Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Prosim o help... - flash Win 6.5

  1. #1
    andrejarbet_ce4you
    Guest

    Ahojte,

    mam problem s flashom na 6,5 zo 6,1. Zatial sa mi podarilo nainstalovat spl 1,56 stiahnutu zo stranky HTC.com. Ked idem podla navodou na internete tak pri flashovani mi nabehne chyba 260. Ako ste to zvladli vy?? Prosim o radu. Kto spravil flash na 6.5??
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    56

    Nevim co jsi stahnu ze stranek HTC.com ,ale urcite ti s tim nepujde naflashovat WM6.5 ,na to potrebujes HSPL nebo USPL. Na WM 6.5 je potreba poslední verze a ke ztazeni je na xda-dev nebo ve wiki na smartmanii. Je tam i postup jak na to.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    andrejarbet_ce4you
    Guest

    Aby som upresnil moj problem, momentalne mam ROM version 1.56.401.0 (43972) WWE, pricom mam zaujem flashnut WM 6.1 na WM 6.5. Vobec sa mi to nedari aj ked citam navodny na roznych forach... kto mi prosim vas pomoze??? uz som z toho znechuteny
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    253

    procti si vse na http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=HTC_Blackstone
    tam najdes vse potrebne
    slozitejsi to bude,jestli mas Visty,to si jeste musis pohrat s podpisy ovladacu.
    Jeste osobni rada-flashuj jen z PC,ne z karty
    Jeste odkaz na ceske forum,sice na instalaci CZ ROM,ale postup je stejny
    http://smartmania.mobilmania.cz/forum/viewtopic.php?f=79&t=13192&start=60:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    56

    Z jakeho duvodu doporucujes flash z PC a ne z karty? Ja vse flashoval z karty a vseobecne je to ta bezpecnejsi varianta.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    253

    kdyz myslis,tak jo,vyvracet ti to nebudu
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    56

    Me zajima proc doporucujes flashovat z PC a rad se necham poucit. Pokud to nekomu doporucujes ,vis asi proc.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Jeste osobni rada-flashuj jen z PC,ne z karty
    Souhlas,flash z karty beru jen jako nouzovku.Jinak pres notebook.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    56

    proc mi ale nikdo asi nerekne
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    253

    cetl jsem na tom na XDA,karta je mene spolehliva,ale to neznamena,ze ji nemuzes pouzivat.
    Byla zminka o rychlosti prenosu a stabilite jedn.karet.Vzdyt ROM´ma 120MB a rychlost a spolehlivost karty vuci kabelu jé jasny.Jsou i dalsi duvody,ale ty uz si nepamatuji,nicmene,ja taky obcas pouziju kartu a jeste me nezklamala.:sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    56

    Pokud jde o spolehlivost ,tak prave flash z karty a je ten spolehlivejsi zpusob. A dokonce i rychlejsi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    253

    clovece,nech to bejt :bulb:
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. MDA prosím naléhavě o pomoc! (nepovedený flash rom)
    Od Chvostoskok_ce4you v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 13-03-2010, 10:42
  2. Zmizela flash - prosím pomoc!!
    Od bigboban_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 29-01-2008, 19:18
  3. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 11-02-2004, 18:23