.2
    Od shearer_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-03-2005, 12:18