Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: problém hardSPL

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    11

    Čaute. Tak mám po prdeli protože se z neznámého důvodu nepovedl hardSPL. Zařízení změnilo barvy, a při načtení Woken de fakto není použitlené a nereaguje kromě volume na dotykové povely. Soft i hard reset vyzkoušen. Hard reset jsem zůstal trčet u set up displeje.

    Takže můj new Touch HD je těžítko?

    Dokážete někdo poradit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    11

    podařilo se mi nějak nahrát znovu novou ofiko ROMKU od HTC, ale problémy přetrvávají. nechcete mi někdo už konečně poradit co s tím? Jsem opravdu silně nervozní
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Nekolikrat reseno na mraky forech i zde.Jsou dve verze HardSPL,dve verze SPL.Pouzitim nespravne verze SPL ci HardSPL k dane rom ma za nesledek rozhozeni barev.
    Napis jakou mas verzi romky a jakou verzi mas v bootloaderu a jsme doma.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    11

    Jo děkuju, a jak to opravit? Já jsem koukal na návod kde o tom bohužel nestála ani zmínka. Vím moje chyba měl jsem číst, ale když jsem tam viděl jako že je to tutovka tak proč ne. Vím že jsem totální idiot tímto, ale pomohlo by víc nějaké řešení než narážky na moji osobu.
    Děkuju
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    ... a pak že lidi čtou ... NEČTOU, dělají hlouposti a pak "POMÓÓÓÓÓC"
    to je pořád dokola :no:
    Zkus třeba tohle nebo tohle
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Jak jsem uz napsal ,napis jakou mas verzi romky a jakou verzi HardSPL ci SPL v bootloaderu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    11

    Romka: _1.56.401.0

    a ano hardspl byl bohužel verze 1.14
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    11

    vypadá to že jsem si to dokázal rozchodit. I když se mnou zařízení nechtělo komunikovat tak neustálýma restartama a tukáním na displej a několika reinstalacemi hardspl na původní verzi se mi podařilo telefon znovu oživit do původního stavu.
    Děkuji za " cenné" rady ale jak jste řekli samozřejmě jsem si vědom toho že to byla jen a čistě moje vina
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    10

    http://www.wmmania.cz/content.php?id=1186




    daj tam toto.......... pre začiatok, tým by si to mal opraviť....
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. HardSPL chyba
    Od gtz v sekci Touch Pro
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 14-04-2010, 21:19
  2. HardSPL
    Od Mist_ce4you v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 23-10-2009, 08:58
  3. HardSPL unlock
    Od lift66_ce4you v sekci SE XPERIA X1
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-06-2009, 16:30
  4. HardSPL
    Od radekl_33 v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 20-04-2009, 15:04
  5. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-12-2008, 08:31