Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: ASUS A639 - upgrade RAM z 64MB na 128MB, WM6Classic cz 17746.0.2.4 + jak na flash CZ/EN

  1. #1
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Po několika měsících se mi podařilo upgradovat A639 na 128MB RAM.
    Úprava HW je asi nejsložitější ze všech dosavadních zařízení.
    Celkový výkon zařízení je rovněž o nějaké to procentu lepší oproti 64MB.
    I když to je spíše vedlejší efekt

    Později dodám další info....
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00330776_DSC01188_VQC.jpg 
Zobrazení: 94 
Velikost: 309.6 KB 
ID: 10837   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00330776_DSC01186_kfSq.jpg 
Zobrazení: 74 
Velikost: 300.7 KB 
ID: 10838   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00330776_vsb2007-1_eNk.jpg 
Zobrazení: 69 
Velikost: 21.3 KB 
ID: 10839   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00330776_vsb2007-3_toa1.jpg 
Zobrazení: 76 
Velikost: 23.9 KB 
ID: 10840  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    RDT RDT je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    59

    Když si uvědomím, jak náročné bylo upgradovat HTC Universal, klaním se Tvým schopnostem a trpělivosti. Pracovat ručně s chipy, které jsou určeny pro usazení strojem, je přirozeně nadlidské umění .
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    [h]Pitka není člověk... Pitka je BŮH[/h] :yes: :yes: :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Jelikož mě někteří uživatelé žádají jak na flash z ENG na CZ a zpět tak zde je popis :

    1. formát karty na FAT
    2. vložit soubor na kartu
    3. držet power+OK+alltab a poté reset (PDA musí být nabíjeno)
    4. podržet tlačítka do náběhu bootloaderu
    5. vyčkat do plného naflešování a poté reset (někdy je nutné vybrat baterii)

    CZ image zde (jen 64MB RAM podpora) verze :V01.0733.00 / WM6 Classic
    http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/...r_29.94MB.html

    ENG image zde (jen 64MB RAM podpora) verze :V01.0733.01 / WM6 Classic :
    http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/...r_31.24MB.html
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    1

    Dobrý den,

    zkoušel jsem Vám psát soukromou zprávu, původně jsem myslel, že bych upgrade zvládl sám. Po rozebrání přístroje se do toho ale raději nechci sám pouštět. Byl byste prosím ochoten udělat upgrade na mém ASUS A639, samozřejmě za nějakou finanční či jinou kompenzaci :-) ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Ahoj upgrade ti mohu provést, rozhodně ti nedopučuji provádět výměnu čipů sám, zvláště u tohoto přístroje.
    Podotýkám, že u tohoto zařízení jsou nutné další hw změny a návrat zpět do původního stavu je skoro nevratný.
    Jestli přijímáš všechna tato rizika, tak mi napiš SZ.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    1

    prosim ta neviem to vsetko ako to popisujem urobit mozno som blbec ale nemohol by si mi to popisat podrobnejsie neviem to tak vsetko postiskat ako to popisujes pover+ok+ako ich mam vsetky naraz podrzat. dikz
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    1

    ahoj bys prosím ochoten udělat upgrade RAM z 64MB na 128MB na mém ASUS A639 samozřejmě za finanční odměnu
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Na žádosti, dodán nový link :
    http://www.edisk.cz/stahni/91435/A63...r_29.94MB.html
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 29-09-2011, 12:12
  2. Asus P750 - upgrade z 64MB na 128MB RAM
    Od Lobo_ce4you v sekci P7xx
    Reakcí: 152
    Poslední příspěvek: 19-01-2011, 18:25
  3. Reakcí: 64
    Poslední příspěvek: 21-10-2010, 20:49
  4. Reakcí: 589
    Poslední příspěvek: 25-04-2010, 22:55
  5. MDAC 64MB to 128MB Internal RAM Upgrade
    Od filipko_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 07-07-2005, 00:37